Intr-o casa sunt atat de multe obiecte si atat de putin ambalaj eficient. De aceea, uneori domneste dezordinea. Intelegi acest lucru, daca in familie ai cel putin un intelectual si un copil la scoala sau la gradinita si un mester. Motiv pentru care, cauți răspuns la intrebarea ”unde gasesti cutii depozitare  plastic? 

Unde găsești cutii depozitare plastic pentru jucăriile copilului și piesele mărunte

Copilul vine cu fise gata completate sau pe care le are ca tema, cu seturi de creioane colorate si ascutitori, felurite carti si culegeri. Unele se pot pune in dulap sau in biblioteca (bliblioteca din camera lui, nu in cea mare). Altele insa, nu pot fi amestecate printre carti. Nu poti pune gumele de sters si ascutitorile in dulapul de carti, pixurile sau creioanele printre caiete. Deși, unii parintii le pun in borcane sau cani speciale.

Daca reusesti sa afli unde gasesti cutii depozitare plastic  prevazute cu capac esti o gospodina fericita. În plus, iti poti tine casa ordonata. Acest tip de ambalaje seamana cu acele cutii din ceramica sau din metale pe care tu la ai la bucatarie pentru sare, orez, zahar. Si ale tale au capac, sa nu se verse alimentele si mai ales sa nu se altereze. In cutiiile acelea poti pune si mirodenii si gris si sunt ideale mai ales ca scrie pe ele ce se afla inauntru.

De pe site-ul Schoellerallibert.com poti comanda mai multe cutii depozitare plastic de aceeasi culoare. Pe ele, poti pune etichete de tipul: “Rechizite Matei” sau “Jucarii Mara”. Sau, le poti lua de culori diferite: albastre pentru baieti si rosii pentru fete.

cutii depozitare  plastic pentru jucariile copilului 

Schoellerallibert.com personalizeaza ambalajele la cerere. Deci, poti ruga sa le personalizeze inainte de a le trimite ca fiecare sa stie care este cutia lui. Cu aceste ambalaje pentru fel de fel de jucarii si piese, nu mai calcam in sufragerie pe soldatii aliniati de razboi si nu mai faramam piesele de lego ale celui mic.

In plus, ii putem forma spiritul de disciplina, incurajandu-l sa isi aseze lucrurile la locul lor. Nici mesterul casei nu va mai avea ce scuza sa gaseasca in a isi imprastia uneltele si suruburile. Aceasta cva dispărea, în momentul care va avea cutia lui din plastic in debara sau in balcon. Dar si pentru depozitul de legume din orice gospodarie sunt ideale.

Nu te duci la piata de cate ori doresti sa faci o supa, fiindca nu ai timp, mai ales daca esti activa si lucrezi. In pivnita blocului sau pe balcon, poti avea lazile din platic prevazute cu capac, in care pui cartofii si ceapa, legume care nu au ce cauta in frigider. Este adevarat ca vara, cartofii noi se strica repede, dar poti comanda lazi cu peretii perforati. Acestea dau posibilitatea verificării legumelor din cand in cand, pentru inlaturarea celor alterate.

 

cutii depozitare  plastic pentru jucariile copilului

Unde gasesti cutii depozitare plastic pentru jucariile copilului si piesele marunte

Ce mai poti pune in astfel de ambalaje? Chiar si sosete, fie cand le aduni uscate si curate, sa nu le pierzi, fie pe cele pe care le strangi pentru spalat. Dispare in acest fel, mitul sosetelor murdare aruncate pe sub pat.

Ai CD-uri pe care nu doresti sa le arunci, fiindca sunt stocate in ele poze din concedii, file dragi tie, lucrarea de licenta sau de masterat? Tot cutia te ajuta sa nu le ratacesti. Te sfatuiesc sa pastrezi CD-urile, bancnotele vechi ca documente. Este posibil ca peste ani, aceste obiecte sa valoreze mult, exact cum se intampla acum cu obiectele din vremea comunismului.

In aceste cutii se pot pastra si colectii intregi: de servetele, cutii de chibrituri, timbre puse frumos in plicuri sau de felicitari.

Erau atat de frumoase felicitarile din trecut: de Paste sau de Craciun, cu iepurasi, pui aurii si colindatori! Si obiceiul de a le trimite era magnific, fiindca alocai timp celor dragi. Mergeai la magazine sa alegi felicitarea si plicul, iar dupa ce le scriai de mana, te duceai sa le pui la Posta.

Sigur ca aceste cutii se vad peste tot in magazine si in depozite, dar am simtit nevoia sa vorbesc de nevoia oricarei gospodarii de aceste ambalaje. Mi-ar placea sa stiu ca intr-o zi, ele sunt la discretia gospodinelor. Ca le pot comanda, chiar daca nu au nevoie de cantitati industriale.

Schoellerallibert.com este magazinul cu 1000 de produse aflate in stoc in acest moment si adauga permanent altele noi, fiindca da curs proiectelor si dorintelor clientilor. Si tu poti solicita personalizarea ambalajelor sau fabricarea lor dupa nevoile tale.

 

 

Articol guest post

Share and Enjoy !

0Shares
0 0