Bun găsit, prieteni! V-am vorbit despre despre stilul meu (unic) de  gătit, alegerile mele în materie de fashion sau despre economisire.  Astăzi, schimb subiectul și vă adresez următoarea provocare: Cum arată pentru mine un somn plăcut. Cu alte cuvinte,  cum sau ce fac pentru un somn odihnitor.

Cum arată pentru mine un somn plăcut

Ambră

După cum ați observat, toate articolele pornesc de la întâmplări pe care le-am trăit (trăiesc), au o ”poveste” în spate. Pentru mine, a scrie despre ceva ce nu știu sau ceva în care nu cred este ceva, ”abracadabrant”. Nu mă prinde și gata. Aceasta este explicația pentru care mă încăpățânez să scriu despre experiențe trăite sau despre ceva în care cred. Întrebarea legată de somn nu-mi aparține, dar articolul meu vă poate stârni (sper) cel puțin curiozitatea. Cu o condiție: să-l citiți cu atenție până la capăt, nu în diagonală.

Cum arată pentru mine un somn plăcut

Somnul plăcut pentru mine începe de la calitatea saltelei, după părerea mea, condiția numărul 1, foarte importantă.  Am și explicația concretă: sănătatea coloanei, oaselor și relaxarea. Îmi place să am un somn odihnitor, să  nu mă chinuie durerea de coloană/oase toată noaptea.  Să nu-mi deranjez partenerul la fiecare mișcare sau  să mă trezesc gata obosită. Vreau să mă trezesc dimineața (târziu:)) relaxată, veselă, odihnită.

Cum arată pentru mine un somn plăcutBioritmul meu este unic: mă culc (foarte) târziu iar dimineața dorm mai mult. Ador să citesc înainte să adorm, să simt aromă de lavandă, (nu lipsește dormitorului meu) și lenjeria fină, de calitate. Cam așa traduc, în ceea ce mă privește, somnul plăcut.

Dar oricât de plăcută mi-aș face ambianța, tot salteaua are rolul ”cel mai cel”. Dacă ar fi să vă povestesc despre aventurile mele în legătură cu salteaua cea mai corespunzătoare (problemelor) coloanei, mi-ar trebui ceva timp. Am să mă opresc însă doar la un singur ”episod”.

Salteaua

După descoperirea problemelor de sănătate, pornim în căutarea saltelei potrivite. Din magazin în magazin, din încercări peste încercări, un ”prieten” îmi  recomandă magazinul cu ”cea mai bună saltea” posibilă.

Ortopedică, două fețe, husă nu-știu-cum … , ce mai, era ideală. Recunosc, puțin sceptică la vederea ”minunii”, cedez în cele din urmă și cumpărăm pentru toată familia. Ei bine, nu doar că prețul a fost unul deloc mic, dar salteaua a fost cea mai proastă alegere făcută vreodată.

Tare, dură, mai treacă-meargă, dar nu mă puteam odihni deloc. Fără arcuri, că fac rău, nu lăsa corpul să respire, păstra umezeala, iarna înghețam iar vara mă sufocam. Orice încercare de aerisire sau de îmbunătățire au fost inutile.

Cum arată pentru mine un somn plăcut

Saltea Amber

După astfel de experiențe, pot să vă spun că sunt foarte atentă. Iată cum procedez acum la alegerea și achiziționarea saltelei care să-mi ofere confortul și somnul sănătos.

Mai întâi mă informez. Știți voi, informație egal putere. Aici, puterea de decizie în alegerea corectă.   Am aflat de la Blogal Inițiative care a lansat și provocarea cu somnul, despre salteaua Amber cu spumă din chihlimbar. Foooarte interesant, mi-am spus, cunoscând câte ceva despre chihlimbar. Trebuie să aprofundez! Așadar am pornit să investighez și să vă împărtășesc ce am aflat despre chihlimbar și beneficiile acestuia.

Denumit și ”ambră galbenă”, chihlimbarul este o piatră semiprețioasă de origine organică. Rășina fosilă, cunoscută încă din preistoric, este extrasă din lemnul coniferelor, denumită și ”lacrima soarelui”. Aceasta trebuie să aibă o vechime de peste 1 milion de ani pentru a fi clasificată drept chihlimbar, formându-se îndeosebi pe țărmurile Mării Baltice.

Cum arată pentru mine un somn plăcut

Ambră

Încă din antichitate, chihlimbarului i s-au descoperit proprietăți deosebite atribuindu-se puteri magice, aproape mistice dar și terapeutice. De la elixirele nemuririi până la nenumăratele leacuri în medicina populară, chihlimbarul a uimit omenirea prin calitățile sale. Pe de o parte ca piatră semiprețioasă iar pe de altă parte, modul prin care influențele benefice acționează  asupra întregului organism.

Chihlimbarul, piatra care purifică organismul

Datorită  proprietăților electrostatice, chihlimbarul activează circulația sângelui, ajută la calmarea febrei și infecțiilor, astmului și căilor respiratorii sau combaterea oboselii. Chihlimbarul este  cunoscut ca piatra care purifică organismul și fortifică sistemul nervos.

Acționează asupra glandelor endocrine, împotriva stresului și depresiei, ajută în cazul iritațiilor pielii și acționează direct asupra câmpului energetic.

Cum arată pentru mine un somn plăcut

Saltea Amber

Chihlimbarul este folosit oficial și în medicina modernă ca materie primă în producția de acid succinic. Acesta, este un biostimulator puternic dar și antioxidant, antiinflamator și antistres. Aduce calm, forță și echilibru iar astăzi, este utilizat pentru îngrijirea durerilor articulare datorate reumatismului.

De asemeni, chihlimbarul galben produce ioni negativi prin frecare, favorizând circulația energiei prin tot organismul și înlătură oboseala datorată poluării electromagnetice.

Cum arată pentru mine un somn plăcut

Salteaua AmberFoam® cu spumă din chihlimbar

Și acum, după ce am povestit despre chihlimbar, să facem legătura între efectele benefice și somnul bun, odihnitor. Ssstt, există o legătură secretă, dar eu am aflat-o și v-o împărtășesc: SalteauaO saltea unică, prima saltea din lume cu spumă din chihlimbar, tehnologie inovatoare brevetată, salteaua AmberFoam® de la  Amber Mattress. Producția saltelei este unică în domeniu, la nivel mondial și se realizează numai în Bulgaria.

Piatra de chihlimbar natural sută la sută din zona baltică folosită la fabricarea saltelei Amber deține proprietăți terapeutice de relaxare și oferă un somn de calitate. Proprietățile chihlimbarului elimină stresul, au efect calmant, reduc durerile de ceafă, spate , articulații și mușchi. În consecință, proprietățile terapeutice ale chihlimbarului sunt în dormitorul tău prin intermediul saltelei Amber.

Cum arată pentru mine un somn plăcut

Amber Mattress pune la dispoziție o perioadă de testare de 100 de nopți a saltelei, la tine acasă. ”Dormi, tolănește-te, fă dragoste, dansează pe ea sau sari” pentru a afla dacă Amber ți se potrivește. În cazul în care nu îți place, suma îți va fi restituită integral inclusiv cheltuielile de transport cu returnarea.

Iată calitățile ce diferențiază salteaua Amber cu spumă din chihlimbar:

  • Saltea de nouă generație cu sistem hibrid, cu două fețe care îmbină componente naturale
  • efectul de masaj,
  • 7 zone de confort,
  • spuma cu memorie de calitate avansată,
  • sistem ortopedic Pocket spring /sistem Multi-Pockets (fiecare arc înfășurat în material și izolat individual).
  • atingerea directă a  chihlimbarului de corp asigură un somn odihnitor, relaxant, plăcut, de calitate
  • ușor de comandat: comanda online elimină timpul pierdut prin magazine, blocajele din trafic și nu în ultimul rând nervii.
  • oferă perioadă de testare de 100 de nopți la tine acasă, fără stresul că nu ai făcut alegerea bună putându-se returna.
  • transportul este gratuit, produsul fiind livrat în 5 zile lucrătoare acasă dar și  în cazul returnării.

Timpul costă, folosește-l inteligent! De ce să alergi din magazin în magazin, să comanzi și să nu fie ceea ce ai așteptat sau să nu poți returna fără costuri suplimentare? De ce să mergi pe mâna ”prietenului” și să nu testezi acasă, să te hotărăști dacă ți se potrivește sau nu și să profiți de timpul rămas.

Știați despre existența saltelei cu spumă din chihlimbar? Eu nu. Am aflat de la campania Blogal Inițiative ”Cum arată pentru tine un somn plăcut?”.

Pe mine m-au convins, aș cumpăra salteaua Amber. Pe voi?

 

UniquebyMM

 

Sursa foto: www.ambermattress.ro; pinterest

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0