Bun găsit! Trendhim – alegerea cadoului (accesoriului) bărbătesc potrivit. V-am mai spus că luna martie este specială pentru mine și familie. Cum altfel ar putea fi catalogată, când ai cinci aniversați și încă alte două evenimente dragi și foarte importante?

IMG 20200228 094748 Trendhim - alegerea cadoului (accesoriului) bărbătesc potrivit

Firesc ar fi să încep cu prima aniversare, mai ales că aceasta este chiar la începutul lunii. Fiind însă vorba despre ceva foarte personal, m-am gândit să îi aloc timp și spațiu special și separat. Prin urmare, voi ieși din tipare și vă voi povesti despre cadouri, mai exact despre cadoul pe care l-am ales pentru primul aniversat.

Cuprins

Trendhim – alegerea cadoului (accesoriului) bărbătesc potrivit

Ador să fac cadouri și mai ales să reușesc să surprind bucuria pe chipul celui care îl primește. Sunt atentă la ceea ce-și dorește persoana respectivă, la stilul său, la nevoile sale. Iar când este vorba de partenerul de viață, chiar dacă pare simplu și ai impresia că știi totul, și ce i s-ar potrivi, nu este deloc așa. Dimpotrivă, provocarea este și mai mare.

Acela este momentul când iese la iveală latura pragmatică și organizatorică, pe care recunosc, le am din plin. Mai exact, fac liste, încep căutările și la final aleg două cadouri: unul foarte necesar și unul pe care știu că nu s-ar îndura să și-l cumpere. Ceva de suflet, ceva ce își dorește foarte mult.

IMG 20200301 173719 Trendhim - alegerea cadoului (accesoriului) bărbătesc potrivit

În cazul acesta, unul dintre cele două cadouri asupra căruia m-am oprit a fost un portofel de pe Trendhim – magazinul online care ajută fiecare bărbat să-și spună povestea. Este cadoul de care are nevoie dar și pe care și-l dorește și nu și l-ar cumpăra singur: portofelul.

Alegerea este acum preocuparea mea, deoarece alegerea unui portofel nu se face întâmplător, ci ținând cont de câteva aspecte foarte importante:

  • Materialul din care este confecționat

Portofelul pe care l-am ales este din piele naturală de calitate, ceea ce îi conferă eleganță dar și rezistență. Nu poți face o alegere bună dacă nu te gândești ca la o investiție bună.

Astfel, am optat pentru portofelul din piele naturală premium, care îi va da posibilitatea utilizatorului să-l folosească mult mai mult decât unul din imitație de piele sau din pânză. Știți vorba aceea “sunt prea sărac să-mi iau lucruri ieftine”? Se potrivește perfect!

IMG 20200228 094216 Trendhim - alegerea cadoului (accesoriului) bărbătesc potrivit

  • Designul, felul în care este compartimentat

Bărbații preferă lucrurile simple, cu design minimalist, cu linii curate și materiale de calitate, și care pot fi purtate la diverse ținute. Cel puțin asta știu eu despre preferințele celor trei bărbați ( și al patrulea în devenire) din familie.

În sensul acesta, am optat pentru portofelul care are buzunare spațioase pentru bancnote, are 6 spații pentru carduri și un suport de carduri detașabil. Modelul este simplu și poate fi purtat atât la ținute casual cât și la ținute formale.

IMG 20200228 093348 scaled e1583080052305 Trendhim - alegerea cadoului (accesoriului) bărbătesc potrivit

  • Mărimea trebuie să fie una potrivită nevoilor

Dacă vrei ca alegerea să fie una potrivită nevoilor tale, uită-te în portofelul vechi și vezi dacă spațiul pentru carduri este suficient, dar și cel pentru bancnote. După ce arunci tot ce nu îți mai este de folos- sper că nu păstrezi toate bonurile și voucherele vechi!-, gândește-te care variantă ți se potrivește cel mai bine.

În cazul meu, observațiile pe care le-am făcut asupra acestor aspecte,  m-au condus la concluzia că modelul cu spații suficiente pentru bancnote și mai multe fante pentru carduri este perfect pentru soțul meu.

IMG 20200228 093423 scaled e1583080260334 Trendhim - alegerea cadoului (accesoriului) bărbătesc potrivit

  • Funcționalitatea 

Degeaba ai un portofel frumos, elegant, din piele, dacă acesta nu este funcțional. În alegerea cadoului meu am ținut cont mai întâi  de funcționalitatea portofelului și abia apoi de aspect. Vorbeam despre preferințele bărbaților, nu? Simplitatea câștigă întotdeauna.

Trendhim – alegerea cadoului (accesoriului) bărbătesc potrivit

  • Calitatea și tehnologia RFID

Produsul trebuie sa fie unul de calitate, lucrat cu atenție pentru detalii și cusături. De asemeni, tehnologia RFID, tehnologia care oferă protecție împotriva furtului informațiilor și banilor de pe carduri este din ce în ce mai căutată. Desigur, cadoul meu trebuia să îndeplinească și aceste condiții, prin urmare așa am ales.

Odată alegerea făcută, am lansat comanda online pe care am primit-o în 3 zile. Sunt deja la a doua comandă pe acest site și pot spune cu convingere că nu va fi ultima.

Produsul a venit frumos ambalat, cu grijă, într-o cutie pe care scria “Good things come în small packages”(lucrurile bune vin  în cutii mici). Un fel de ”esențele tari se păstrează în sticluțe mici”.

Am desfăcut ușor cutia și în interiorul ei se afla o cutie cadou, neagră, elegantă și frumoasă în care se afla portofelul îmbrăcat într-o husă protectoare.

IMG 20200228 203719 Trendhim - alegerea cadoului (accesoriului) bărbătesc potrivit

De ce Trendhim?

De ce îmi place să comand pe Trendhim și vi-l recomand și vouă? Simplu, în câteva cuvinte: o mare diversitate de accesorii pentru bărbați, prețuri decente, site foarte accesibil și fiabil, seriozitate și profesionalism la expediere. Atenție la detalii, design de calitate și grijă pentru client. Vi se pare puțin? Cu siguranță, nu.

Deoarece mai am doi aniversați (din cei 5!) îmi consult notițele și mă grăbesc să continuu căutările pentru cadouri. Poate descopăr o dorință, ceva care mă duce către același loc.

Voi cum alegeți cadourile pentru soțul, prietenu, tatăl, bărbatul din viața voastră? Știați despre acest site? Aștept răspunsurile în comentariile voastre.

Până data viitoare, primăvară minunată și alegeri înțelepte!

 

UniquebyMM

Dacă v-a plăcut ”povestea”, mai poftiți! Și, nu uitați să share-uiți.

Rate this post