Bun găsit, dragilor! Cred că v-am stârnit curiozitatea suficient pe rețelele de socializare despre răsfățul de care am avut parte, în așa fel încât să vă povestesc pe larg despre ce este vorba. Și, cam despre ce ar putea fi vorba când în propoziție citești ”răsfăț, exclusiv, luxury, cosmetics”? Exact despre asta: răsfăț exclusivist cu produse cosmetice de lux – Exclusive Luxury Cosmetics.

Răsfăț de lux – Exclusive Luxury Cosmetics

Îmi cunoașteți preocuparea și atenția acordată felului în care arăt, în special îngrijirii tenului. Din câte știu, nici vouă nu vă displace. Deși am vorbit/scris de multe ori, despre asta, rămân la părerea că subiectul este inepuizabil, deoarece, nu cunosc persoane neinteresate de frumusețe/ înfrumusețare.

Răsfăț de lux - Exclusive Luxury Cosmetics

V-am povestit despre legendarele ritualuri și metodele de îngrijire ale atrăgătoarei Cleopatra, despre importanța hidratării sau îngrijirea și pregătirea pentru călătorii dar și experiențele din saloanele de cosmetică. Astăzi, vă voi vorbi despre o experiență care le cuprinde oarecum pe toate. 

Exclusive Luxury Cosmetics

Mă pregătesc pentru vacanță și, întrucât timpul nu-mi permite prea multă libertate de mișcare, m-a ajutat ”onlinul” :). Iată și povestea!

Am aflat despre un salon nou-nouț, proaspăt deschis, cu o ofertă de preț imbatabilă. Mi-am făcut o programare imediat și m-am trezit pe Calea Victoriei nr. 85 la Exclusive Luxury Cosmetics

Salonul cochet, foarte frumos amenajat și produsele expuse, m-au dus imediat cu gândul la … lux. Plăcut surprinsă de întreaga imagine (pentru o fracțiune de secundă am crezut că am greșit adresa ;-) !),  m-am simțit minunat!

Puteam fi oricare dintre cele mai atrăgătoare, puternice, încrezătoare femei pe care imaginația mea le putea concepe: Cleopatra, Mariah Carey sau Madonna.

În timp ce mă pregăteam pentru tratamentul cosmetic, am aflat câteva lucruri despre Exclusive Luxury Cosmetics pe care vreau să le împart cu voi.

Până de curând, echipa Exclusive Luxury Cosmetics a fost prezentă în malluri, un concept la care a renunțat în favoarea saloanelor.

Răsfăț de lux – Exclusive Luxury Cosmetics

Liniile de cosmetice cu care lucrează sunt unele dintre cele mai exclusiviste, scumpe și calitative. În compoziția lor se regăsesc ingrediente ca aur, minerale din Marea Moartă, platină, safir albastru sau vitamine, colagen și Omega 3 & 6. Amintesc în acest sens, Kedma, Hermetise, Gratiae, Tresor-rare, Opatra

Răsfăț de lux - Exclusive Luxury Cosmetics

Pregătiți-vă pentru surpriza cea mai mare. Probabil, vă așteptați, în primul rând, să vă spun că am ales o anumită linie și un tratament. Ei bine, nu, nu s-a întâmplat asta. Așa cum nu alegem/cerem noi tratamentul când mergem la medic ci suntem mai întâi diagnosticați și apoi îi urmăm sfatul, la fel s-a întâmplat și aici.

Astfel, mai întâi a fost făcută o ”evaluare” a tenului, pus un ”diagnostic”, după care mi-a fost recomandat și aplicat tratamentul potrivit. Și asta nu este tot! Atât evaluarea, recomandarea cât și tratamentul, au fost făcute de  dermato-cosmetician, domnul Mircea Negoiță.

Da, da, ați citit bine! A fost o experiență unică, fiind pentru prima oară când mi-am lăsat tenul pe mâinile unui domn! :-) Și știți doar că am o ”problemă” cu persoanele care mă ating. 

Răsfăț de lux cu Kedma Cosmetics

Tratamentul a început cu Kedma Facial Peel, care are rolul să stimuleze circulația sângelui. Gelul aplicat pe față ușurează pielea și ajută la curățarea profunda a porilor de murdărie, transpirație și piele grasă.

Răsfăț de lux - Exclusive Luxury Cosmetics

Lăsat 1-2 minute să se usuce, se masează ușor și se îndepărtează celulele moarte. Am rămas foarte surprinsă să văd cum celulele moarte dispăreau lăsând-mi pielea proaspătă și netedă, fină și degajată de toate impuritățile/grăsimile. Spre deosebire de acțiunea scruburilor cu microparticule pe care le folosesc și care intră în porii deschiși adâncind ”găurile”, efectul este extraordinar!

Indicație: se recomandă aplicarea gelului de 2-3 ori pe săptămână.

A urmat masca de colagen facial Kedma, bogată în minerale din Marea Moartă, colagen marin și elastină. Acestea au rolul  de contractare a pielii oferindu-i un tratament intensiv de hidratare și antioxidant, care luptă împotriva îmbătrânirii prematură, a ridurilor și destinderea pielii. 

IMG 20190504 115126 Răsfăț de lux - Exclusive Luxury Cosmetics (P)

Amestecul de vitamine E și C, protejează pielea de radicalii liberi nocivi (toxine), îmbunătățește circulația sângelui în celule, accelerează producția naturală de colagen a pielii ajutând-o să păstreze mineralele absorbite.

Uleiul de avocado și untul de Shea ajută la menținerea umidității pielii. Colagenul și Omega 3 & 6 accelerează procesul de reînnoire a celulelor, încetinind astfel procesul de îmbătrânire al pielii, mărindu-i în același timp fermitatea, densitatea și elasticitatea. 

Crema de zi Kedma Restoring, bazată pe mineralele din colagen și din Marea Moartă, încetinește procesul de îmbătrânire al pielii, întărește și contractează pielea, ajută la menținerea elasticității. Crema pătrunde adânc în derm, furnizând colagen nou pentru reducea ridurilor și albirea pielii. 

Indicație: se aplică pe pielea curată în fiecare dimineață. Pentru a intensifica absorbția colagenului de către piele, se masează cu mișcări circulare blânde. Pentru beneficii maxime se utilizează zilnic și este potrivită tuturor tipurilor de piele.

IMG 20190504 115546 Răsfăț de lux - Exclusive Luxury Cosmetics (P)

Cleopatra, Marea Moartă și  cosmeticele  Kedma.

Povestea produselor Kedma este inspirată chiar de metodele Cleopatrei, regina care a redefinit frumusețea. Știm doar că regina Cleopatra era o femeie atrăgătoare, puternică, stăpână pe ea și nu frumoasă!

Cleopatra fost însă femeia care a descoperit comorile ce revitalizează și întineresc corpul și spiritul: mineralele din Marea Moartă și aurul.

Kedma Cosmetics combină secretele vechi egiptene, cu proprietățile revitalizante ale mineralelor din Marea Moartă, proprietățile anti-îmbătrânire ale aurului și tehnologiile inovatoare de producție.

Rezultatul: produse cosmetice care aduc tinerețea, sănătatea și vitalitatea femeilor și bărbaților din întreaga lume.

Echipa Exclusive Luxury Cosmetics

Ședința sau răsfățul a luat sfârșit! Cu toate informațiile aflate bine stocate, tenul vizibil schimbat în bine și cu o stare de bine extraordinară, m-am despărțit de echipa Exclusive Luxury Cosmetics.

Dar, nu înainte să dezvălui tensiunea și emoția pe care le-am avut datorită ineditului situației. Un domn pe post de cosmetician, care să aplice un tratament, nu este ceva ce întâlnești în fiecare salon, nu? Ei, ce spuneți? A fost inedit, a fost surpriza- surpriză?

Le-am mărturisit că, după primele 5-10 minute m-am relaxat, altfel, cel mai probabil aș fi invocat un pretext pentru a renunța. Nu s-a simțit nicio diferență iar profesionalismul și-a spus cuvântul.

Mulțumesc ! Și mult succes!

IMG 20190504 115135 Răsfăț de lux - Exclusive Luxury Cosmetics (P)

Abia așteptam să împărtășesc totul cu voi, prin urmare, iată-mă pusă pe scris. Cum v-am obișnuit, îmi exprim opiniile sincere în legătură cu toate experiențele sau produsele testate personal, deci, așa fac și acum.

Tratamentul a fost fără cusur, nu am ce reproșa. Documentarea bună, m-a ajutat să înțeleg exact ce se întâmplă și de ce, produsele de excepție, profesionalismul la fel. 

Ce am ”reclamat”, a fost lipsa muzicii de ambient care ajută la relaxarea completă. Am aflat însă că pentru asta este necesară o aprobare (chiar nu știam de așa ceva!!!) și este în curs de reglementare. 

După vacanță, am promis că voi reveni și îmi voi achiziționa și produsele recomandate. Apropo de produse, acestea se pot achiziționa și de pe emag

 

Dacă v-am stârnit curiozitatea despre produse, salon sau orice alt aspect, aștept să aflu din comentariile voastre.

Până data viitoare, vă recomand din toată inima să profitați de (cel puțin) un răsfăț la Exclusiv Luxury Cosmetics! Fiți atrăgători & frumoși!

 

Update: Conceptul este de multibranding cu produse de lux adunate din toata lumea.

Kedma provine din Israel, Hermetise din UK, TresorRare din SUA și Gratiae din Olanda

 

UniquebyMM

Mai multe informații aflați de pe Exclusive Luxury Cosmetics Facebook și Instagram.