Bun găsit, dragi prieteni! Tare sunt tentată să încep cu ”de când mă știu” și chiar așa voi începe pentru că așa simt, iar noi am stabilit  că scriu exact așa cum/ce simt. So. De când mă știu, și, mă știu de ceva vreme :), am fost preocupată de frumusețe și îngrijire, de felul în care arăt. Admiram tenul alb, fin al mamei și îmi doream să arate la fel și al meu. Eram mai brunețică pe vremea aceea, mie mi se părea chiar neagră :), așa că mi-am spus că trebuie să iau măsuri. Și am luat: fără să știe nimeni, atentam la cremele mamei și îmi imaginam că sunt deja mai albă, mai frumoasă. Momentele acelea din fața oglinzii când mama se ocupa de ea mi se păreau un ritual fantastic cu efect extraordinar asupra tenului. Totuși, nu despre amintirile mele din copilărie vreau să vorbesc și nici despre ritualul meu de îngrijire mult mai elaborat acum. Am dorit doar să fac legătura cu subiectul de astăzi. Tratamente revoluționare, aparatură de nouă generație, pasiune, pe scurt, tratamente de vedetă la  Atena Beauty Studio.

 

Tratamente de vedetă la Atena Beauty Studio

Tratamente de vedetă la Atena Beauty Studio

Aș fi putut formula și altfel: Despre  oameni și locuri sau, pasiune și talent, ingrediente principale pentru rezultate remarcabile. Sau, ar putea fi un articol dedicat femeii, dar sunt și mulți bărbați care apelează la astfel de procedee. Cum nu-mi doresc niciun fel de discriminare, rămânem la varianta inițială.

Spuneam cu puțin timp în urmă despre o invitație pentru un tratament de cosmetică căreia i-am dat curs. Văzusem câteva fotografii pe situl salonului, citisem puțin despre tratamentele și aparatura extraordinară însă diferența dintre imaginație și real este semnificativă. Și asta nu o spun pentru că aș fi lipsită de imaginație :). Ci pentru că așa cum știți deja, opiniile mele pertinente și sincere pot fi exprimate doar în urma experiențelor trăite. Așadar, am pus la punct împreună detaliile, ziua, ora și tratamentul ales și am pornit către salon.

Tratamente de vedetă la Atena Beauty Studio

 

Chiar de la intrarea în salon am avut plăcuta surpriză să observ mâna decoratorului, ideea conceptului abordat. Calitatea și simțul esteticului sunt vizibile chiar și pentru un neinteresat/necunoscător, darămite pentru ceilalți. Conceptul grecesc are drept scop răsfățul de zeiță pe care îl va trăi în timpul și după tratament oricine alege salonul Atena. Atmosfera creată de culori este una caldă și relaxantă, ducându-te cu gândul la însoritele locuri elene. Până aici, doar bile albe și notă maximă.

OXYGENERA – ”Tratamentul Madonnei”

Timp de o cafea și împrietenire cu salonul, Alexandra pregătește aparatura, materialele necesare, muzica ambientală. Apoi m-a invitat să ocup locul pregătit iar eu m-am lăsat pe mâinile ei pentru un tratament OXYGENERA.

Tratamente de vedetă la Atena Beauty Studio

 

Dar să vă spun ce am aflat despre OXYGENERA. Este conceptul unic în tratamentele faciale cu oxigen hiperbaric și InfraRed Soft Laser Mask. Beneficiile Photoon OxygenMask:

  • stimulează metabolismul celular
  • stimulează secreția de colagen și elastină
  • efect anti-age și antioxidare
  • repară pielea în profunzime
  • ajută la infuzarea ingredientelor active
  • oxigenare celulară

 

Am aflat că tratamentul mai este denumit și ”Tratamentul Madonnei”. Interesant, nu-i așa? Vedetele arată întotdeauna bine iar unul dintre secretele lor este acum la îndemâna noastră. Tratamentul înglobează 4 tehnologii care oferă rezultate uimitoare și îmbunătățesc vizibil calitatea tenului:

  • microdermoabraziunea cu pulbere de diamant,
  • oxigen hiperbaric,
  • radiofrecvență multipolară,
  • Phooton OxygenMask – InfraRed Soft Laser.

Faptul că Alexandra mi-a explicat întâi despre tratamentul Oxygenera în general, m-a ajutat să mă simt relaxată și pregătită pentru fiecare etapă. Și, iată cum au decurs lucrurile în timpul tratamentului meu.

 

Tratamente de vedetă la Atena Beauty Studio

Pașii tratamentului – experiența mea

După demachierea și curățarea tenului cu un gel demachiant care are rol de hidratare, Alexandra trece la microdermoabraziunea cu pulbere de diamant. Ce înseamnă asta? este vorba despre peeling-ul cu diamante. Spre deosebire de cristale, diamantul poate fi folosit în tratarea zonelor sensibile (ochii, nasul și gura) și nu irită pielea. Microdermoabraziunea cu pulbere de diamant ameliorează imperfecțiunile tenului cauzate în principal de îmbătrânire și expunerea la soare și pregătește  pielea pentru infuzia cu oxigen hiperbaric.

Oxigenul hiperbaric

Etapa următoare, oxigenul hiperbaric de puritate medicala 98% se desfășoară astfel: cu ajutorul aerografului se pulverizează concentratul activ. Acesta conține colagen, elastină și acid hialuronic care este introdus în piele datorită puterii oxigenului hiperbaric. Substanțele acționează din interior către exterior, reduc ridurile, tratează acneea și petele pigmentare.

 

Tratamente de vedetă la Atena Beauty Studio

Radiofrecvență multipolară

Pasul următor este terapia cu radiofrecvență multipolară. Dacă v-ați dus cu gândul că este o terapie dureroasă, alungați-l. La această procedură, Alexandra a aplicat o loțiune cu acid hialuronic după care a început tratamentul cu radiofrecvență.

Asta se întâmplă prin presarea pielii cu un aparat care se încălzea treptat, ajungându-se la o temperatură de până la 40- 45º. La mine s -a întâmplat cam în 3 trepte, dacă nu greșesc iar efectul era unul de întindere, netezire, pielea devenind mai fermă. Fără vreo durere sau alt disconfort.

 

Tratamente de vedetă la Atena Beauty Studio

 

Ce mi-e explicat Alexandra despre acest procedeu: Radiofrecvența multipolară acționează la nivelul dermului, compactează fibrele de colagen și elastină  având un efect intens de lifting, antirid. Rezultatul este redobândirea tonusului și a conturului facial.

Așa este că vă frământă întrebarea cum mă simțeam, mai ales că erau atâtea noutăți pentru mine? salon, cosmeticiană, tratament. Ei bine, nu vă mai fierb. Pierdusem noțiunea timpului, spațiului. Eram atât de detașată și relaxată încât în puținele clipe de revenire la realitate mă rugam să nu se termine și să nu adorm. Muzica ambientală, vocea caldă a Alexandrei, masajul facial, efectele procedurilor erau adevărat balsam pentru trup și suflet.

Phooton OxygenMask – InfraRed Soft Laser

Ultima etapă a acestui tratament este Phooton OxygenMask – InfraRed Soft Laser. Alexandra mi-a curățat tenul și a aplicat cu ajutorul pensulei  o mască cremă cu vitamine care ajută la stimularea metabolismului pielii. A urmat momentul despre care prietenele au comentat că este imagine demnă de film SF ( :)), așezarea Photoon Oxygen Mask – InfraRed Soft Laser.

 

Tratamente de vedetă la Atena Beauty Studio

Masca contribuie la infuzarea ingredientelor active în piele și are rol de oxigenare și stimulare celulară la nivelul straturilor profunde ale pielii. Timpul este stabilit în funcție de vârstă și alte criterii bine calculate.

Tratamentul s-a finalizat cu aplicarea unei creme contur pentru ochi și cremă de zi din gama Bruno Vassari. Mi-a fost greu să cred că cele 70 de minute alocate tratamentului au trecut, dar mă consolez cu gândul la următoarea ședință/vizită.

Impresii, opinii

Căutam în primul rând un om și apoi un tratament care să-mi redea încrederea, să mă facă să mă simt atrăgătoare, puternică. Am găsit omul și profesionistul cu care am rezonat din prima clipă. Alexandra a reușit să mă convingă prin ceea ce transmitea, să-mi las tenul pe mâinile ei. M-am simțit tratată regal iar rezultatul a fost remarcat în primul rând de însoțitori care au observat luminozitatea tenului meu. Eu, îmi simțeam tenul mai fin, mai ferm, catifelat iar starea mea era extraordinară.

 

Tratamente de vedetă la Atena Beauty Studio

Abia așteptam să ajung acasă să mă analizez și în oglindă :) iar când s-a întâmplat, mi-a plăcut ce am văzut. Pe lângă luminozitatea de care mi se spusese, ridurile fine se estompaseră, schimbarea fiind cu adevărat vizibilă.

Habar nu am cum se simte Madonna sau orice altă vedetă după tratamentul cu Oxygenera. Știu însă că eu m-am simțit de-a dreptul răsfățată, beneficiind de un tratament demn de (zeiță) Cleopatra. Cu siguranță tenul meu mulțumește pentru tot ce i-a oferit Alexandra. Recomand sincer acest tratament, pe Alexandra și Atena Beauty Studio. Mai adaug doar că prețul este unul accesibil, raportul calitate-preț fiind unul extrem de corect și echilibrat. Pentru mai multe detalii accesați situl, pagina de facebook sau instagram al salonului.

Sunt tare curioasă dacă ați apelat la tratamentul Oxygenera și care vă sunt opiniile pe care le aștept, ca de obicei, în comentarii. Până data viitoare, aveți grijă de tenul vostru, fiți frumoase, încrezătoare, atrăgătoare!

 

 

UniquebyMM

P.s. Mulțumesc Alexandra, felicitări și mult succes!

Rămâne stabilit: voi reveni la Atena Beauty Studio o dată pe lună.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0