Bun găsit! După  rochiile de vară preferate, a venit rândul unui alt articol iubit de femei și nelipsit din garderoba lor. De data aceasta, vorbim despre un articol de încălțăminte și, chiar dacă pare greu de crezut, vara va veni și la noi și va trebui să fim pregătite. Vă imaginați despre ce este vorba? O vară cu sandale damă piele. Pentru că, nu-i așa, ce-ar fi vara fără sandale?

Cuprins

O vară cu sandale damă piele

Când vine vorba de vacanță, sunt prima care răspunde ”prezent”! Cum iubesc vara și vremea frumoasă, intuiți probabil destinația preferată: undeva la mare, la soare :)! Bineînțeles, sandalele damă piele sunt și ele, alături de rochii, vedetele verii și ale vacanțelor mele.

Istoria sandalelor

Încă de acum 500.000 de ani, oamenii au fost preocupați de forme primitive de încălțăminte, pentru protejarea picioarelor de pietre și mărăcini.

Desene de peste 10.000 de ani care înfățișau oameni cu picioarele acoperite în pieile animalelor, au fost descoperite în peșterile spaniole. Istoricii și cercetătorii consideră că sandalele au fost primele tipuri de încălțăminte fabricate după tipare.

Lucrurile au evoluat, cum era firesc, iar acum, sandalele sunt considerate tipul de încălțăminte ușoară, comodă și foarte aerisită. Fabricate din diferite materiale, cele mai apreciate sunt sandale damă piele, și pot fi cu talpă joasă,  dar și elegante, cu tocuri în diverse forme și dimensiuni.

Alegerea modelului de sandale este foarte important și trebuie făcută în concordanță cu activitatea sau locul care urmează să fie folosite. Cum eu mă pregătesc intens pentru vacanță, am ales aceeași sursă (site), Neer.ro, pentru echilibrul preț-calitate dar și pentru diversitatea modelelor. 

 Am ales sandale damă piele

Deși mi-a fost greu să mă hotărăsc și să mă limitez la câteva perechi de sandale, am reușit să fac unele alegeri pe care vi le prezint și vouă.

Îmi face plăcere  să merg mult pe jos, să mă plimb sau să vizitez cât mai multe locuri. În acest sens, am ales sandale din piele, confortabile, care dau voie pielii să respire.

Sandalele moderne, casual, cu talpă plată, cu baretă pe gleznă și fermoar la spate, sunt alegerea potrivită în acest sens.

 

O vară cu sandale damă piele

 

 

O vară cu sandale damă piele

Sandale casual, de zi, cu toc jos  și talpă antiaderentă. Le-am ales pentru modelul lor dar și pentru printul elegant care m-au cucerit de la prima vedere.  Se găsesc în mai multe variante.

 

O vară cu sandale damă piele

 

Mi-au plăcut și sandalele damă cu model floral, în stil boem casual pentru aspectul feminin și delicat. Este un model confortabil, pe care îl voi purta seara, la restaurant sau spectacole.

 

O vară cu sandale damă piele

Odată cu alegerea sandalelor, chiar sunt pregătită pentru vacanță și pentru vara care musai va veni :) Voi v-ați pregătit sandalele?Ce modele și materiale preferați? Ați vizitat Neer.ro? Aștept comentariile!

Până data viitoare, spor la cumpărături și vreme frumoasă!

 

UniquebyMM

 

Rate this post