Bun găsit, prieteni dragi! Mierea cu lăptișor de matcă Apidava. Ce bine ar fi dacă am reuși să fim atenți și pregătiți mereu pentru toate provocările! Din păcate, deși avem informația și metoda la îndemână, ignorăm sau tratăm cu atitudine de ”mie nu mi se întâmplă”. În acest context, voi exprima câteva opinii și noutăți despre două produse primite de la Apidava și Brander: Mierea cu lăptișor de matcă și noul  Apioxivita Cocktail.

Mierea cu lăptișor de matcă Apidava

Despre lăptișorul de matcă am mai vorbit dar omul cât trăiește învață iar eu am aflat lucruri noi și interesante. Rugămintea mea este să nu vă speriați de termenii mai puțin folosiți în limbajul uzual, însă, cum mă știți, vreau ca informația să fie corectă și avizată. După opinia mea ”proprie și personală”, cu cât înțelegi mai bine un produs, cu atât îl folosești cu încredere, mai mult, mai ușor.

Știați că?

  • Lăptișorul de matcă natural are proprietate adaptogenă, asta însemnând că  acționează exact acolo unde organismul are nevoie.
  • Conține pe lângă aminoacizi, săruri minerale, lipide, glucide, acid 10HDA – acid 10 hidroxi -2 decenoic. Ce înseamnă asta, mai pe înțelesul nostru, al tuturor? Este substanța activă cu efect extraordinar antibacterian, antifungic, antiviral, mărind rezistența organismului în fața bolilor și elimină radicalii liberi.
  • Acetilcolina , compusul conținut de lăptișorul de matcă este responsabil cu transmiterea influxului nervos, în sistemul nervos central și periferic.
  • Este secretat de glandele salivare ale albinelor folosind ca hrană permanentă albinelor.
  • Este considerat de specialiști un simbol al sănătății, vitalității, vigorii și productivității

Mierea cu lăptișor de matcă Apidava 

Recomadare

Conținând un număr atât de mare de substanțe nutritive, este mult mai ușor asimilabil de organism, de aceea este recomandat în foarte multe afecțiuni. Câteva dintre acestea: întărirea imunității, în răceli și gripe, stres, epuizare fizică, astenii, anorexii, anemii, anxietate, hipertensiune arterială, nivel ridicat de colesterol și lipide, boli infecțioase, diverse cancere, leucemie și lista poate continua. Administarea se face sublingual, datorită absorbției rapide la acest nivel, dimineața, fiind un aperitiv pentru sănătate.

Datorită gustului puternic, acrișor, dar și a  metodei ”pretențioase” de păstrare, în frigider de la recoltare până la consumare, Apidava a găsit o soluție practică: amestecul.

Miere cu lăptișor de matcă

Combinând mierea cu lăptișorul de matcă în proporție de 2%, specialiștii au obținut produsul care poate fi păstrat și consumat mult mai ușor.  Pe lângă acestea, mierea cu lăptișor de matcă 2% acoperă toată gama de recomandări și beneficii enumerate mai sus.

Apidava Miere cu lăptișor de matcă este prezentat în borcane de 250 grame, borcanele specifice brandului, elegant, ușor de manevrat. După cum știți, produsele apicole se consumă cu ajutorul lingurițelor de lemn pentru a nu altera compoziția, păstrându-se la temperatura camerei, în locuri uscate. Apropo, am o sugestie: o linguriță din lemn la fiecare borcan :).

Am folosit mierea cu lăptișor de matcă pentru întărirea imunității, antistres dar și pentru menținerea tensiunii arteriale. Dimineața sau seara în ceaiul/laptele băut, cu miez de nucă, ba, într-zi, recunosc :), mi-am pus o linguriță de miere cu lăptișor de matcă pe gogoașa de casă.

Elixir sau  Apioxivita

Spuneam la începutul articolului că am primit și 5 pliculețe cu antioxivita – Apoixivita Cocktail. Dar ce este Antioxivita? Denumirea ne duce cu gândul la antioxidant, nu-i așa? Ei bine, suntem pe aproape. Mai exact, pe înțelesul nostru cum spun eu, este vorba de un extras concentrat din sâmburi, pielițe și rahis de struguri roșii. Acesta conține antioxidanți puternici de tipul polifenolilor – flavonoide, taninuri, resvreratrol etc. – care oferă beneficii în menținerea stării de sănătate.

Am auzit noi că longevitatea la francezi se datorează resveratrolului din paharul de vin roșu, consumat zilnic. Dar despre medalia de aur obținută la Salonul de Inventică Mondială de la Varșovia de produsul românesc Antioxivita, ați auzit?

Antioxivita – Apioxivita Cocktail, amestecul de miere de salcâm cu acest concentrat din struguri este produsul potrivit pentru asimilarea radicalilor liberi, polifenolilor, antioxidanților. Acesta este recomandat prevenirii diverselor afecțiuni cauzate de îmbătrânire sau afecțiunilor existente cardiovasculare, diabetului sau problemelor hepatice.

Cum ne dorim ca viața să ne fie o ”tinerețe fără bătrânețe” continuă, Apioxivita Cocktail de la Apidava alături de un stil natural sănătos, poate fi o abordare/soluție. Sunt o adeptă a acestei ”rețete”, prin urmare am folosit pliculețele cu un conținut roșiatic în cafeaua de dimineață. Le-am împărțit cu mama și soțul dar am trișat ( :)) și unul l-am folosit în laptele călduț. A fost delicios! Mă simt deja mai tânără!  Dacă nu așa, cu siguranță mai energică, mai veselă și mai sănătoasă.

Mierea cu lăptișor de matcă Apidava - ce, de ce...

Pentru sănătatea voastră, recomand produsele naturale la îndemână, mierea cu lăptișor de matcă, Apioxivita Cocktail și nu neapărat produse scumpe, abracadabrante, sofisticate.

Până data viitoare, alegeți sănătatea, alegeți inteligent, alegeți natural!

 

UniquebyMM

Mai multe despre Apidava pe pagina de Facebook.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0