Bun găsit! Aniversarea unui număr important de ani de căsnicie este un motiv de sărbătoare, nu-i așa? Pentru noi așa este și, ținem să marcăm evenimentul în fiecare an. Sărbătorim iubirea, înțelegerea, respectul, încrederea- pilonii de rezistență ai relației – și realizările adunate în timp. Anul acesta, ne-am dorit o aniversare deosebită, ceva inedit și, m-am gândit la un cadou special pentru noi doi. Să fie o experiență pe care să ne-o amintim cu drag mulți ani după aceea. Pentru că, vedeți voi, am sărbătorit și am primit diverse cadouri pe care desigur, le-am apreciat. Au rămas însă în memorie petrecerea surpriză, o călătorie sau o experiență “altfel”. Cu aceste gânduri am pornit căutările unui cadou surpriză. Aniversare inedită: Istanbul și curs gourmet!

 

idei de cadouri pentru cuplu tur gourmet istanbul Aniversare inedită: Istanbul și curs gourmet!

 

Desigur, vă veți întreba de ce caut eu cadoul dacă este pentru amândoi? Adevarul este că amândoi căutăm câte ceva cu care să ne surprindem unul pe celălalt :). Dar, spre deosebire de soțul meu, eu am aflat despre Experimenteza.ro – furnizorul tău de experiențe- site-ul care are în portofoliu idei de cadouri pentru fiecare personalitate.

Aniversare inedită: Istanbul și curs gourmet!

Noi doi am rămas pe aceeași lungime de undă, la aceeași chimie pe care le-am avut de la începutul poveștii noastre de dragoste. În anii petrecuți împreună am învățat mai multe unul despre altul, am reușit să ne cunoaștem mai bine unul pe celălalt. De aceea am certitudinea că nu voi da greș cu alegerea mea.

 

experiente travel Aniversare inedită: Istanbul și curs gourmet!

 

 

Deși suntem genul de cuplu iubitor de experiențe cu romantism, mi-a trecut prin gând să caut și altceva pentru soțul meu. S-ar putea bucura de experiențe cu adrenalină într-o cursă de raliu pe un traseu profesionist sau, zburând cu un avion de luptă rusesc. După cum îl știu, înclin să cred că i-ar plăcea să simtă adrenalina crescând odată cu viteza avionului, deci experiența zborului cu avionul de luptă rusesc i s-ar potrivi. Experimentează viața, da, îi place s-o facă din plin dar, cum spuneam, îl cunosc atât de bine, încât aș paria că plăcerea nu ar fi totală dacă nu sărbătorim împreună. Acest cadou s-ar potrivi mai bine de ziua lui.

 

Tot timpul mi-a spus că aceasta este sărbătoarea noastră și orice experiență trebuie trăită împreună. Sunt întru totul de acord și apreciez, prin urmare, reiau căutarea în noianul de tentații și mă opresc la călătorii. O mare pasiune pentru amândoi. Dar și aici trebuie să mă gândesc foarte bine, deoarece, atât destinația cât și activitățile trebuie să coincidă ambelor gusturi.

 

Aniversare inedită: Istanbul și curs gourmet!

 

Aș fi tentată să aleg experiența în care ne inventăm propriile parfumuri, la o fabrică celebră în Franța – destinație adorată de amândoi. Știu însă că experiența nu ne va bucura pe amândoi în egală măsură. Ba, chiar sunt de părere că mai mult decât chimia, pardon, parfumul, l- ar putea tenta cursul de ciocolaterie din Belgia, totuși … nuuu. 

Aniversare inedită: Istanbul și curs gourmet!

Aaa …, da, ah! am găsit: amândoi suntem pasionanți  de gătit. Iar o călătorie în Istanbul înseamnă și bucătărie turcească, explozie de arome și feluri de mâncare. Înseamnă explorarea gastronomică senzațională a Turciei. Este o destinație în care nu am ajuns până acum și pe care ne-o dorim de multă vreme. Iar acesta ar fi momentul cel mai potrivit pentru cadoul ideal: tur gourmet Istanbul.

 

Aniversare inedită: Istanbul și curs gourmet!

 

Îmi voi surprinde soțul cu această idee de cadou pentru aniversarea noastră într-un mod extraordinar de plăcut. Îi va plăcea să experimentăm Istanbulul cu istoria și tradiția lui, cu mulțimea pestriță, cu mâncare rafinată și gustoasă. Sunt convinsă că îl vor bucura atât periplul culinar din Istanbul și cursul de gătit gourmet, cât și hotelul de lux și tururile celor mai vizitate obiective. Amândoi suntem fascinați de Istanbul – orașul care oferă combinația între antic și modern, orașul cel mai bogat al Turciei.

 

idei de cadouri pentru cuplu tur gourmet istanbul 2 Aniversare inedită: Istanbul și curs gourmet!

 

Am auzit atâtea despre Istanbul, al zecelea cele mai aglomerat oraș din lume! Am plănuit de nenumărate ori o escapadă în orașul aflat pe două continente și ne-am imaginat vizita la Palatul Topkapi, unde se află sabia lui Ștefan cel Mare. Am vorbit despre renumitele bazaruri cu de toate, despre mâncare, condimente și dulciuri – renumitele baclavale (:))!

Aniversare inedită: Istanbul și curs gourmet!

Ce cadou poate fi mai potrivit pentru aniversarea noastră decât un pachet cu două nopți petrecute la un hotel de 4* și curs de gătit gourmet pentru amândoi? Alegerea mea conține și tururile obiectivelor care ne vor purta în locurile pe care doar ni le-am imaginat și o cină de bun venit. Cină pe care o vom transforma în seara noastră romantică. De asemeni, pachetul are inclus transferul de la aeroport și ghid vorbitor de limba engleză.

Gata, nu mai stau pe gânduri, dau click pe rezervare a pachetului tur gourmet Istanbul. Trimit și un mesaj personalizat care să însoțească voucherul electronic. Buuun. Deoarece transportul cu avionul nu este inclus, solicit să mă ajute și cu biletele de avion. 

 

DSCF0612 Aniversare inedită: Istanbul și curs gourmet!

 

 

Totul este gata, aștept voucherul. Când soțul meu va afla de călătoria în Istanbul și cursul gourmet, se va bucura ca un copil. Vom avea cea mai frumoasa aniversare, deoarece avem ocazia să experimentăm “la pachet” pasiunea, entuziasmul, romantismul, gusturi și emoții. 

În cazul în care doriți să aflați care a fost reacția soțului meu la aflarea veștii, rămâneți aproape. :) Iar dacă doriți să faceți o bursă a pariurilor cu privire la aceasta, aștept comentariile. Acolo aștept să-mi spuneți și cum alegeți voi cadourile pentru persoana iubită, prieteni, familie sau pentru voi doi. Știați de Experimentează.ro*? 

*Experimentează.ro creează idei, care mai apoi se transformă în clipe de neuitat și oferă posibilitatea de a alege din sute de experiențe potrivite pentru fiecare personalitate. Adrenalină, relaxare, romantism, dezvoltare personală sau sport și hobby sunt doar câteva dintre variantele care se găsesc pe site.

 

Până data viitoare, bucurați-vă de cele mai potrivite și reușite experiențe!

 

 

UniquebyMM

 

Dacă v-a plăcu povestea, mai poftiți! Și, nu uitați să share-uiți!

 

Cadoul surpriză pregătit pentru aniversarea noastră este răspunsul probei nr. 16 SuperBlog (Experimenteaza.ro).

 

Rate this post