Bun găsit! Ședința foto smash the cake – o poveste. Când auzim sau citim cuvântul “poveste”, ne gândim imediat la ficțiune, la “a fost odată ca niciodată”. Deși, chiar și genul acesta de povești la care ne așteptăm, conțin un sâmbure de adevăr. Altfel, de ce formula magică ar continua cu “dacă nu ar fi, nu s-ar povesti”?!? Totuși, există și povești reale, nonfiction, cele trăite sau descoperite și apoi împărtășite. Astfel de povești sunt peste tot, cu siguranță le știți, le aveți sau le trăiți și voi, doar că ele se regăsesc sub alte denumiri. Eu una, alunec mereu spre aceste povești reale iar acum voi lăsa să curgă (încă) una dintre ele.

Ședința foto smash the cake – o poveste

fotograf poze sedinta foto smash the cake copii bebe studio bucuresti little sunshine familie portofoliu 22 Ședința foto smash the cake - o poveste

Nașterea unui copil este o minune greu de exprimat și descris în cuvinte. Iar pentru cei care iubesc copiii, nici nu e nevoie să spun mai mult. Povestea de astăzi pe care v-o propun este despre copii și amintirile pe care dorim să le păstrăm cât mai mult. Și cum pot fi păstrate momentele din copilăria minunii noastre, cu evoluții, schimbări, aniversări, reușite, chiar și năzbâtii, altfel decât imortalizate în fotografii?

Când copiii noștri au venit pe lume, au reprezentat rațiunea mea de a trăi, munci, exista pe Planeta Pământ. Mi-aș fi dorit să am un aparat foto cu care să reușesc să prind fiecare moment al copilăriei lor. Dar, nu a fost așa și timpul nemilos, a trecut repede peste noi, lipsindu-ne de bucuria râsetelor în hohot, a primilor pași, primului gângurit, primei aniversări sau primei reușite. Mi-am amintit de toate acestea cu regretul că nu am posibilitatea să retrăiesc acele momente,  în timp ce priveam puținele fotografii pe care am reușit să le realizăm.

Ședința foto smash the cake însă este ocazia perfectă pentru a păstra în amintire prima aniversare a noii minuni apărută în familia noastră. Pentru că, vedeți voi dragilor, habar nu aveam cum va fi viața după sosirea pe lume, și în viața noastră a nepoțeilor. Este ceva ce nu poți înțelege până nu trăiești acele sentimente, la fel cum se întâmplă și înainte de a deveni părinte. Abia aștept să sărbătorim prima aniversare a micuței, să imortalizăm distracția cu tortul sau joaca cu baloanele colorate. Ce amintiri pot fi mai frumoase și pot crea mai multă bucurie decât fotografiile cu mica vedetă, transformate în tablouri?

Pare irealizabil sau ciudat când spun ședință foto pentru un copil de un an? Ei bine, deloc. Micile minuni pot poza într-un studio profesionist, cu decoruri pe măsură, cu niște oameni pasionați și iubitori de copii.

Ședința foto smash the cake – o poveste

Știm deja că pasiunea face casă bună cu munca, indiferent de domeniu. Dar când la acestea se adaugă dăruirea, iubirea și frumusețea, rezultatul nu poate fi decât unul minunat. Un astfel de rezultat am găsit în studioul foto pe care l-am ales. Mi-am făcut temele și am găsit și motivele clare pentru care am făcut alegerea:

  • pasiunea pentru fotografie împletită cu munca și dragostea pentru copii
  • crearea imaginilor compuse digital
  • calitatea de părinte reprezintă un atu în lucrul cu cei mici
  • tehnica și recuzita nouă, inovatoareii
  • diversitatea de culori folosită în decor
  • idei și decoruri inedite
  • profesionalism și seriozitate

colaj smash the cake 2 Ședința foto smash the cake - o poveste

Cum spuneam, copiii sunt micile noastre minuni care ne împlinesc și ne dorim ca bucuria oferită de ei să poată fi retrăită mereu. Iar eu, nici nu pot concepe ca micuța să nu beneficieze de o ședință foto la prima sa aniversare. Pentru asta, avem acum la îndemână oportunitatea fotografiilor făcute profesionist, de profesioniști.

Voi aveți astfel de amintiri cu copiii sau nepoții voștri? Ați apelat la studiourile foto pentru a crea amintirile de acest fel? Ce experiențe ați avut? Aștept răspunsurile și experiențele voastre în comentarii.

Până data viitoare, transformați fiecare prilej de bucurie în amintiri imortalizate pe fotografii!

 

UniquebyMM

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Și nu uitați să share-uiți!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0