Bun găsit! Vrei o viață lipsită de griji financiare? Apelează la consultanți financiari! Grijile, viața și mai ales cheltuielile cărora trebuie să le facem față, ne dau mereu bătăi de cap.  Exista o mulțime de articole despre greșelile pe care oamenii simpli le fac cu bugetul lor. Cei care administrează un buget casnic nu știu, de cele mai multe ori, ce trebuie sa facă pentru a reduce cheltuielile, pentru a avea datorii cat mai puține sau de loc și, de ce nu, pentru a economisi. Îți vom spune câteva tips-uri legate de acest lucru. In primul rand: Vrei o viață lipsită de griji financiare? Apelează la consultanți financiari!

Consultanții financiari sunt specialiști care știu exact, după ce primesc toate informațiile, cum să te îndrume. Noi iți recomandăm OVB Allfinanz România. Sunt profesioniști pentru profesioniști, dar și pentru persoanele fizice care vor să știe cum să își mânuiască bugetul personal. Specialiștii de la OVB oferă consultanță specială și personalizată pentru fiecare client in parte.

Vrei o viață lipsită de griji financiare? Apelează la consultanți financiari!

Vrei o viață lipsită de griji financiare? Apelează la consultanți financiari!

In funcție de necesitățile și de bugetul clientului, consultanții de la OVB Allfinanz România vor găsi soluția perfectă. OVB Allfinanz Romania oferă garanția profesionalismului și calității. Vorbim despre o companie recunoscută in 14 țări europene și care a rezistat cu succes pe piața de profil mai mult de 40 de ani. Partenerii săi sunt martorii calității serviciilor OVB Allfinanz Romania.

Următorul pas este consultarea unei liste de obiceiuri financiare fantastice care te vor ajuta pe drumul către bogăție și securitate financiara.

  1. Urmărește-ți cheltuielile

Mulți oameni nu au o vedere exactă asupra veniturilor și cheltuielilor lor. Însă, dacă începi să urmărești, să faci un bilanț cu privire la economii, să identifici ce fel de cheltuieli poți reduce și sa stabilești câteva obiective suplimentare, vei ajunge să economisești. Aici are un rol și consilierul financiar, care iți poate arăta calea pe care să o urmezi când faci economii.

Să știi ca există doua tipuri diferite de cheltuieli: o singura dată și abonament. Cheltuielile unice sunt cele care au loc o singură dată. Ca și cheltuieli unice, acestea nu reapar in general în timp. O bluză sau o pereche de pantofi sunt cheltuieli unice. Acestea pot fi foarte ușor de urmărit.

Vrei o viață lipsită de griji financiare? Apelează la consultanți financiari!

Cheltuielile de tip abonament sunt cele care continua să apară în timp, ba chiar și lunar. Cheltuielile repetate includ facturi precum cea de apă, electricitatea, chiria sau rata lunară la bancă. Costul acestor cheltuieli poate fi sau nu unul fix. Acum, cheltuielile de tip abonament sunt puțin mai complicate. Din anumite motive, s-ar putea să simți ca justifici mai ușor cheltuielile recurente deprobleme ne cât cheltuielile unice.

Pentru aceste cheltuieli, acolo unde se poate, ai putea să reevaluezi piața și sa vezi ce fel de cheltuieli de tip abonament sunt mai profitabile. Poți să găsești un abonament la electricitate mai eficient din punct de vedere financiar. Poți renunța la un abonament de telefonie. Nu numai că veți economisi bani, dar veți putea economisi sume importante pentru a face alte achiziții.

  1. Ferește-te de datorii

Oamenii care au foarte multe datorii și alte împrumuturi nu au disponibil niciodată numerar pentru a economisi în primul rând. Cel mai bun mod de a începe economisirea este să scapi de datorii cât mai repede posibil și să ai o anumită disciplină pentru a rămâne fără datorii. Vei fi surprins de câți bani pot fi economisiți lunar dacă vei scapă de datorii. Datoria poate rămâne în continuare și de ani de zile, ceea ce face aproape imposibilă  salvarea oamenilor. 

pexels photo 210679 Vrei o viață lipsită de griji financiare? Apelează la consultanți financiari!

Însă, dacă din banii economisiți în altă parte vei încerca să achiți mai repede o rată la bancă, de exemplu, vei scăpa mai repede de datorie. Vei începe să câștigi un impuls natural, deoarece vei plăti datoria și vei putea economisi mai mult decât înainte. Vei fi șocat doar de cât poți economisi atunci când nu ai datorii. Cum ar fi sa fii liber de orice datorie? Trebuie sa ai mereu in vedere această viziune și să o lași să te ghideze.

  1. Găsește un partener de răspundere

In afară de consilierul financiar, alege pe cineva din familie care să te ajute să economisești. Această persoană nu trebuie neapărat să fie și ea un profesionist financiar. Poate fi soțul / soția, ruda, prietenul, mentorul sau vecinul de alături.  Spre exemplu, stabilește un obiectiv de economisire pentru fiecare membru al familiei. 

  1. Mulțumește -te cu ceea ce ai

Urmărește-ți cheltuielileÎn cele din urmă, economisirea se reduce la puterea de voință și mulțumire. Ai suficientă putere de voință pentru a economisi? Ai suficientă putere de a spune “pas” unei achiziții scumpe sau care nu îți este necesară? Dacă poți sa faci acest lucru, înseamnă că ești pe drumul cel bun.

Într-adevăr, toate acestea se reduc la atitudinea și gândirea ta. Ești mulțumit de ceea ce ai? Te simți bine să nu ai mai mult acum? Poți rezista la marketingul care îți este insuflat din mai multe direcții?

Dacă nu reușești de unul singur, cu siguranță, cu ajutorul OVB vei putea să faci asta. Pentru mai multe detalii, poți intra pe site și poți contacta un reprezentant … Alege calea cea buna către siguranța financiară!

 

Guest post

Rate this post