Ce recomanda specialiștii despre gelurile UV de unghii? Ai încercat vreodată să îți faci singura unghiile cu lac gel și rezultatul nu a fost conform așteptărilor tale? Atunci ai nevoie de câteva sfaturi pentru ca rezultatele viitoare să îți întreacă așteptările! Când vine vorba despre gelurile UV de unghii și modul lor de aplicare, specialiștii au întotdeauna recomandări. Cele mai multe dintre ele ar trebui respectate cu sfințenie pentru rezultate deosebite.

 

Ce recomanda specialiștii despre gelurile UV de unghii?

 

image1 Ce recomanda specialiștii despre gelurile UV de unghii? 

 

Informațiile din acest articol au fost adunate de la cele mai profesioniste manichiuriste, prin urmare, iată o serie interesanta de recomandări:

1. Întotdeauna folosește geluri UV de calitate pentru a obține rezultatele dorite

Pentru o manichiură rezistentă și deosebită trebuie să utilizezi produse de calitate superioară. Gelurile UV de calitate slabă pot afecta sănătatea unghiilor, iar aspectul pe care îl au nu este tocmai plăcut. Prin urmare, cele mai bune alegeri se bazează întotdeauna pe calitate. Gelurile UV de la Cupio sunt de calitate germana, având în compoziția lor doar substanțe care nu dăunează unghiilor, profesionale și foarte rezistente.

2. Pregătește-ți corect unghiile 

Trebuie să începi prin a împinge cu un bețișor din bambus cuticulele înspre interior. Aceasta practică este mai potrivită decât îndepărtarea lor prin tăiere. Este important ca înainte de aplicarea gelului UV să cureți în profunzime unghiile. Mai apoi, pentru ca gelul UV să adere mai bine pe unghii, trebuie să pilești stratul lucios de pe acestea, dar cu mare atenție. Dacă nu pilești unghiile cu grijă, riști să te rănești. După ce faci acest lucru, este recomandat să îndepărtezi praful rezultat cu un disc din bumbac umed. Utilizează întotdeauna un primer sau un lichid de echilibrare a PH-ului înainte de aplicarea gelului UV.

3. Pregătește-ți toate ustensilele pentru manichiura din timp

 

Ce recomanda specialiștii despre gelurile UV de unghii?

 

Este bine să ai întotdeauna lucrurile necesare la îndemâna. Pentru manichiura cu gel UV ai nevoie de următoarele lucruri: lampa UV pentru unghii, toate gelurile UV pe care intenționezi să le utilizezi, pila, prosoape de hârtie, disc din bumbac, bat din bambus, perie de curățat, primer.

4. Menține ustensilele de lucru dezinfectate

Este important să dezinfectezi înainte de aplicarea gelurilor UV de unghii toate ustensilele cu care vei lucra – pila, bețișorul din bambus, unghiera. Este necesar deoarece pe ele se depozitează în timp microbi și impurități, care pot afecta sănătatea unghiilor…pot apărea diverse iritații și, în cele mai neferite cazuri, micoze.

Ce recomanda specialiștii despre gelurile UV de unghii?

Și dacă tot suntem la capitolul recomandări, există și câteva lucruri pe care trebuie să le eviți cu desăvârșire la manichiura cu geluri UV. Prin urmare:

  • Nu aplica straturi groase de gel UV! Straturile subțiri fac o aplicare mai lină. În cazul în care aplici straturi mult prea groase, efectul final te poate surprinde neplăcut.
  • Nu te spăla pe mâini chiar înainte de a începe manichiura! Chiar dacă pare un lucru total neobișnuit, este benefic. Placa unghiilor trebuie sa fie foarte uscată pentru ca gelurile UV sa adereze mai bine pe unghii.
  • Nu lăsa gelul UV să atingă pielea! Dacă totuși din greșeală aplici gel și pe piele, este recomandat să ștergi imediat.

Manichiurile deosebite nu se obțin doar la salon. Cu puțină atenție și îndemânare, dacă ții cont de fiecare dată de aceste sfaturi, fii sigură că rezultatele te vor surprinde plăcut. Ambiția contribuie la un rezultat pe măsură, iar acest lucru se poate spune și despre încrederea în sine!

 

Articol guest post