Bun găsit prieteni! Mulțumirea sufletească este mai mult decât orice bogăție sau câștig material. Când primești mulțumiri pentru ceea ce faci cu pasiune și oferi cu drag, starea este una greu de descris în cuvinte. Și asta nu pentru că mi-ar lipsi ( ele, cuvintele), ci pentru că este greu de exprimat starea, exact așa cum o simt. Dar, să vă spun despre ce este vorba, să nu mai bat apa în piuă sau să mă învârt în jurul cozii, pardon subiectului: despre muncă, pasiune și mulțumire. Munca și pasiunea aduc întotdeauna mulțumire și motivație.

Știam că munca în tandem cu pasiunea fac casă bună dar satisfacția este enormă când vine confirmarea. O știți și voi la fel de bine ca mine, dar merită din plin să vorbim despre confirmări. Povestea de astăzi este (încă) una despre acest subiect și mă grăbesc să v-o relatez.

IMG 20191122 105548 Munca și pasiunea aduc întotdeauna mulțumire și motivație

Munca și pasiunea aduc întotdeauna mulțumire și motivație

Mereu spun că pasiunea este cea care dă cele mai bune rezultate, cele mai mari satisfacții și reprezintă cea mai bună “rețetă” de succes. Tot ce faci cu pasiune, cu sinceritate, din suflet, umple sufletul cu sentimente minunate, cu bucurie, împlinire. Mai devreme sau mai târziu, vine acea mulțumire și motivație care te fac să mergi mai departe. Ca o confirmare că ceea ce faci (scriu) folosește unui om, că mesajul tău (meu) ajunge la cineva care are nevoie de el sau îl inspiră.

Așa mi s-a întâmplat când am scris despre destinația de vacanță/călătorii, Tenerife: am scris din inimă, așa cum am simțit, din pasiune pentru călătorii și convingerea că trebuie să dăruiesc.

IMG 20191121 112801 1 Munca și pasiunea aduc întotdeauna mulțumire și motivație

Dragostea pentru călătorii -Tenerife, în mod special! -, pusă în articolele cu această temă a reușit să ajungă la inimile voastre. Sinceritatea cu care am povestit fiecare întâmplare, sentimentele pe care le-am trăit in diverse locuri, oamenii pe care i-am întâlnit, v-au cucerit.

Primesc de multe ori și mesaje din care deslușesc ușoara îndoială, gândul că este un tărâm de vis și, ca orice vis, este ceva … utopic, irealizabil. Dorința există în fiecare dar mai este ceva: acel gând care este mai puternic și acoperă dorința. “E prea departe”, “iarna e frig”, “nu-mi permit”, “numai cei cu bani își permit” sunt ideile (preconcepute) cel mai des întâlnite. Deoarece Tenerife este o destinație grozavă pentru efectele benefice asupra sănătății, am vrut să le fac cunoscute. Mi-am dorit să vin în ajutorul celor care doresc să ajungă pe “insula eternei primăveri”, demontând percepțiile eronate.

IMG 20191120 122730 Munca și pasiunea aduc întotdeauna mulțumire și motivație

Munca și pasiunea aduc întotdeauna mulțumire și motivație

Ar fi ipocrizie din partea mea să nu recunosc faptul că și pentru mine a fost o altfel. Era doar utopie, un vis pe care nu mi-l imaginam împlinit vreodată înainte să ajung pentru prima oară pe insulă. Dar, am crezut în vis, în mine (noi), și am reușit. Ar fi fost extraordinar să aflu atunci informațiile pe care le cunosc acum despre insulă. Din acest motiv mi-am dorit să împărtășesc oamenilor experiențele și informațiile pe care am reușit să le adun chiar la fața locului.

Deși mă temeam cu fiecare articol scris să nu fie prea mult, întrebările din ce în ce mai multe pe care le primeam mă determinau să revin asupra subiectului. Cu și mai multă dăruire mă apucam de scris încă un articol, și încă unul … ! Fiecare cuvânt din comentarii sau mesaje îmi umpleau sufletul, dar la un moment dat am un primit mesaj care a fost ceva de nedescris. Mi-a umplut sufletul și mi-a creat starea despre care spuneam că nu există cuvinte să o descriu.

IMG 20191121 101314 Munca și pasiunea aduc întotdeauna mulțumire și motivație

Mulțumirea & motivația

“Azi am luat biletele de avion, vinerea viitoare voi fi acolo cu familia mea și cu o bună prietenă, pentru nu mai puțin de 2 (două luni). Sper din toată inima să ne fie bine, fiindcă de- asta și mergem! Mulțumesc mult pentru documentarea scrisă atât de frumos și de sincer. Sper să ne întâlnim cât de curând! sănătate și s-auzim numai de bine!”

Mulțumesc doamna Marilena! M-am simțit de parcă aș fi mers (și) eu în Tenerife! Abia aștept opiniile dumneavoastră după cele 2 luni petrecute pe insulă.

IMG 20191121 184738 Munca și pasiunea aduc întotdeauna mulțumire și motivație

Știu, astăzi este Ziua îndrăgostiților și v-ați fi așteptat să vă povestesc despre asta. Aveți dreptate, am petrecut, pentru că nu trec peste nicio ocazie de a sărbători iubirea. Poate că voi face și asta. Doar că povestea despre care am scris o aveam pregătită de vreo 2 săptămâni iar astăzi am simțit că este momentul să îi dau drumul. Tot un fel de … dragoste. De oameni!

Aștept comentariile voastre din care să aflu care sunt sentimentele, trăirile, atunci când primiți mulțumiri. Cum primiți și priviți aceste “recompense”?

Până data viitoare, dați frâu pasiunii și iubiți (-vă) mult!

 

UniquebyMM

 

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Și, nu uitați să share-uiți!

Rate this post