Bun găsit! Primăvară și mărțișoare de Crystal în bucătăria mea. Primăvara aduce cu ea un aer de înnoire, de schimbare. Altfel spus, ”bate vânt de primăvară” și aduce cu el dorința de a  fi în ton cu ea. Dorință de a primi primăvara nu doar în suflet, ci și în casă. Iar luna martie, debutanta primăverii, inspiră prin gingășia, eleganța mărțișorului care împletește culorile alb-roșu în firul său fermecat.

kitchen2 Primăvară și mărțișoare de Crystal în bucătăria mea

Bineînțeles că m-a fermecat și pe mine și m-a făcut să visez cu ochii deschiși la (re)decorarea bucătăriei. Suflul nou m-a prins bine de tot iar imaginația lucrează febril, cu ”materialul clientului”, adică produsele de bucătărie vizionate de curând.

Cuprins

Primăvară și mărțișoare de Crystal pentru bucătăria mea

Clinchetul ca de clopoțel mă trezește însă din visare și rolul de home decorator pe care îl exersam. Mă aflu în bucătăria mea, inima casei, iar ”clopoțelul” îmi dă de veste că s-au copt poalele-n brâu.

Hei, – mi-am spus adresându- mă imaginar cuptorului Franke în timp ce scoteam plăcintele rumene-, a cam venit vremea să iei o pauză. Ți-ai făcut datoria, nimic de spus, am făcut echipă bună împreună, am reușit să creem curcubee pe cerul gurii cu preparate gustoase … Mulțumesc, apreciez, dar a venit vremea unei schimbări.

IMG 20200304 210249 Primăvară și mărțișoare de Crystal în bucătăria mea

Cuptor Franke

Fii fără grijă însă (continuu dialogul imaginar), nu e cazul să te panichezi,  deoarece nu te voi abandona definitiv. Cu o revizie (departamentul Service Franke) și ceva cosmetizări, împreună cu celelalte ”surate”: chiuvetă bucătărie Franke, hotă, plită și mașină de spălat vase, veți face fericiți alți oameni.

Marca Franke

Primăvara și culorile șnurului fermecat m-au inspirat în schimbarea pe care mi-o doresc în bucătărie, însă un lucru este cert: nu renunț la marca Franke! Fac doar o schimbare a produselor existente cu unele de nouă generație, culoare și concept.

Și, nu renunț, nu doar din cauză că Franke este lider pe piața autohtonă de echipamente incorporabile pentru bucătării destinate uzului casnic. Ci, din convingerea pe care o am datorită experienței anilor în care am folosit produsele companiei. Și din respect pentru calitate.

IMG 20200304 193459 Primăvară și mărțișoare de Crystal în bucătăria mea

Plită Franke

”Franke este o companie elvețiană cu 70 de subsidiare în 40 de țări la nivel global. Bazele companiei au fost puse în anul 1911, primele chiuvete fiind produse în anul 1925”.

Plăcintele aburinde, aromate, fasonate, așteaptă cuminți să fie savurate. Până să trec la degustare, privesc cu realism și obiectivitate fiecare piesă din bucătărie și îmi imaginez cum locul fiecăruia va fi luat de cele noi. Cum este normal, îmi doresc o bucătărie utilată cu produse cu tehnologie și design noi, fiabile, inteligente și desigur, elegante.

IMG 20200304 133245 1 Primăvară și mărțișoare de Crystal în bucătăria mea

Mașină de spălat vase Franke

Primăvara și mărțișoare de Crystal pentru bucătăria mea

Experiența cu produsele Franke ca posesoare a produselor de  peste 13 ani, îmi confirmă faptul că vizita  în Master Showroom Franke este foarte utilă. Cu atât mai mult cu cât distanța până la Showroom nu constituie o problemă, fiind aproape de mine. O norocoasă și din acest punct de vedere. :)

Consilierea și vizionarea produselor, informațiile oferite despre fiecare produs, au fost și sunt esențiale în alegerea celor mai potrivite produse pentru bucătăria mea.

Spre exemplu, la ultima vizită am aflat că o noutate ar fi sistemele de 5 produse – chiuvetă cu baterie, plită, cuptor, și hotă Franke sau sistemele de 3 produse (hotă, plită și cuptor Franke), din aceeași linie și design.

hota2 Primăvară și mărțișoare de Crystal în bucătăria mea

De fapt, vizita la showroom (o experiență uimitoare!) m-a făcut pe mine să visez cu ochii deschiși și să fac conversații imaginare cu produsul din bucătăria mea, cuptorul. Motivul era unul foarte puternic: descoperisem noutățile, îndeosebi cele care mă interesau direct, sistemele de 5 produse: Mythos, Maris, Smart și Crystal.

Linia Crystal

Dintre acestea, linia Crystal (Bianco) a fost cea care m-a cucerit pe loc: elegantă, modernă, calitate și performanță, tehnologie, produce efectul scontat în bucătăria mea. Luminozitatea creată de albul imaculat, impecabil, una dintre culorile care m-au inspirat și calitatea pe care o cunosc (testată), erau idei de bază, de la care pornisem.

Fără a depinde de buget, mi-am rezervat produsele liniei imediat iar acum văd cu ochii minții cum arată montate în bucătăria mea.

Chiuveta mea de inox, care nu este nici pe departe de aruncat, va fi înlocuită cu una nouă, Kubus Sattotop din fragranit.

Fragranitul este un amestec de granit natural și o rășină acrilică supusă la temperaturi și presiune înaltă, rezultând o structură omogenă, rezistentă la temperaturi de până la 280 grade. Are o duritate și rezistență excepțională, dar este surprinzător de neted și plăcut la atingere.

IMG 20200302 121105 1 Primăvară și mărțișoare de Crystal în bucătăria mea

Dar ce este și mai interesant și convingător? faptul că menținerea curată a chiuvetei este asigurată prin tehnologia integrată SANITIZED – ioni de argint. Cu ajutorul acesteia, 99% din bacterii nu se vor mai înmulți. Cum să nu vreau așa ceva în bucătăria mea?

Comoditate și confort

Promisiunea făcută de Franke clienților săi – comoditate și confort- se poate vedea și la bateria Franke Vital. Aceasta încorporează cel mai mic filtru din lume, care permite obținerea apei sănătoase și bună la gust direct de la chiuvetă.

Pentru  o mai bună înțelegere, am ales să mai povestesc despre un produs din linia Crystal: cuptor Franke Crystal. Acesta vine cu un mare plus: funcția specială 121 rețete presetate și tehnologie Dynamic Cooking.

Pot admite că bărbații sunt cei mai buni bucătari, dar când ai în bucătărie un cuptor deștept care vine la pachet cu 121 rețete presetate, mai contează cine gătește?

Cuptorul asigură coacerea uniformă a alimentelor și elimină necesitatea preîncălzirii, ducând la reducerea timpului cu 20%.

Deși elementele acestea mă convingeau, consiliera întâlnită în Showroomul Franke (Bd. Biruinței nr.98 Pantelimon) mi-a prezentat și altele cu care cuptorul Crystal surprinde:

  • Programator electronic cu display colorat TFF și touch control
  • Tehnologie care permite menținerea ușii exterioare reci
  • Ușa rece cu închidere și deschidere amortizată
  • Programe exclusive – meniu complet/ Wellness/Pizza Plus- permite prepararea unor rețete delicioase în mod natural, evitând condimentele și păstrând în același timp proprietățile nutritive ale alimentelor
  • Ghidaje cromatice cu șine telescopice pe 2 nivele
  • Sondă temperatură – cu ajutorul căreia scap(i) de ”testul scobitoarea”

Primăvară și mărțișoare de Crystal pentru bucătăria mea

Linia Crystal arată forte bine, dar bucătăria mea poartă amprenta personală. Astfel că am personalizat-o adăugând celor 5 produse, cuptorul cu microunde, mașina de spălat vase și frigiderul. Și desigur, culoarea roșie!

IMG 20200302 121706 Primăvară și mărțișoare de Crystal în bucătăria mea

Astfel, albul considerat non- culoare, l-am complementat cu roșul, asemeni șnurului de mărțișor. Blatul de lucru (roșu), cuptorul cu microunde roșu (sugestie), reprezintă ”pata de culoare” din bucătăria mea. Completată de obiecte electrocasnice mici de culoare roșie, obțin efectul mărțișorului (de) Crystal cu șnur fermecat.

Spațiul bucătăriei mele deschise nu-mi permite să organizez o insulă dar, am reușit să fac schimbări majore față de designul inițial. Formele, culoarea m-au ajutat să  creez un efect mult mai aerisit, plăcut, luminos. Iubesc culorile și florile, deci completez decorul cu flori ale căror veselie și viață vor desăvârși aspectul.

Concluzie

Sunt tare fericită cu rezultatul obținut! Decorul creat și noile produse de bucătărie Franke din bucătăria mea îmi fac viața frumoasă și mai ușoară. Nu-mi rămâne decât să aștept noile produse și să savurez plăcinta poale-n brâu. Probabil, printre ultimele coapte în vechiul cuptor.

Sunt curioasă, voi aveți produse Franke? Vă plac? Ce experiențe aveți cu ele? Le-ați cumpăra din nou? Dacă nu aveți încă, le-ați alege? Răspunsurile și opiniile, în comentarii.

Până data viitoare, alegeți înțelept: Make it Wonderful!

 

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Nu uitați: share-uiți!

Articol scris pentru proba nr.1 Spring SuperBlog 2020 -Fii și tu un home decor influencer!

Rate this post