Bun găsit! Cu un an în urmă am fost parte din cel mai mare eveniment de social-media din România, care a coincis cu aniversarea de 10 ani. Îmi dorisem tare mult să particip, dar atunci trebuia să se întâmple, în ceas aniversar! Cum a fost și ce impact a avut acest eveniment asupra mea, am scris. Ce prietenii frumoase am legat,  ce oameni deosebiți am descoperit și ce creatori de conținut de succes și poveștile lor, am cunoscut. Tot ce s-a întâmplat a fost extraordinar și mi-am propus să fiu prezentă și la ediția de anul acesta. Cu o săptămână înainte de ediția din acest an a evenimentului, am vești despre programul, invitații, speakerii și despre Gala Webstock Awards . Dar, despre toate acestea aflați dacă citiți articolul până la capăt. Webstock reunește comunitatea pasionată de social media!
Webstock reunește comunitatea pasionată de social media!
 
După o ediție aniversară care a întrecut toate așteptările, Webstock – evenimentul de referință pentru comunitatea pasionată de comunicarea online – revine în această toamnă cu un concept cel puțin la fel de captivant!

Webstock reunește comunitatea pasionată de social media!

O noua ediție a celui mai longeviv eveniment de social media din Romania, are loc pe 4 octombrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Acesta aduce creatori de conținut apreciați, oameni cu povești puternice și branduri inovatoare.
 
Ediția de anul acesta va fi deschisă de două sesiuni pline de inspirație, care vor reuni pe scenă oameni importanți. Oameni care au schimbat percepții, care au educat comunități și care au o voce relevantă atât în social media, cât și în offline.
 
Cele două sesiuni sunt urmate de sesiuni specializate ce se vor desfășura în paralel, pe 3 scene tematice. Acestea vor reprezenta un adevarat maraton de noutăți și inovație în online. Participanții vor dezbate cele mai noi tendințe în Content Marketing, Visual Marketing, Influencer Marketing. Vor afla noutăți despre platformele sociale ale momentului – Instagram, YouTube, Facebook, TikTok. De asemeni, vor descoperi campanii creative, bune practici și studii de caz relevante.

Printre speakerii de anul acesta se numără: Therese Hydén (Ambasadorul Regatului Suediei în Romania), Pavel Bartos (Actor), Razvan Exarhu (Journalist), Selly (Vlogger). Mircea Popa (Vlogger), Marius Coman (Vodafone), Bogdan Naumovici (23 Communications), Vladimir Kalinov (Raiffeisen Bank), Valentin Pintilescu (Loolookids & Tralala). Raul Gheba (Writer & Comedian), Nansi Lungu (Bitdefender), Rares Nastase (Senior Correspondent, Pro TV), Livia Fericean (Samsung) etc. Lista completă a vorbitorilor este disponibilă pe www.webstock.ro.
 
Gala Webstock Awards

Ca în fiecare an, la final de zi, evenimentul găzduiește Websotck Awards. Cea mai inedită competiție din mediul online românesc, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai creative proiecte și campanii din mediul digital din ultimul an.
67366478 2365041006864597 6152275312735420416 o Webstock reunește comunitatea pasionată de social media!

Webstock reunește comunitatea pasionată de social media!

Toți nominalizații acestei ediții pot fi văzuți pe site-ul oficial. Anul acesta, 2 din cele 15 categorii ale Premiilor Webstock sunt deschise publicului larg. – ABSOLUT Online Personality of the Year & Best Independent Publishing. 20 dintre cei mai activi oameni din online și 7 dintre cele mai cunoscute proiecte media independente vor fi premiați pe scena Webstock. Asta va fi posibil atât cu ajutorul juriului de peste 70 de specialiști, cât și cu ajutorul comunității online.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys și Vodafone. Parteneri: Bitdefender, Samsung, HP Romania, ABSOLUT, Siviero Maria, Raiffeisen Bank, McDonald’s, Coca-Cola Romania, Cora, Carlsberg, Skoda si Gillette.

Evenimentul poate fi urmărit online pe 4 octombrie, pe www.webstock.ro, începând cu ora 09.00.

Eu abia aștept să fiu acolo pe 4 octombrie 2019 și vă aștept pe toți cei care își doresc o experiență ca aceasta. Ne vedem la Webstock 2019 în holul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.
UniquebyMM

Share and Enjoy !

0Shares
0 0