3 idei de cadouri pentru bărbați de Valentine’s Day. Sărbătorim în curând cea mai importantă zi a iubirii declarată din an. Ca orice parteneră responsabilă am luat pixul și agenda, notând ultimele tendințe în materie de cadouri pentru barbati. Am alcătuit o listă de cadouri cu cele mai inspirate alegeri care știu că-mi vor impresiona jumătatea. Și pentru că știu cum e să te pierzi prin atâtea idei și diversitate de oferte am găsit ceva deosebit, original. Astăzi voi împărtăși cu voi ce idei de cadouri mi se par adecvate acestei ocazii indiferent de vârstă. Te poți inspira din aceasta listă nu doar pentru Valentine’s Day, ci și pentru alte momente importante pentru tine și pentru el:  aniversări, petreceri etc. Iată ce m-am gândit să-i iau iubitului meu de Valentine’s Day și vă recomand și vouă.

3 idei de cadouri pentru bărbați de Valentine’s Day

image1 3 idei de cadouri pentru bărbați de Valentine’s Day

  1. Set cadou Pierre Cardin

Nu doar doamnele iubesc mărcile prețioase, ci și bărbații, iar Pierre Cardin rămâne și în acest an un simbol al masculinității absolute. Setul alcătuit din curea și portofel din piele este una dintre cele mai bune idei pentru cadou barbati. Iubiții noștri se vor simți încrezători și fabuloși utilizând portofelul de piele și cureaua multifuncțională clasică.  Acestea pot fi asortate atât la ținutele casual, cât și la cele business. Seturile se pot comanda rapid de pe site-ul www.adona.ro.

  1. Un rucsac

Dacă jumătatea ta călătorește foarte mult, e tânăr, ambițios și plin de viață, un rucsac de dimensiuni potrivite va fi cel mai bun prieten al său. Cu siguranță îl vei impresiona oferindu-i un articol atât de versatil pe care-l poate utiliza pentru a- și depozita lucrurile la sală, în vacanțe sau chiar laptop-ul.

  1. Un portofel/ curea din piele naturală

pexels photo 164637 3 idei de cadouri pentru bărbați de Valentine’s Day

În cazul în care bugetul tău nu-ți permite achiziția unui set Pierre Cardin dar totuși îți dorești să te orientezi către un accesoriu foarte practic,  și accesibil în același timp, poți merge pe o alegere sigură de cadouri barbati . Alege o curea sau un portofel din piele naturală. Modelele sunt variate, culorile de asemenea, iar aspectul lor final arată extrem de sofisticat și potrivit indiferent de vârstă.

În concluzie, dacă ești în căutarea unui cadou potrivit, memorabil și extrem de util, accesoriile potrivite pot face diferența. Apelează la accesorii din materiale de calitate, precum pielea naturală, care vor avea o durată de viață îndelungată și care vor oferi o experiență luxurianta purtătorului.

 

Articolul este un guest post