Bun găsi! Povestea bijuteriilor și cristalele potrivite personalității mele. Dragi prieteni, păstrăm linia pozitivă și vin cu provocarea (preluată) de a vorbi despre bijuterii și cristale. Ei? aud cumva un murmur de “I feel good”?!? După cum bănuiesc, numărul celor care nu iubesc bijuteriile cu pietre/cristale este infim. Sunt convinsă că aveți povești și experiențe despre bijuteriile și cristalele preferate sau cele potrivite pe care le purtați. Sau, pe care vi le doriți! Bineînțeles că mă număr printre cei care iubesc bijuteriile și cristalele și am multe povești cu și, despre ele. Dar cea mai interesantă este cea pe care urmează să o povestesc.

Cuprins

Povestea bijuteriilor și cristalele potrivite personalității mele

Magazin StoneMania Bijou pietre semipretioase Bucuresti 4 bwzv k0 Povestea bijuteriilor și cristalele potrivite personalității mele

Despre cristale și pietre prețioase/semiprețioase știam foarte puține spre deloc, în afară de diamant, briliant, chihlimbar sau safir. Dar  și despre acestea, mai mult generalități, cu titlu informativ. Până într-un moment dificil în viața mea, când prietena mea Ioana, mi-a făcut o programare la un specialist în cristaloterapie. Fără prea multă tragere de inimă m-am înființat la cabinetul respectiv. Acolo, după o foarte succintă prezentare, am primit 2 pietre pe care le-am ținut în mână până am intrat în cabinetul terapeutului.

Cu gândurile împrăștiate în mii de părți, la un moment dat am observat că mâinile mele reci, se încălzeau. Senzații plăcute luau locul celor existente iar haosul gândurilor dispăruse și el. A fost momentul în care am realizat că existau conexiuni între pietrele bijuteriilor și stările pe care le avem atunci când le purtam. Iar explicațiile nu le puteam obține decât citind despre fiecare piatră și beneficiile acesteia asupra mea.

Trec repede peste rezultatul pozitiv obținut cu ajutorul ședințelor de cristaloterapie pentru a vă împărtăși experiența cu alegerea bijuteriilor. Ce descopeream cu fiecare material citit despre cristale și pietre prețioase/semiprețioase mă conducea la concluzia clară că eram un profan în domeniu.

colier nefrit jad 4mm w Povestea bijuteriilor și cristalele potrivite personalității mele

Povestea bijuteriilor și cristalele potrivite personalității mele

Toate bijuteriile cu cristale pe care le aveam erau alese după orice alt criteriu, mai puțin cel potrivit. Observasem stări relaxate, claritate în organizare, relaționare bună și încrederea în mine când purtam anumite bijuterii cu pietre. Dar nu făceam nicio legătură cu bijuteriile pe care alegeam să le port. Alegerea bijuteriilor mele era în funcție de aspect, iar în cele mai multe cazuri acestea nici nu-mi aparțineau.

Dar cum puteam înțelege că alegerile trebuiau făcute în funcție de zodie, ziua de naștere, numărul destinului și beneficiile fiecărei pietre? Evident, cu ajutorul prietenilor mei, cărțile. Acestea ofereau o bună documentare prin conținutul și studiile aprofundate despre acțiunea energiei pietrelor asupra fiecărei personalități. Pornind de la aceste studii am realizat că inelul sau colierul din jad, chihlimbar sau turcoaz pe care le purtam, aveau efecte vizibil beneficie. Devenea tot mai clară convingerea că acestea erau cristalele pentru zodia Fecioară zodie din care fac parte.

Cărțile și experiența proprie a ședințelor de cristaloterapie, mi-au demonstrat fără niciun dubiu legătura dintre personalitatea (zodia) mea și cristale. Cristale ca diamantul, jadul, ametistul, chihlimbarul, safirul, citrinul, opalul sau agatul de copac, sunt câteva dintre recomandările zodiei mele.

Magazin StoneMania Bijou pietre semipretioase Bucuresti 2 oeuj n0 1024x536 1 Povestea bijuteriilor și cristalele potrivite personalității mele

Pietrele prețioase și culorile acestora emit vibrații energetice având proprietăți terapeutice, ca și în cazul metalelor. Pentru activarea energiei benefice a acestora trebuie să corespundă zodiei, personalității și să le purtăm sub formă de bijuterii sau obiecte decorative. Odată îndeplinite aceste “condiții”, orice bijuterie purtată, colier, cercei, inel sau brățară, energia benefică acționează asupra noastră.

Colierul din jad

Jadul este una dintre pietrele naturale caracteristice zodiei mele, Fecioara, care în mitologia greco-romană, corespunde lui Ceres, zeița recoltării. Zodie cu minte analitică, critică și autocritică, fin observator al defectelor, prudentă și exigentă, generoasă, care se bazează pe forțele proprii. Cu astfel de trăsături caracteristice, cred că este de înțeles pentru toată lumea care sunt pietrele potrivite Fecioarei. Este nevoie de energia benefică emanată de cristalul care acționează asupra calmului, încrederii de sine, optimismului, emoției și timidității: jadul.

Jadul este compus din silicat natural de aluminiu, calciu și magneziu de la culoarea alb – verzuie, la verde închis cu luciu sticlos. Se găsește în Statele Unite, China, Italia, Rusia, Myanmar, Orientul Mijlociu, și există într-o diversitate de culori: verde, portocaliu, maro, albastru, albastru-verzui, crem, culoarea lavandei, roșu, alb.

Jadul este o piatră naturală a calmului. Risipește energiile negative, stimulează dragostea, curajul, prietenia, reduce și scade tensiunea nervoasă, emotivitatea, teama și conferă echilibru. Culoarea verde liniștitoare a jadului este tămăduitoare iar purtarea jadului verde ajută organismul în autovindecare. Cu privire la sănătate, jadul este protector, benefic pentru inimă, rinichi, plămâni, sistemul nervos , sânge, ochi, stomac, ficat. Din aceste motive colierul cu piatră de jad verde pe care îl purtam mă ajuta fără ca eu să știu toate acestea.

87150229 1441854395975903 7237017093441323008 o Povestea bijuteriilor și cristalele potrivite personalității mele

Înțelegeam foarte bine, pe baza rezultatelor obținute, rolul pietrelor în cristaloterapie folosite în tratamentul personalizat. Citrin, Aventurin, Pirita, Malachit, Jad, Peridot, Ochi de tigru, folosite separat sau împreună, emanau energiile beneficii și acționau țintit acolo unde aveam nevoie.

Povestea bijuteriilor și cristalele potrivite personalității mele

Acțiunile mele în sensul utilizării bijuteriilor și obiectelor decorative cu cristale au mers însă mai departe. Convinsă fiind de legăturile dintre acestea și personalitatea mea, am aflat cristalele care sunt potrivite zilei mele de naștere. Am descoperit că acestea pot activa centrii energetici din corp, pot degaja și activa energie prin vibrațiile lor negative și pozitive. Diamantul este cristalul reprezentativ zilei mele.  Energia diamantului degajă vibrații subtile spre inimă, creier și țesuturile mai profunde.

Folosesc de asemenea brățările, bijuteriile pentru protecția mea și a familiei, dar și obiecte decorative pentru casă, aplicând tehnici Feng shui.

Desigur, vă veți întreba de unde fac rost de bijuterii, cristale naturale sau obiecte certificate și garantate 100%, confecționate cu grijă, din materiale rezistente. După cum observați, nu am inclus și “preț accesibil, bun etc.” Da, am făcut-o în mod intenționat, deoarece calitatea unei pietre constă în puritate, culoare, grad de șlefuire, tăietură și claritate. Depinde de autenticitatea pietrei (pe piață, 30% din pietre sunt tratate termic, amplificate la culoare prin vopsire sau sintetice), dacă doriți ca energiile benefice să acționeze asupra voastră. Răspunsul este unul singur: magazinul online de cristale naturale din România StoneMania Bijou. Acesta îndeplinește toate aceste condiții.

Povestea mea despre bijuteriile și cristalele potrivite zodiei mele a ajuns la final dar nu închei fără a vă adresa câteva întrebări. Care sunt bijuteriile și cristalele voastre preferate? Știți care sunt cristalele potrivite zodiei voastre? Luați în calcul legătura dintre acestea și zodia din care faceți parte? Aștept să aflu despre toate acestea în comentarii.

Până data viitoare, bucurați-vă de energiile benefice transmise de cristalele naturale!

 

UniquebyMM

 

Mulțumesc pentru vizită și pentru că mă citiți! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!

Poveste reală scrisă pentru proba nr. 11 Spring SuperBlog 2020

Rate this post