Salut! ”Acoperișul de deasupra capului” este expresia pe care, cu siguranță ați auzit-o foarte des și căreia i s-au atribuit diverse conotații. De la semnificația pornită din înțelepciunea populară, dorința omului simplu de sănătate, mâncare și un adăpost, până la acoperișul construit, fizic, al unei case. Despre cea din urmă semnificație, materiale, idei și soluții veți citi în articolul de astăzi. Mi-am construit o casă așa cum mi-am dorit dar …

Iubesc atât de mult clima caldă, blândă, locurile cu mare și soare tot timpul anului, încât îmi doresc o căsuță și acolo. Trei dormitoare, un living, bucătărie, două băi (mare și de serviciu), dresing, ar fi cam tot ce-mi trebuie. Suficient pentru mine, familia și prietenii mei. Totul este plănuit în detaliu, mai trebuie pus în practică.

Acoperișul de deasupra capului

-Hei, dar eu știu ce înseamnă să construiești o casă! Lucrurile nu stau chiar așa simplu. Planuri, proiecte, materiale, bani … eheeei, echipe pe care le schimbi de nu știu câte ori și câte nu implică o construcție. Asta mă sperie și -mi taie elanul, ba, mai mult, îmi vine să renunț.

Acoperișul de deasupra capului

-Așa o fi fost pe vremea ta, acum … o sută de ani, sau când spuneai că ai construit? Acum e totul mult mai simplu. Prietenul meu, P. tocmai a terminat de construit o casă de vacanță. Este superbă! Are un design îndrăzneț și elegant, cu estetică specifică acoperișurilor clădirilor mediteraneene.

-Fără ironii, te rog, Rareș! Și apoi, de parcă mie mi-ar lipsi imaginația! Ohooo, dacă îți arăt schițele căsuței mele vei constata că nu-i deloc așa. Uite, dormitorul matrimonial, baia mare, urmează bucătăria, livingul și biroul.

Aici am o mică mansardă cu dormitor, cabină de duș și ”colțul” meu. Lumina pătrunde din belșug prin ferestrele de mansardă, direct în acoperiș.

Știi cum se vede seara cerul plin de stele din pat? Sau, cum e să visezi la lumina lunii din fotoliul instalat aici? Aici, este balconul plin cu flori printre care îmi voi petrece timpul îngrijindu-le sau citind. Și, pentru că am ajuns aici, la ”înălțime”, uite detaliile acoperișului.

Acoperișul de deasupra capului

Acoperișul de deasupra capului

Acoperișul

Va fi un acoperiș din țiglă Rukki varianta care redă fidel forma țiglei ceramice oferind însă  avantajele unui material modern. Greutatea redusă, culoarea, uite ce culoare am ales! – se instalează rapid fără pierderi de material, rezistentă în timp. Sau,  varianta 2:  țigla metalică Bilka. Ei bine, aici este durerea mea cea mai mare. Cu celelalte materiale m-am descurcat, acoperișul însă, este maaarea problemă. Vrei detalii?

-Mulțumesc, nu! Dar, ai dreptate, nu despre imaginație era vorba, mărturie este casa pe care o ai, ci despre soluția aplicată de prietenul meu. Acum există posibilitatea de a  cumpăra totul dintr-un singur loc,  economisind timp și mai ales bani.

Brandul Vindem-Ieftin.ro Divizia de acoperișuri, conceptul care a adus la un loc toți producătorii de țiglă metalică. Asta spuneai că te doare, nu? Ei bine, nu mai este cazul să alergi după țiglă metalică, accesorii și sistem pluvial prin depozite.

Ai posibilitatea să compari ofertele pe care deja le ai de la alți furnizori, asigurându-te că obții cele mai bune prețuri. Riscul la achiziție este zero și primești exact ceea ce comanzi. Vino să-ți arăt câteva recenzii video de pe site care reprezintă garanția și siguranța livrării mărfii.

Acoperișul de deasupra capuluiAcoperișul de deasupra capului

Alegeri

-Sinceră să fiu, pare pomul lăudat, dă-mi voie să nu cred până nu mă conving. Pentru mine, acoperișul e treabă serioasă, reprezintă o chestiune vitală pentru o casă confortabilă. Vreau un acoperiș de calitate superioară, elegant, durabil și un raport bun calitate -preț. Materialul să fie ușor, eventual să nu necesite utilizarea structurii șarpante grele. Experiențele trecute m-au făcut de o sută de ori mai prevăzătoare. Hai să vedem, cum se procedează?

-Foarte simplu, ”la un click distanță” (:)). Dacă ești hotărâtă asupra modelului ales, trimiți către ei formularul acesta de pe site cu modelul și schița acoperișului. Dacă nu, există și varianta  telefonică în care îți alegi un consultat din echipa de pe site.

-Da, aleg varianta consultantului. Parcă spuneai că este gratuită consilierea pentru clienții care au nevoie de informații despre produse. Mă știi doar, am multe întrebări, vreau să înțeleg toate detaliile, cer prețuri, evaluez totul.

După câteva ore.

-Rareș, să știi că m-am convins: ai avut dreptate. Deja am făcut comanda online: acoperiș din țiglă metalică Rukki Adamante, lucioasă, clasa 50 Plus, lungimea modulului 400 mm și garanție tehnică 50 ani. Mi-au precizat că marfa se livrează direct de la producător, ambalată corespunzător cu livrare perfectă și rapidă. Are un design îndrăzneț și elegant

Acoperișul de deasupra capului

Concluzii

Tu îți dai seama ce am realizat eu astăzi? Visul meu s-a împlinit! Acoperișul acesta ține o viață! Dar știi ce este și mai extraordinar? Sunt trei chestii tari de tot: am economisit timp, mi-am protejat nervii și am rămas cu 1000 de lei în buzunar. Pare incredibil în comparație cu aventurile pe care le – am avut până acum. Să mă ciupesc, nu cumva visez?

Pentru mine, acoperișul casei este extraordinar de important. Repet, am nevoie de calitate,  eleganță, siguranță. Zona în care se află casa este expusă furtunilor de nisip, trebuia să iau în calcul orice inconvenient. Consultantul mi-a explicat că țigla metalică pe care am ales-o este de 10 ori mai ușoară decât cea din ceramică.

-Ștef, mă bucur mult! Și nu, nu visezi, uite, au sosit cu marfa. Pregătește telefonul și filmează pentru recenzia video, trebuie să afle și alții despre conceptul acesta unic pe piața țiglei metalice. Felicitări pentru realizare! Sper că sunt primul invitat în casa ta de la mare.

-Cu siguranță! Și, eu îți mulțumesc, Rareș! Fără informațiile tale, cine știe dacă aș fi reușit., deși sunt atentă la noutăți, navighez destul pe internet. Oare există și panouri publicitare, bannere etc. cu Vindem-Ieftin.ro? La cât îmi place să călătoresc, mă tot uit și pe aceste panouri.

-Sincer, nu știu, dar mă interesez și îți spun :). Succes și spor!

 

UniquebyMM

 

Am folosit ”acoperișul de deasupra capului” ca inspirație pentru proba nr.22 Superblog 2018

 

Sursa: vindem-Ieftin.ro, arhiva personală