Bun găsit! Cum bine vă amintiți, zilele trecute am povestit despre ultimele noutăți descoperite. Astăzi, vin cu un episod nou, o continuare pe aceeași linie. De această dată, propun să vorbim despre produsele alese din magazinul virtual Pentru corpul tău. Magazinul online Pentru corpul tău și mi-a fost recomandat de prietena mea, Georgiana, căreia îi mulțumesc! Mi-a plăcut încă din momentul în care am intrat, pentru diversitatea gamei de produse și prețurile pentru toate buzunarele. Sunt produse originale, la prețuri accesibile, pentru toți membri familiei: de la ceaiuri, suplimente nutritive, cosmetice și mici bijuterii, la echipamente de lucru și protecție. De asemeni îi găsiți pe pagina de Face Book. Pentru corpul tău – prima mea comandă.

Pentru corpul tău – prima mea comandă

Pentru corpul tău - prima mea comandă

Pentru că aveam câteva urgențe, prima mea comandă a cuprins produsele prioritare de pe lista mea. Astfel, am ales tratamentul pentru unghii Kallos Love nail Anti Age și Wibo Argan Power 9 în 1. De asemeni am ales Crema de zi age specialist 55 Loreal Paris, Pudra pulbere pentru fixare Wibo și Creionul contur de ochi Wibo. produsele au fost livrate neașteptat de repede, fat ce nu poate fi decât de apreciat. Și acum, voi expune propriile opinii despre fiecare produs ales.

Kallos Love nail Anti Age – tratamentul pentru unghii l-am ales pentru îngrijirea mai atentă de care aveau nevoie și pentru textura bogată în vitamine. După primele utilizări, am observat un aspect plăcut pe unghii, folosit într-un singur strat unghia pare mată. Cheratina și panthenolul prezente în compoziție hrănesc unghiile, de aici și aspectul primului strat. Protejează de asemenea capătul deteriorat al unghiei. Al doilea strat, oferă un efect perfect, strălucitor și sănătos.

Pentru corpul tău - prima mea comandă

Wibo Argan Power 9 în 1 – tratament unghii. Alegerea acestui tratament am făcut-o determinată de descrierea produsului. Speriată de aspectul și starea unghiilor mele, am ales încă un produs care să vină cât mai repede în ajutorul refacerii lor.

”Un tratament care contribuie la menținerea unei bune condiții al unghiei. Acționează asupra a 9 aspecte diferite:

– întărește,

– hidratează,

– are efect anti-aging,

– reminelarizează,

– albește,

– vindecă,

– este antioxidant,

– antifungic și

– conferă protecție UV.”

Pentru corpul tău - prima mea comandă

Opinia mea: Am aplicat lacul tratament aproximativ 10 zile și pare să se vadă efectul. Aspectul este plăcut, am dat un singur strat pe unghie, la al doile se cojește foarte repede. Voi vedea ce se întâmplă până la sfârșitul tratamentului.

Crema

Crema de zi age specialist 55 L’Oreal Pari– este crema care promite o îmbunătățire a pielii și un efect antirid tenului de peste 55 ani. De la această vârstă, pielea poate fi lipsită de nutrienți esențiali ducând la apariția ridurilor și uscarea tenului. Crema de zi age specialist 55 L’Oreal este special concepută pentru această vârstă. Are triplă acțiune: hrănire și densificare, reducerea ridurilor și redefinirea conturului. Scopul, obținerea rezultatelor vizibile după folosirea cremei timp de 4 săptămâni: contur bine definit, un ten hrănit și reducerea ridurilor cu 34%.

Cum am folosit-o: aplic zilnic pe față, gât și decolteu, curățate în prealabil și masez cu mișcări circulare, blânde. Se absoarbe bine, fără a lăsa pielea grasă și lucioasă. Pentru tenul meu sensibil care reacționează foarte repede sub forma unor coșuri, crema age specialist este potrivită. Este ușor de folosit, plăcută, testată dermatologic. Mi-ar fi plăcut ca recipientul să fie prevăzut cu un căpăcel de protecție sub capacul propriu-zis. Abia aștept să văd rezultatul după 4 săptămâni de folosire ;-) .

Pudra

Pudra pulbere pentru fixare Wibo – este produsul pe care mi l-am dorit pentru machiaj. Deși nu mai folosesc machiajul zilnic, tot se întâmplă ca de câteva ori pe săptămână să am nevoie măcar de un machiaj ușor, natural. În acest context aveam nevoie de o pudră care să fixeze. Descrierea produsului: Matifiază și fixează atât primer-ul cât și corectorul și asigură baza ideală pentru aplicarea fardului de obraz și al iluminatorului. Textura sa fină se combină cu ușurință cu orice tip de primer. Conținutul de colagen are efect hidratant și regenerant.

Pentru corpul tău - prima mea comandă

Opinia mea: Mi-a plăcut de la prima utilizare, fiind o pudră semitransparentă, cu o textură mătăsoasă și fină. Are un miroas plăcut, fixează bine machiajul, nu se strânge, lasă un aspect plăcut tenului. Este prevăzută cu o folie protectoare care nu permite împrăștierea conținutului. 

Pentru corpul tău - prima mea comandă

Creionul contur de ochi Wibo – Creionul contur de ochi retractabil, negru se aplică foarte ușor, datorită texturii sale. nu se întinde, acceantuează frumos ochii și le conferă un efect intens, de lungă durată. Este exact ceea ce căutam: să nu curgă, să nu se întindă, să se întindă bine și să nu ducă la iritare sau lăcrimare.

Voi ași folosit produsele acestea? Ați auzit de magazinul online Pentru corpul tău? Dacă da, ce produse ați comandat și care este opinia voastră? Vă aștept comentariile.

Până data viitoare, aveți grijă de corpul vostru!

 

 

UniquebyMM

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0