Piata criptomonedelor este o piata care in ultimii ani a crescut foarte mult, bitcoin-ul fiind varful de lance al acestei piete. Motivele pentru care s-a intamplat acest lucru sunt multiple. Libertatea de tranzactionare, faptul ca piata criptomonedelor nu este controlata sau verificata de catre vreo autoritate fiscala sunt doar doua dintre motivele principale pentru care piata criptomonedelor a crescut foarte mult in ultima perioada. Faptul ca din ce in ce mai multe persoane aleg sa investeasca sume din ce in ce mai mari in aceasta piata este un alt motiv care face ca valoarea monedelor digitale sa creasca. Ce criptomonede vor creste in acest an? De unde pot cumpara criptomonede si Bitcoin?

Ce criptomonede vor creste in acest an? De unde pot cumpara criptomonede si Bitcoin?

 

Ce criptomonede vor creste in acest an? De unde pot cumpara criptomonede si Bitcoin?

Portofoliul monedelor digitale devine din ce in ce mai mare motiv pentru care trebuie o analiza foarte bine documentata inainte de a alege criptomoneda in care vrei sa investesti. Bitcoin-ul este cu siguranta una dintre monedele care si in acest an isi va continua cresterea. Motiv pentru care, investirea in aceasta moneda digitala este o idee buna.

Pentru ca aceasta nu este singura moneda virtuala a carei valoare va creste in acest an, te invit sa citesti continuarea acestui articol. Cu ajutorul lui, vei afla care sunt celelalte monede virtuale in care este recomandata investirea in acest an.

Previziuni legate de modul in care vor creste valorile monedelor virtuale

Avand in vedere modul in care a evoluat bitcoin-ul din momentul lansarii este de asteptat ca valoarea acestuia sa continue sa creasca. Mai mult decat atat, in viitorul nu foarte indepartat este preconizat ca bitcoin-ul sa devina una dintre cele mai puternice monede din lume.

Avand in vedere aceste detalii, investirea in bitcoin ramane in continuare o idee buna de afaceri. Asta in cazul in care ai o anumita suma de bani de care nu ai nevoie in viitor. 

Ce criptomonede vor creste in acest an? De unde pot cumpara criptomonede si Bitcoin?

Ethereum este o moneda virtuala care vine foarte tare din urma. Aceasta moneda digitala fiind pe locul 2 ca nivel al cresterii, dupa bitcoin, desigur. Spre deosebire de bitcoin, ethereum-ul este o moneda digitala mai tanara. Motiv pentru care este asteptat ca valoarea acesteia sa creasca in perioada urmatoare.

Un pariu care are toate sansele de a fi castigator este moneda digitala litecoin. Aceasta moneda este considerata a fi fratele mai mic al bitcoin-ului motiv pentru care este asteptata o crestere semnificativa a acesteia.

In momentul de fata, valoarea acestei monede virtuale este foarte mica. Ceea ce inseamna ca investirea in aceasta moneda, nu presupune alocara unei sume mari de bani. Acest lucru este imbucurator, pentru ca in cazul in care aceasta moneda nu va avea cresterea asteptata, pierderile nu vor fi deloc mari. 

Ce criptomonede vor creste in acest an? De unde pot cumpara criptomonede si Bitcoin?

Ripple si monero sunt alte doua monede virtuale. Desi in momentul de fata sunt neimportante, au potential de crestere. Avand in vedere acest lucru este recomandat ca si aceste doua monede digitale sa fie luate in considerare in momentul in care doresti investirea in piata criptomonedelor. 

Modalitati prin care poti achizitiona criptomonede la cele mai bune preturi

Indiferent in ce moneda virtuala doresti sa investesti trebuie sa accesezi o platforma de tranzactionare pentru a putea face achizitia. O astfel de platforma trebuie aleasa cu foarte mare atentie. Deoarece nu toate platformele de tranzactionare existente in acest moment in mediul online pun interesele clientilor mai presus de orice.

Bitmahavi.com este platforma de tranzactionare care ofera un loc sigur celor care doresc achizitionarea de criptomonede. Aceasta platforma ofera cele mai bune preturi pentru tranzactionarea diferitelor monede virtuale.

Bitmahavi.com pune pe primul loc interesele clientilor. Motiv pentru care aceasta platforma este locul ideal de unde pot cumpara criptomonede si Bitcoin toti cei care doresc sa faca o astfel de investitie. 

Concluzii

Si in acest an este asteptat ca piata criptomonedelor sa creasca. Ceea ce inseamna ca vor exista destul de multe persoane care vor fi interesate sa investeasca in aceasta piata. In viitor, avand in vedere ca foarte multe chestii vor fi exclusiv in mediul online este preconizat ca piata criptomonedelor sa se bata de la egal la egal cu piata banilor reali.

Ce criptomonede vor creste in acest an? De unde pot cumpara criptomonede si Bitcoin?

In concluzie, toate indiciile arata faptul ca piata monedelor virtuale este o idee buna. Pentru investirea pe termen lung a unei anumite sume de bani, nu foarte mari. Neinvestind o suma mare de bani nu vei fi pus in dificultate de un eventual esec al monedei virtuale in care ai investit.

 

 

Articolul este un guest post.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0