Bun găsit! Primăvara este aproape și pregătirile pentru acest anotimp care trezește natura la viață sunt prezente în viața fiecăruia. Despre frumusețe, întreținere și îngrijire corporală am mai vorbit dar cu siguranță subiectul este unul inepuizabil. Ați aflat de pe blog despre produse cosmetice, sfaturi și îngrijire la noi acasă etc. După cum ați observat însă, nu am suflat măcar un cuvânt până acum despre saloane de cosmetică și înfrumusețare. De ce nu am făcut asta deși mă preocupă îngrijirea tenului și îmi place să merg în astfel de locuri? Pentru că, sinceră cum mă știți, nu puteam vorbi despre ceva care nu se încadra într-un standard calitativ dorit. Astăzi însă venit momentul să vă povestesc câte ceva despre acest subiect, începând evident, cu începutul. Experiența mea cu saloanele de cosmetică.

 

Experiența mea cu saloanele de cosmetică

Experiența mea cu saloanele de cosmetică

Prima mea vizită la cosmetică se întâmpla înaintea unui eveniment important unde aveam un rol destul de important și îmi doream să arăt impecabil. Ședința mi-a fost făcută cadou dar cea mai mare și plăcută surpriză a fost întâlnirea cu omul, profesionistul/ cosmeticianul.

Pentru mine este foarte important ca persoana cu care interacționez direct să rezoneze măcar puțin cu mine. Și așa s-a întâmplat de această dată. Fără să ne fi văzut vreodată (cadoul era din partea proprietarei salonului), am descoperit o chimie între noi care m-a făcut să fiu foarte relaxată.

 

Experiența mea cu saloanele de cosmetică

 

Glasul blând, mâinile care îmi transmiteau căldura și siguranța, explicațiile pe care mi le dădea cu profesionalism la fiecare procedeu au contribuit la starea mea extraordinară. Felul în care fusesem tratată, rezultatul obținut la sfârșitul ședinței și după, m-au cucerit și determinat să devin un client fidel.

 

Experiența mea cu saloanele de cosmetică

 

Omul, cosmeticianul, profesionistul

Așadar, am continuat să merg la cosmeticiana descoperită, urmând-o în saloanele unde profesa, uimindu-mă la fiecare ședință cu măștile noi, procedurile propuse și aplicate. Foarte bine pregătită, foarte caldă, o plăcere să o revăd și mai ales să mă bucur de răsfățul acordat.

Câțiva ani buni am fost fermecată de tratamentele revoluționare pe care le primeam dar și informațiile complete și complexe despre acestea. Răsfățul și bucuria trăite la salonul de cosmetică a durat până cosmeticiana (mea) a plecat din țară, ceea ce m-a întristat teribil. Omul pe care l-am descoperit însă mi-a rămas în suflet și, știe că se bucură de prețuirea mea în continuare. Mulțumesc, L.!

Experiența mea cu saloanele de cosmetică

Saloane de cosmetică sau îngrijire acasă?

Chiar dacă mă preocupă îngrijirea personală și profit de fiecare moment în care am un ingredient natural în casă, ședințele de cosmetică le consider absolut necesare. Sunt tratamente pe care nu le poți face acasă, metode care nu se pot aplica sau aparatură revoluționară care se găsește doar în saloane. La toate acestea se adaugă răsfățul de care beneficiezi.

Prin urmare, am căutat în saloanele în care mergeam pentru celelalte servicii de înfrumusețare cosmeticianul potrivit cerințelor mele. Ei bine, am făcut câteva încercări care nu m-au mulțumit. Știam exact ce vreau iar lucrurile făcute fără pic de suflet sau de mântuială mă deranjau foarte tare. Aveam un etalon, un termen de comparație care în mod normal trebuiau cel puțin egalate pentru a fi luate în calcul. Și pentru că nu s-a întâmplat nimic din toate acestea, am renunțat la serviciile salonului respectiv.

 

Experiența mea cu saloanele de cosmetică

 

Invitația surpriză

Cum eu cred că nimic din ceea ce mi se întâmplă nu este întâmplător, asta s-a întâmplat și în acest caz. Tocmai în momentul în care nu prea mai știam unde să caut salonul/cosmeticianul potrivit, am avut o mare surpriză. Am primit invitația unui salon care la prima vedere arată grozav, pe care desigur am acceptat-o imediat.  Dacă invitația a venit exact în această perioadă când aveam nevoie, înseamnă că așa trebuia să se întâmple, corect?

”Așadar și prin urmare…”, abia aștept să dau curs invitației și să mă răsfăț cu tratamentul cosmetic potrivit. Păstrez suspansul, nu dezvălui mai mult dar stați cu ochii pe mine (blog), vă voi povesti cum a fost.

Vă aștept opiniile și experiențele voastre legate de saloanele de cosmetică în comentarii.

Până data viitoare, fiți frumoase, atrăgătoare, iubite!

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0