Salut, prieteni! Vă place Spider-Man/Omul Păianjen? Bănuiesc răspunsul sau mai corect, răspunsul unora dintre voi. Cei care iubesc aventura acțiunea sau filmele SF vor răspunde cu un mare da. Cât despre copii, nu știu vreunul căruia să nu-i placă să fie măcar pentru o zi, eroul Spider-Man.  Fie și numai în joacă, atunci când își pun costumul și masca se transformă și intră în pielea personajului, luptându-se cu forțele răului.  Oare care este răul cel mai mare pe care și-l imaginează? Pe cine salvează și ce fapte bune cred ei că fac?

Spider – Man pentru o zi

Spider - Man pentru o zi

Ștefan, piticul nostru, nu face nici el excepție și adoră să joace personajul principal, Miles Morales. I-am promis că mergem împreună la lansarea din 28 decembrie 2018 a filmului “Spider-Man: Into The Spider-Verse” / “Omul-Păianjen: În lumea păianjenului”.  Am văzut trailerul și mi -a plăcut, mi se pare un film pentru toată familia.

Într-o zi, Ștefan a văzut un om căutând în coșurile de gunoi de pe stradă și, vizibil afectat, m-a întrebat de ce face asta. I-am răspuns că nu are ce mânca. Atunci, mi-a spus că dacă ar fi Spider-Man ar da case și mâncare tuturor oamenilor care nu au.

M-am întrebat, oare ce-aș face eu dacă aș putea avea super-puterile lui Spider-Man pentru o zi? Îmi imaginez că port masca și costumul lui Spider- Man și încep ziua cu spitalele, unde voi vindeca oamenii diagnosticați cu boli incurabile. Cancerul este boala cea mai  necruțătoare și des întâlnită, de la copii la bătrâni. Transform apoi spitalele existente în unele moderne, utilate cu aparatură de ultimă generație. Cu medicamente suficiente, mâncare bună, suficientă și sănătoasă, cadre medicale care acoperă toate ramurile de specialitate.

http://https://youtu.be/MSUn0gcJo9o

Cămine, școli

Următorul drum pe care îl am de făcut este la cămine și sanatorii pentru bătrâni. Prea au ajuns mulți abandonați, bolnavi, nevoiași și renegați de proprii copii. Dintr-un singur gest le construiesc cămine în care se simt ca acasă. Spații pentru socializare, săli de tratamente, parcuri, apartamente utilate cu tot ce este necesar, personal specializat și mâncare sănătoasă. Să fie tratați așa cum merită, pentru toată munca și sacrificiile făcute.

Mă îndrept către școli, grădinițe și sate. Și aici am de făcut lucruri. Sunt școli care nu au toalete, localități în care nu există canalizare. Știu că sunt copii care merg kilometri întregi pe jos până la școală și acolo, sunt câteva săli fără niciun fel de dotare sau condiții. Trec la fapte: mai întâi fac să apară școli moderne, biblioteci, laboratoare dotate cu aparatura necesară, calculatoare  și cadre didactice suficiente. Este rândul localităților fără canalizare și, nu, nu-mi imaginam că mai sunt sate fără iluminat electric. Apoi, cabinete medicale cu medici în fiecare localitate accesibile tuturor și farmacii.

Sigur trebuie și drumuri, autostrăzi moderne și căi ferate, prin urmare mă folosesc de puterea pe care o am și rezolv și acest aspect. Privesc ceasul și realizez că nu mi-a mai rămas mult timp din ziua aceasta. Mă gândesc puțin, calculez, cred că este suficient să aranjez un pic sectorul de resurse și turismul. Stațiuni cu ape termale, exploatări miniere, locuri cu potențial de dezvoltare turistică, agroturism.

Final

Timpul s-a scurs și super puterile au dispărut. Poate că aș mai fi avut multe de făcut dar sunt mulțumită și cu atât, e chiar bine pentru o zi. Ies din personaj și închei spunându-vă că nu m-am putut abține să nu profit de super puteri limitându-mă doar la comunitatea în care trăiesc. Și-apoi, Spider -Man chiar poate cu super-puterile sale!

În realitate merg pe implicare în sănătate, educație sau ajutor pentru nevoiași. Voi cum v-ați ajuta comunitatea dacă ați fi Spider- Man?

 

UniquebyMM

 

Am intrat în rolul Spider-Man pentru o zi pentru proba nr. 26 Superblog 2018

Sursa: intercomfilm.ro

Rate this post