Bun găsit, prieteni! Vestea bună? se deschid saloanele de înfrumusețare! Cu puțină voință, răbdare și speranță, am putea spune că am trecut peste ce a fost mai greu. Sau, măcar o parte! Bineînțeles, ne așteptăm, așa cum spune toată lumea, că nimic nu va mai fi la fel. Depinde însă tot de noi cum, ce vom face ca lucrurile să reintre cât de cât într-o normalitate. Suntem nerăbdători cu toții să ne reluăm pasiunile, să călătorim din nou, să ne plimbăm, să admirăm frumusețile naturii și multe alte activități.

Dar, nu-i așa că abia așteptați să ajungeți la salonul vostru preferat de înfrumusețare, pentru un adevărat răsfăț? Ei bine, eu abia aștept. Chiar dacă ne-am descurcat în perioada aceasta fiecare după posibilități și disponibilități, am vrut să spun după capacitatea de a se descurca :), este nevoie de mâna unui profesionist. Sunt convinsă că v-ați descurcat cu un vopsit, un tratament, un pensat, un machiaj dar ar fi interesant de aflat cum ați rezolvat problema cu tunsul. Sau tratamente mai elaborate, profesionale.

Vestea bună? se deschid saloanele de înfrumusețare

IMG 20190912 165037 Vestea bună? se deschid saloanele de înfrumusețare!

Vestea bună este că din 15 mai saloanele de coafură/cosmetică, frizeriile, vor fi redeschise. Desigur, în condiții de siguranță, respectând măsurile de protejare a sănătății recomandate/impuse de specialiști și responsabilitate din partea tuturor. Iar pentru mine, chiar dacă îmi lipsesc călătoriile, vă spun cu toată sinceritatea că aceasta este o veste care mă bucură foarte mult. Abia aștept să-mi bucur sufletul cu un răsfăț complet, să arăt așa cum îmi doresc, altfel decât știu eu să o fac în fiecare zi. Spuneți-mi voi sincer dacă nu tânjiți pentru așa ceva?!?

Circulă în această perioadă o întrebare: “Care va fi primul lucru pe care îl vei face când scăpăm de starea de urgență?”. Presupunând că mi-ați adresat întrebarea, veți descoperi răspunsul citind articolul.

Îngrijirea personală a fost dintotdeauna pentru mine foarte importantă. Fără a face neapărat o reclamă saloanelor în general, personal, vizitele la saloanele de înfrumusețare m-au ajutat mult, mi-au dat nota de încredere de care aveam nevoie. Oricât de mult m-aș fi ocupat de aceste aspecte acasă, singură, când ajungeam la salon și desigur la oamenii cu care rezonam, special pregătiți, era ca o terapie pentru trup și suflet. Prin urmare, răspunsul este evident, da? :)

IMG 20200226 125247 Vestea bună? se deschid saloanele de înfrumusețare!

Susținere

De această dată însă, mă gândesc în mod special și la ajutorul pe care îl pot da saloanelor, implicit oamenilor afectați de criza medicală. Așa cum pe perioada izolării am susținut restaurantele prin comenzi cu livrare la domiciliu/birou. Ieri, într-o intervenție tv. Cristi Pascu spunea că se așteaptă ca interesul oamenilor pentru servicii să scadă iar el va închide pentru o perioadă și v relua activitatea atunci când se va totul se va relaxa. Desigur, opțiunile și alegerile aparțin fiecăruia, dar nu toți își permit să procedeze la fel. De altfel, a precizat și el acest lucru în încheierea intervenției.  Prin urmare, eu voi face tot ce depinde de mine pentru a susține, sprijini micii întreprinzători, afacerile românești. Voi promova oamenii care merită, care fac lucruri nu doar declară, intenționează etc.

Cum am aflat vestea, nu mai pridideam cu alegerea metodei de transmitere a mesajelor și contactarea salonului pentru programare. Am fost fericită când am reușit să obțin programarea în primele zile de la deschidere și am primit regulile impuse de salon. Vă imaginați că am sărit în sus de bucurie!

Oricât de optimistă am fost în perioada aceasta de izolare, apropo, nu am plecat de acasă deloc timp de 2 luni, tot nu întrezăream prea curând o vizită la salon. Regretam că abonamentul meu nu fusese o alegere inspirată din moment ce m-am bucurat doar de 2 ședințe. Desigur, valabilitatea acestuia fusese extinsă dar chiar și așa, îmi pierdusem cumva speranța. Părea mult prea departe posibilitatea de “normalitate” în acest sens.

Măsuri de protejare

Așadar, odată ce speranța a fost recăpătată, m-am gândit să vă spun și vouă cam care sunt regulile, probabil aproximativ valabile în orice salon.

“Pe 15 mai salonul se va redeschide 🥰
O mare rugăminte la voi 🕊

  • să aveți măști 
  • la intrare găsiți botoșei de unică folosință
  •  nu veniți însoțite
  •  nu veniți mai devreme (avem nevoie de pauze între cliente pentru a dezinfecta salonul conform normelor în vigoare)
  •  respectați distanța și regulile de igienă (spălat, dezinfectat mâinile etc)
  • programările se fac cu cel puțin 4-5 zile înainte

Mulțumesc!”

Vestea bună? se deschid saloanele de înfrumusețare!

IMG 20190912 WA0005 Vestea bună? se deschid saloanele de înfrumusețare!

Abia aștept să trăiesc această nouă experiență și desigur, veți fi primii care veți afla cum s-a desfășurat. Sunt convinsă că totul va decurge bine iar eu voi beneficia de toată atenția și răsfățul care mi-a lipsit atât de mult. Ne vom obișnui cu toate câte vor fi și vor mai veni, vom “conviețui” cu virusul și vom merge mai departe și după aceasta perioadă post covid-19.

Mi-a plăcut tare mult cântecul artiștilor spanioli din timpul pandemiei, nu doar melodia care este foarte antrenantă, ci și versurile extrem de actuale și elocvente. Sunt convinsă că vom reuși, exact cum spune refrenul cântecului amintit:

“Voi rezista drept în fața a orice
Voi deveni de fier
Ca să-mi întăresc pielea
Și chiar dacă vânturile vieții
Bat puternic
Sunt precum un pai care se îndoaie
Dar mereu rămâne în picioare
Voi rezista ca să trăiesc în continuare
Voi suporta loviturile
Și n-am să mă dau bătut niciodată
Și chiar dacă visurile
Mă rup în bucăți
Voi rezista, voi rezista.”
Așadar, ce veți face mai întâi după 15 mai? V-ați gândit să apelați la serviciile saloanelor de înfrumusețare? Dar la faptul că ați putea să -i sprijiniți, indiferent de metodă? Sunt foarte curioasă să vă aflu opiniile în comentarii.
Până data viitoare, faceți lucruri pentru care aveți nevoie doar de dragoste, nu de putere.
UniquebyMM
Mulțumesc pentru că mă citiți! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!
P.s. Articolul nu este unul sponsorizat.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0