Bun găsit! A fost nevoie doar de câteva zile cu vreme frumoasă ca totul să se ”dezghețe”. Explozie de culori și flori, parfum fin de caiși înfloriți împrăștiat în aer, oameni mai veseli… Totul are alt ritm, altă energie. Să-mi spuneți voi, dragilor, dacă nu vă influențează asemenea tablou descris. Pe mine, recunosc, mă prinde tare de tot :). Câteva zile m-am ocupat de amenajarea grădinii, am plantat flori, aranjat mușcatele curgătoare, montat mobilierul exterior, pregătit piscina etc. Plină de idei și energie, constat că soarele își face datoria :), mi-am făcut cumpărăturile necesare decorului interior-exterior pentru primăvară și am înrămat câteva tablouri noi. Energia pozitivă îmi dă parcă mai mult elan, putere de acțiune mai mare și mai multă imaginație.  Lista mea mai cuprinde însă câteva lucruri foarte importante pe care le doresc schimbate în interiorul casei. Primăvara asta se poartă culoarea și confortul în diningul meu.

Primăvara asta se poartă culoarea și confortul

Decorarea casei reprezintă un element foarte important pentru confortul, funcționalitatea și stilul care ne reprezintă. Pun multă pasiune în aranjarea interiorului și exteriorului casei și fac schimbări ori de câte ori simt că este necesară o energie mai bună, un confort sporit. Bineînțeles, aspectul este luat în calcul în aceeași măsură.

 

Primăvara asta se poartă culoarea și confortul

 

Îmi place să-mi răsfăț familia, să o adun cât mai des în jurul mesei, unde petrecem cel mai mult timp. Sărbătorile însă, sunt pentru toți mult mai speciale, mai importante. Mai mult decât oricând, ne întrecem în prepararea bucatelor alese, decorului în ton cu sărbătoarea, aranjării propriu -zisă a mesei. În ceea ce mă privește, mă gândesc mai mult la cei din jurul meu, sunt mai atentă la dorințele lor, le pregătesc cadouri și surprize. Bucuria lor este fericirea și mulțumirea mea.

Dacă problema cumpărăturilor mai mici și chiar a cadourilor este în mare parte rezolvată, rămâne să mă concentrez pe cea a mobilierului. Vara trecută, când am renovat bucătăria, locul de luat masa și livingul, bugetul nu ne-a mai permis și schimbarea mobilierului. Am reușit în timpul scurs de atunci, să achiziționăm mobilier pentru bucătărie și aparatura electrocasnică necesară. Rămăsese cel mai important element, setul de dining locul cel mai folosit și apreciat. Am în minte expresia ”Inspire Comfort”, deviză împrumutată care mi-a plăcut mult de când am văzut-o.

Cum aleg masa și scaunele

Masa și scaunele existente s-au deteriorat și nici nu se mai potrivesc noului decor. Astfel, avem nevoie de un set de masă cu scaune care să satisfacă toate cerințele: confort, fiabilitate, aspect plăcut și stil adecvat întregului design.

 

Primăvara asta se poartă culoarea și confortul

Toate obiectele pentru decorarea casei mele sunt alese cu grijă pentru calitate, un raport corect preț-calitate și grija producătorului pentru nevoile clientului. Chiar dacă uneori căutările durează mai mult, am răbdare, nu fac rabat niciodată și nu mă abat de la principii.

Astăzi, deoarece am reușit să găsesc exact ceea ce se potrivește stilului, designului și exigențelor noastre, împărtășesc cu voi alegerea făcută. Setul este format din masă și scaune (Damia Red Oak). Lemnul este unul dintre elementele prezente în decorul casei iar scaunele de living realizate din lemn se integrează perfect. Tapițeria din stofă constituie încă un element care a condus la alegerea setului datorită calității, rezistenței și culorii, complementară celor deja existente.

Masa are dimensiunile potrivite spațiului dedicat zonei de dining și este pata de culoare care lipsea. Materialul din care este confecționată este dur și rezistent la umiditate, perfect pentru mesele de living. Cu un design aspectuos și forma pe care o doream îmbină perfect confortul cu funcționalitatea.

Prețul, un aspect important de luat în calcul, reprezintă raportul echilibrat preț-calitate și se încadrează în bugetul nostru. Profit de faptul că setul ales este redus și lansez comanda pe magazinul online Somproduct, livrarea făcându-se în 1-3 zile. Până atunci, mă ocup de celelalte detalii. Sărbătorile sunt aproape, decorul este gata, nu-mi rămâne decât prepararea bunătăților.

 

Voi cum alegeți mobilierul de care aveți nevoie? Ați cumpărat mobilă din magazinele online? Cum pregătiți casa în funcție de anotimp dar și pentru sărbători? Vă aștept răspunsurile în comentarii.

Până data viitore, spor la pregătiri!

 

UniquebyMM

 

Mi-am imaginat că am ales mobilierul de care am nevoie pentru proba nr.9 Spring SuperBlog 2019.

Rate this post