Bun găsit! A mai rămas foarte puțin timp până la prima și cea mai frumoasă sărbătoare a iernii, Crăciunul. Sunt convinsă că deja sunteți cuprinși de febra cumpărăturilor și a pregătirilor. Cu toții alergăm mai mult, suntem nemulțumiți, lucrurile nu ies așa cum ne-am dori, iar timpul nici el nu ne prea ajută. Găsim însă soluții la toate câte sunt, dacă ne oprim o clipă și privim în jurul nostru.

Cam așa stau lucrurile la mine, vă spun sincer, m-a cam doborât oboseala. Trebuie să iau măsuri urgente dacă vreau să pregătesc cozonacii și toate bunătățile dar mai ales, să împodobesc bradul împreună cu piticul.
Apropo, nu-i așa că aromele de scorțișoară, portocală, cozonac, sunt mai intense, mai, altfel de Crăciun decât în orice altă perioadă a anului? Cred că da!

Cu sănătate și drag, de la Apidava

Cu sănătate și drag, de la Apidava

Ah, dar am uitat că am primit coletul de la Apidava și Brander: Borcanașul în formă de inimă (cu 100 de ani Romania, legat cu tricolor), borcanul cu miere cu nucă și punga de turtă dulce Apidava. Nu rezist tentației și desfac punga cu turtă dulce cu miere. Este foarte bună, apropo, ați încercat-o? Este ușor crocantă la suprafață dar pufoasă în interior, potrivit de dulce. Mmm, aromă de scorțișoară … Pfffui, s-au dus deja 3! :)

Cu sănătate și drag, de la Apidava

Mierea de salcâm cu nucă Premium este un alt produs valoros din Cetatea Albinelor Apidava. Îmbinând proprietățile mierii naturale de salcâm cu ale nucilor, produsul asigură necesarul de vitamine, minerale, proteine, grăsimi și carbohidrați.

Mierea & nuca

Dacă despre mierea de salcâm și beneficiile ei v-am vorbit, despre nuci vă spun că și acestea sunt recunoscute ca aliment benefic sănătății. Având un conținut bogat de nutrienți, nucile sunt extrem de valoroase și utile organismului.

Cu sănătate și drag, de la Apidava

Mierea cu nucă este un produs pe cât de fin și gustos pe atât de prețios din punct de vedere al beneficiilor. Consumul acestui amestec poate ajuta la întărirea sistemului imunitar sau poate fi folosit împotriva anemiei, ulcerului gastric, tensiunii arteriale crescute, durerilor de cap și reducerea colesterolului.

Smoothie

Parcă mi-am mai revenit puțin de la turta dulce cu miere 😊, profit de beneficiile mierii cu nuci și pregătesc un smoothie. Rețeta folosită este indicată pentru energie, rezistență la efort și imunizare. Sigur că vă dau și vouă rețeta 😊. Avem nevoie de bucăți de ananas (125 g), mango (125 g), 2 banane, 200 g lapte de migdale/cocos și 2 linguri miere de salcâm cu nucă. Este delicios!

Cu sănătate și drag, de la Apidava

Hei, acum că am luat porția de energie, îmi continui activitățile pentru că mai sunt lucruri de făcut. Am de împachetat câteva cadouri și sper să vă inspire și pe voi ideile mele.

Cu sănătate și drag de la Apidava

Dăruiesc întotdeauna celor mai dragi ființe din viața mea, lucruri utile, care știu că le-ar fi de folos. Anul acesta voi dărui borcănelul în formă de inimă, cu 100 de ani Romania, legat cu tricolor de la Apidava. Este delicat, elegant și foarte potrivit pentru un cadou.
Cu sănătate și drag, de la Apidava

Cu drag,

I-l voi dărui mamei, pentru că o va bucura aspectul, sigur îl va refolosi după golire, iar conținutul îi va îmbunătăți starea sănătății. Recomand sincer această mică bijuterie ca un cadou benefic sănătății oamenilor dragi din viața voastră.

Cu sănătate și drag, de la Apidava

Pentru pitici, turta dulce de la Apidava este cu siguranță un dulce care îi va bucura atunci când Moș Crăciun îl va scoate din sacul său. Pentru că eu nu le-am rezistat și am mâncat deja din ele, voi păstra cele 4 turte dulci rămase pentru pitic, la împodobitul bradului.

Adorăm să ne răsfățăm cu ceva bun în timp ce împodobim bradul.

Îi voi pregăti și o plăcintă cu mere, scorțișoară și miere cu nucă, turte de Crăciun (Pelincile Domnului Isus) cu miere cu nucă și scorțișoară sau mere coapte cu miere cu nucă.

Sărbătorile vin, sunt aproape, atrăgăt

Sărbătorile vin, sunt aproape, ati reușit să pregătiți toate cadourile? Ce fel de cadouri faceți celor dragi? Ce rețete de dulciuri pregătiți? Știați despre mierea cu nucă și turta dulce de la Apidava? Ați cumpăra aceste produse pentru a le pune sub brad? Aștept opiniile voastre. 

Până data viitoare, alegeți cadouri naturale, dulci și sănătoase Apidava.
UniquebyMM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0