Seni scutece adulți pentru persoane cu dizabilități și pacienți imobilizați la pat. Evident, nevoile naturale ale pacientului culcat trebuie sa fie într-un fel gestionate și, datorită progresului, diverse produse de igienă oferă un ajutor de neprețuit în acest sens. Exista o mulțime de producători de scutece pentru adulți. Așadar, trebuie să știi ce să alegi și ce subtilități există. Evident, nevoile naturale ale pacientului culcat trebuie să fie gestionate într-un anumit fel, iar diversele produse de igienă oferă asistența neprețuită în acest sens. 

Cuprins

Seni scutece adulți pentru persoane cu dizabilități și pacienți imobilizați la pat

pexels photo 3768114 Seni scutece adulți pentru persoane cu dizabilități și pacienți imobilizați la pat

Există o mulțime de producători de scutece pentru adulți, și ar trebui să știi ce să alegi și care sunt caracteristicile lor. Cele mai accesibile scutece pentru adulții cu dizabilități sunt cele de la producătorul Seni. Aceste absorbante pentru adulți sunt unele dintre cele mai bune. 

Principala lor caracteristică este că lasă corpul sa respire. De aceea, nu pot provoca probleme ale pielii – dermatita, erupții cutanate. Velcro este, de asemenea, de calitate, deoarece dacă este dezlipit, se poate fixa din nou.

Scutece Seni

Modelele de scutece Seni sunt în general de bună calitate, deoarece nu lasă ca urina să treacă de barieră. Sunt produse în dimensiuni de la Extra Small (circumferința taliei 40-60 cm), la Extra Large (circumferința taliei 130-170 cm). Toate dimensiunile sunt disponibile în pachete economice. Aceste scutece sunt respirabile, și cu o îngrijire corespunzătoare, pielea bolnavului nu se va freca sub ele. 

Au un strat dublu super absorbant antibacterian. Stratul hidrofob respirabil reduce riscul apariției erupțiilor cutanate și a plăgilor sub presiune. Șinele laterale protejează împotriva scurgerilor de fluide. De asemenea, lipsa elementelor de latex reduce riscul de reacții alergice. Iar sistemul special Odor Stop neutralizează mirosurile neplăcute. Scutecele Seni au indicator de umiditate, talie elastică în față și în spate, elemente de fixare Velcro și oferă o utilizare confortabilă.

pexels photo 1307391 Seni scutece adulți pentru persoane cu dizabilități și pacienți imobilizați la pat

Seni scutece adulți

Practica arată că cele mai importante avantaje ale gamei Seni scutece adulți sunt absorbția și impermeabilitatea lor. Datorită acestor parametri, scutecele Seni pentru adulți  sunt lideri. Cei care au folosit sau utilizează în continuare Seni scutece adulți, știu că acest tip de absorbant absoarbe foarte mult lichid, chiar dacă pacientul se află într-o poziție pe o parte sau se întoarce. Velcro este făcut astfel încât scutecul să poată fi detașat și sigilat din nou, deoarece uneori acest lucru este necesar. 

Scutecele în sine sunt pline nu numai în centru, ci, de asemenea, pe părțile laterale au un strat absorbant, astfel încât pacientul poate sta pe orice parte mult timp și nimic nu se va scurge. Sunt respirabile însă mirosul este menținut în interior. Seni scutece pentru adulți sunt bune pentru nevoile  pacienților cu deficiente, operați, imobilizați la pat și le poți cumpăra  din magazinul online grupdzc.ro, la un preț foarte decent. 

Seni scutece adulți pentru persoane cu dizabilități și pacienți imobilizați la pat

Caracteristicile absorbante ridicate, un sistem bine gândit de bare de protecție în interiorul scutecelor care previn scurgerile pe părțile laterale, elementele de fixare Velcro reutilizabile și materialele respirabile, fac din Seni scutece adulți, unele dintre cele mai bune. Forma anatomică, marginile moi, cu părți elastice, cu adăugarea de lycra în zona taliei, asigura o etanșare excelentă împotriva scurgerilor.

Acest articol este un guest post

Rate this post