Bun găsit! Voi vă gândiți când priviți în oglindă, la fermecătoarea Cleopatra? Spun fermecătoare, pentru că nici nu era o frumusețe, ci doar feminină, puternică și foarte atrăgătoare. Eu, da! Desigur, nu-mi doresc să stârnesc războaie sau să țes intrigi în palat(e)! :) Doar să fiu irezistibilă, încrezătoare, atrăgătoare, frumoasă cu adevărat.

Fii fermecătoarea Cleopatra!

Fii fermecătoarea Cleopatra!

Îmi repet lista ingredientelor naturale folosite în ritualul ei de îngrijire și mă întreb ce-mi scapă. Miere, ceară, lapte, sare de mare, uleiuri de migdale, măsline sau ricin, toate le-am folosit. Și totuși, tenului meu îi lipsește strălucirea, energia, prospețimea.  Știu, pe vremea Cleopatrei nu exista poluare!

Ei, ași, de parcă nu e poluare în toată lumea asta, bine, mai există și excepții, totuși femeile arată nemaipomenit. Sigur îmi scapă mie ceva și nu, nu este vârsta. A, am găsit răspunsul: argila. Să-mi scape exact ingredientul natural cel mai important ?!?

Cunoscută pentru proprietățile ei antitoxice, bactericide, remineralizante,  regenerante și cicatrizante, argila este folosită de când lumea, de la … Nefertiti și Cleopatra încoace. Hipocrate însuși spunea că argila și nămolul marin au capacitatea de a elimina din organism tot ce este negativ și vătămător. Cercetările au continuat iar știința modernă confirmă că argila posedă aproape toate calitățile unui produs natural de top.

Fii fermecătoarea Cleopatra!

Numită și lutul vieții, argila are beneficii terapeutice:

 • remarcabilă putere de absorbţie;
 • proprietăţi degresante;
 • acţiune antitoxică şi potenţarea forţelor de apărare ale organismului;
 • bun antiseptic, bactericid şi dezinfectant; argila curativă, extrasă în condiţii igienice, este sterilă din zăcământ, fiind complet lipsită de germeni;
 • puteri de echilibrare radioactivă a corpului;
 • cicatrizant;
 • remineralizant eficient, fiind un amestec complex de silicaţi de aluminiu şi având în compoziţie oxizi de aluminiu, fier, magneziu, calciu, oxizi alcalini, anhidridă titanică, oligoelemente;
 • reîncarcă celulele organismului cu energie vitală, revigorându-le.

și beneficii cosmetice:

 • absorbant de impurităţi, detoxifierea pielii;
 • remineralizant, tonifiant;
 • regenerant, stimulează procesele de reparare a tegumentelor;
 • antistres, antioxidant, antiradicalic;
 • revitalizant pentru metabolismul celular.

Adevărat că poluarea nu exista pe vremea Cleopatrei, dar nici metodele revoluționare, produsele cosmetice de nouă generație sau gama modernizată Farmec, Aslavital Mineralactiv. Brand cu istorie, nu degeaba m-am gândit la Cleopatra, Farmec reușește să adapteze produsele lor noilor tendințe și nevoilor actuale de protecție împotriva poluării urbane ale consumatorilor.

Fii fermecătoarea Cleopatra!

Aslavital Mineralactiv

Aslavital Mineralactiv reprezintă prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului, ingredient local unic.  Cele 15 produse ale gamei cu argilă naturală, netratată chimic în a cărei compoziție se regăsesc peste 20 minerale naturale, reușesc să soluționeze problemele distincte ale tenului.

Beneficiilor argilei provenită din Munții Pădurea Craiului, le-au asociat ingrediente active de ultimă generație: Cobiodefender-ul EMR, complexul Ferulan bogat în acid ferulic”. Asocierea unică dintre argila provenită din Munții Pădurea Craiului și ingredientele amintite au dus la rezultate remarcabile concretizate în produsele gamei.

Adresându-se persoanelor cu vârste cuprinse între 25 și 40-55 ani, noile produse asigură un program complet de îngrijire a tenului. Prin mineralizare, regenerare, detoxifiere și antipoluare urbană, gama acoperă tot spectrul pașilor de îngrijire:

Fii fermecătoarea Cleopatra!

 Demachiere și tonifiere:

 • Apa micelară cu argilă
 • Emulsia demachiantă detox

Hidratarea, detoxifierea și protejarea tenului împotriva stresului urban:

 • Fiolele hidratante detox
 • Crema hidratantă antipoluare SPF 10

Produsele antirid:

 • Crema antirid poluare SPF 10
 • Elixirul antirid și antipoluare
 • Fiolele cu colagen Aslavital Mineralactiv
 • Crema antirid cu calciu
 • Fiolele pentru regenerare celulară
 • Crema netezire riduri de noapte, care previn îmbătrânirea cutanată, susțin regenerarea celulară naturală și elimină toxinele din piele, asigurând creșterea elasticității pielii.

Pentru îngrijirea intensa a tenului, gama conține și o Mască detoxifiantă cu cărbune, peel-off și Pudră de Argilă pentru tratamente cosmetice.

Preocupată de aspectul și sănătatea tenului meu, am căutat și achiziționat imediat gama minune, Aslavital Mineralactiv de la Farmec. Fiind disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară, nici nu a fost greu. Astfel, a început răsfățul sau ritualul de îngrijire a tenului meu.

Ritualul meu de îngrijire

Demachierea, primul pas al ritualului meu (probabil nu numai :)), curăță și detoxifică pielea tenului meu sensibil. Emulsia demachiantă detox cu argilă 100% naturală și Cobiodefender-ul EMR, asigură tenului puterea de reducere a efectului poluării lăsând-ul curat, pregătit pentru următoarea etapă.

Fiolele cu colagen Aslavital Mineralactiv, având aceeași asociere inteligentă, argilă și Cobiodefender-ul EMR, se aplică pe față, gât, decolteu și mâini. Chiar de la primele folosiri, de două ori pe zi, dimineața și seara, se observă o îmbunătățire a elasticității și hidratare ridicată.

Fii fermecătoarea Cleopatra!

Crema antirid cu calciu, protejează pielea de factorii de stres urban și stimulează metabolismul la nivel celular. Iar fiolele pentru regenerare celulară atenuează ridurile datorită aportului de colagen și elastină, aducând o infuzie de tinerețe și naturalețe tenului.

Seara, după demachierea tenului,  folosim crema netezire riduri de noapte cu rol de hrănire, redarea supleții și restabilirea echilibrului hidro-lipidic al pielii. Complexul de aminoacizi restructurează fibrele de colagen, ajută la repararea pielii și atenuarea ridurilor iar lipozomii cu Hyacemiridyl ajută absorbția și umplerea ridurilor din interior cu Acid Hialuronic. Este rândul Cobiodefender-ului EMR, vitaminelor A, E și Acidului ferulic să acționeze pentru prevenirea îmbătrânirii cutanate cauzate de poluarea urbană și radiațiilor UV și electromagnetice.

Despre celelalte produse ale gamei Aslavital Mineralactiv, într-un alt articol. Până atunci, recomand să dați credit gamei de la Farmec asigurând tenului vostru suplețe, vitalitate, atractivitate. Până data viitoare, profită de natura adusă în cosmeticele tale.

 

UniquebyMM

 

Ritualul de îngrijire este răspunsul pentru probanr. 21 Superblog 2018

Sursa: farmec.ro