Bun găsit! Imunitate cu  Royale Cocktail și esența de propolis. Toamna, anotimpul meu preferat, vine la pachet și cu inconveniente: zile mai scurte, soare mai puțin, vreme rece și ploioasă.  Invazie de viroze, viruși din ce în ce mai puternici atacă organismul fără milă. Așadar, acum este vremea pregătirii organismului pentru iarnă, atunci când va fi văduvit de lumina și căldura soarelui, de vitamine luate din fructe și legume proaspete. Este momentul întării organismului, ajutându-l și imunizându-l împotriva răcelilor, virozelor și infecțiilor respiratorii specifice sezonului rece. Ajutorul vine din partea produselor din natură cum este mierea și produsele apicole. Dacă am avea puțin timp să ne aplecăm asupra istoriei apiculturii am înțelege de ce aceasta a rezistat și evoluat de-a lungul timpului. În următoarele câteva cuvinte, căci ne-ar trebui mult spațiu și timp să povestim, voi vorbi doar despre două produse Apidava  trimise de Brander care vin în ajutorul organismului. Imunitate cu  Royale Cocktail și esența de propolis.

Imunitate cu  Royale Cocktail și esența de propolis

Imunitate cu  Royale Cocktail și esența de propolis

Așa cum spune și numele, Royale Cocktail este un cocktail regal conceput în laboratoarele specialiștilor din trei ingrediente importante: miere, propolis și lăptișor de matcă.

Imunitate cu  Royale Cocktail și esența de propolis

Încă din antichitate mierea și produsele apicole au fost folosite atât în medicină cât și în cosmetică sau gastronomie. Datorită conținutului de vitamine, minerale, aminoacizi, acizi organici, enzime produse de albine, bioflavonoizi și antioxidanți, mierea are o valoare curativă uriașă.

Polenul este de asemeni vital pentru albine și natură dar reprezintă și o adevărată comoară pentru organismul uman. Bogat în aminoacizi esențiali, lipide, glucide, minerale și enzime, polenul este un supliment alimentar cu multiple  proprietăți  și recomandări terapeutice.

Imunitate cu  Royale Cocktail și esența de propolis

Lăptișorul de matcă este cel mai valoros și hrănitor produs al stupului de culoare alb- gălbuie, consistență de ”smântână” și gust astringent. Compoziția lăptișorului de matcă natural este foarte complexă și bogată în nutrienți indispensabili organismului. Vitaminele A,C, D și E, enzime, 18 aminoacizi, minerale (calciu, fier, cupru, fosfor, potasiu, siliciu, sulf), hidrați de carbon, acizi nucleici, proteine, lipide, glucide și hormoni. 

Imunitate cu  Royale Cocktail și esența de propolis

Royale Cocktail

Pentru că produsele apicole sunt mai puternice împreună, combinația dintre miere, polen și lăptișor de matcă este cocktailul cel mai indicat ajutor pentru copii și adulți.  Creșterea energiei, redarea vitalității, vitaminizarea, protejarea împotriva bacteriilor dăunătoare și creșterea imunității sunt câteva dintre recomandările terapeutice ale Royale Cocktailului.

Imunitate cu  Royale Cocktail și esența de propolis

Urmând recomandările, am consumat acest cocktail în fiecare dimineață, pe stomacul gol, cu jumătate de oră înainte de mic dejun, cu o linguriță de lemn amestecând preparatul pentru omogenizare.

Pentru copii se recomandă jumătate de linguriță pe zi. Este ideal pentru copii, deoarece separat, mai ales polenul, este mai greu de înghițit. Apropo, cu greu l-am convins pe pitic să ia propolis, căruia îi spunea ”ouă de albinuță” :) . Cocktailul este acceptat fără nici un fel de obiecții.

Esența de propolis

Imunitate cu  Royale Cocktail și esența de propolis

Numit și ”antibioticul natural”, propolisul are peste 70 de proprietăți farmacologice. Propolisul reprezintă adjuvantul natural împotriva celor mai des întâlnite boli și infecții. Proprietățile sale miraculoase surprind chiar și pe cercetători, acționând ca puternic antimicrobian, antibiotic, antifungic, antiinflamator, analgezic, antioxidant, și antitumoral.

Imunitate cu  Royale Cocktail și esența de propolis

Esența de propolis, sută la sută natural, fără alcool se folosește în tratamente naturiste. Tratează sau previne gripa, faringo-amigdalita, rino-sinuzita și alte afecțiuni inflamatorii sau cardiace sau stimulent al sistemului imunitar.

Personal, îl folosesc în tratarea faringo-amigdalitei, aftelor bucale sau infecțiilor externe.  Recomand sincer ambele produse pentru beneficiile oferite, pentru  că sunt produse naturale românești și au prețuri accesibile.

Imunitate cu  Royale Cocktail și esența de propolis

Stupul

Las mai jos câteva versuri grăitoare din poezia ”Stupul lor” de Tudor Arghezi.

”Înlăuntru însă-n stup

Lucrătoarele sunt treze

Și făcând un singur trup

Nu-ncetează să lucreze.

Căci nici una n-a muncit

Pentru sine, ci-mpreună

Pentru stupul împlinit

Cu felii de miere bună”

 

Până data viitoare, aveți grijă de sănătatea voastră! Pregătiți-vă organismul pentru vremea rece cu produse naturale Royale Cocktail și esența de propolis Apidava.

UniquebyMM

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0