Bun găsit! Povestea culorii preferate cu produse exclusiviste NB la ISV Beauty Room. S-a scurs ceva vreme de când nu v-am mai povestit despre frumusețe, îngrijire, înfrumusețare și alte chestii încântătoare. Dar mai am un motiv pentru care vreau să scriu despre acest subiect: noutăți exclusive de îngrijire a părului.

Să începem însă cu, … începutul. Povestea a început odată cu abonamentul la salon pe care mi l-am făcut în toamnă. Aflasem atunci că urmează să ajungă niște produse extraordinare, cu ajutorul cărora puteam spera la culoarea pe care mi-o doresc  de … mulți ani. Să lăsăm așa, fără matematică, numere, calcule, etc. :-P Dar culoarea, eh, culoarea … trebuie să vă povestesc despre culoare. Îmi doresc pentru părul meu, de multă vreme,  cenușiul (griul) acela special, frumos, extraordinar. 

Cuprins

Povestea culorii preferate cu produse exclusiviste NB la ISV Beauty Room

Povestea culorii preferate cu produse exclusiviste NB la ISV Beauty Room

Experimentasem o singură dată, când din cauza produselor prezente atunci pe piață, am avut o dublă “reușită”: alergie și părul distrus. Mi-am jurat că nu voi mai repeta experiența, toată viața mea. Dar dorința rămăsese ascunsă undeva acolo, într -un colț al inimii. Din când în când, îmi dădea ghes să mai încerc odată. Dar temerea era mult mai mare decât dorința și m-a ținut departe de tentație. Cu atât mai mult cu cât chiar și pentru nuanțele de blond cu care am tot cochetat am avut fel și fel de experiențe până să găsesc omul și produsele potrivite.

Bineînțeles că fiecare are standardele sau, mai corect spus, hachițele lui. Eu, nu sunt chiar Gică contra și nici vreo fițoasă, dar am anumite chestii la care țin când vine vorba de metodele și produsele de înfrumusețare și îngrijire a părului (și nu numai!).

Spre exemplu, am așteptări de la produsele folosite, dar și de la profesionist, cel care le utilizează. Îmi doresc produse care sunt cât mai naturale sau din ingrediente naturale, care să nu afecteze structura firului de păr, să nu-l ardă, să nu-l încarce.  Îmi place să am un păr bine îngrijit, suplu, proaspăt, dacă pot spune așa, nu un păr tern, obosit, fără vlagă, îmbâcsit, apretat. Cred că v-ați prins, nu mai insist. :)

Prin urmare, la ultima vizită la salon, am aflat de existența unor produse naturale obținute în mare parte din fructe. Explicațiile și cele câteva imagini filmate, catalogul pe care l-am vizionat, mi-au lăsat o impresie foarte bună. Atunci, ideea de a obține culoarea la care visam a revenit puternic și, mi-am spus că trebuie să încerc. Știu ce veți spune: în acest domeniu, ca și al cosmeticelor, sunt nenumărate branduri care promit minuni dar cele care obțin rezultatul dorit sunt extrem de rare.

 

Povestea culorii preferate cu produse exclusiviste NB la ISV Beauty Room

Povestea culorii preferate cu produse exclusiviste NB la ISV Beauty Room

Nici eu nu pot spune că sunt genul care crede că “tot ce zboară se mănâncă”. Cu toate acestea, sunt deschisă și dispusă să acord o șansă, mai ales atunci când simt omul. Zis și făcut, am hotărât să aștept până vor ajunge produsele de origine braziliană. Oricum, acestea urmau să fie testate, fiind nevoie de specializare în coloristică, blond, tehnici de highlights (șuvițe) și balayage/ombre. Acestea urmau să facă obiectul unui training în Brazilia alături de 3 traineri ( VIP Masterclass) NB – numele hairstylistului nr.1 în Brazilia, Nayara Bezerra

Perioada aproape că s-a suprapus cu  vacanța mea, astfel că timpul s-a scurs foarte repede. Curioasă și nerăbdătoare să încerc noile produse, mai ales că sărbătorile sunt la doi pași, am făcut programarea la salon. 

Aveam să încerc (după mult timp) să obțin culoarea mea (și a soțului) preferată. Evident, am avut emoții până să văd produsele, să le miros, să le încerc pe mână. Miroseau de îmi venea sa le mănânc, cu arome de fructe (conțin peste 60% fructe), dar și mai surprinzător a fost să văd că nu atacă pielea. 

Pregătită astfel de staff la o cafea, a urmat demararea tehnicilor efectiv de lucru. V-aș povesti cum au decurs lucrurile  dar nu -mi doresc să vă plictisesc și nici nu vreau să greșesc, inversez etapele (n- am făcut cursurile :)). Prin urmare, am rugat-o pe Iulia să vă spună câteva lucruri.

 

Povestea culorii preferate cu produse exclusiviste NB la ISV Beauty Room

Povestea culorii preferate cu produse exclusiviste NB la ISV Beauty Room

MM: Așadar Iulia, produsele acestea sunt noutățile orei pe piața din România și doar tu cunoști tehnicile și “secretele” lor. Tu ești cea care a mers până în Brazilia, ai testat produsele și ai adăugat experienței și pasiunii tale aceste tehnici. Ce ne poți destăinui din ele?

Iulia: Cum ați spus deja, produsele sunt de proveniență braziliană, prezente de 2 luni în România, doar în salonul nostru, noi având exclusivitate. Brandul NB și produsele sale sunt strict pentru uz profesional și nu se comercializează pentru uz personal (acasă). Tehnicile și etapele de urmat necesită o strictețe deosebită privind timpul de aplicare, reacție păr și multe altele. Nerespectarea acestora pot duce la efecte total opuse, de aceea este importantă și necesară folosirea produselor pentru uz strict profesional. Noi suntem pregătiți, așa cum spuneați, gata să vă împlinim dorințele.

Produse

MM: Spune-ne ceva despre produsele care au ajuns deja în salonul ISV Beauty Room.

Iulia: Power Blond NB este un sistem puternic de decolorare  protejând și menținând sănătatea părului pe durata întregului proces. Este o pulbere de albire care oferă siguranță și stabilitate profesionistului în timpul procedurilor de decolorare chimică. Produsul dispune de tehnologie fără praf, nu se umflă la preparare, are consistență mare și miros plăcut. Formula este îmbogățită cu agenți de compensare a nutrienților, cu o tehnologie înaltă de interacțiune cu părul, având grijă să readucă colagenul pierdut în timpul decolorării.

Nuanțatoarele NB (tonerele) corectează tonurile gălbui. Ingredientele active nutritive protejează firul de păr atunci când atinge tonul de blond dorit, fără a usca părul. Produsele hidratează  părul și îl împiedică să se usuce. Oferă o durabilitate mult mai mare a culorii – până la 3-4 săptămâni- și totodată, tratament asupra firului de păr.

Help Plex NB – stabilizator de pH cu impact ridicat, care ajută la reconstrucția și restaurarea elasticității șuvițelor oferindu‐le vitalitate și strălucire. Formula sa unică și exclusivă a fost dezvoltată pentru toate tipurile de păr, de la cele mai deschise până la cele mai închise. 

Blond Botox – este un botox un tratament de înaltă performanță. Deoarece formula sa conține pigmenți neutralizanți, dă firelor de par o menținere adevărată a culorii, promovând mult mai multă luminozitate, hidratare profundă și o realiniere capilară mult mai mult timp. 

Absolut Liss. Conține acid hialuronic, aminoacizi nobili și tehnologie care garantează restaurare maximă și protecție internă a șuvițelor. Sper sa nu plictisesc dar am vrut să punctez mai ales tratamentele care sunt o adevărată revelație. Părul se poate deteriora și fără a fi decolorat. Iar tratamentele acestea care dau rezultate vizibile la prima folosire (după 20 minute), nu există pe piața noastră. 

Rezultatul

MM: Rezultatul în cea ce mă privește, a fost uimitor! În primul rând, nu am avut niciun fel de problemă de tipul alergie, mâncărime, usturime, etc. Apoi, tratamentul de regenerare a firelor de păr mi-a lăsat părul moale și suplu de parcă nu ar fi fost supus unei decolorări. Și nu în ultimul rând, desigur, obținerea culorii preferate!

 

IMG 20191217 WA0003 Povestea culorii preferate cu produse exclusiviste NB la ISV Beauty Room

Povestea culorii preferate cu produse exclusiviste NB la ISV Beauty Room

Iulia:  Mă bucur că v-a plăcut! Pentru noi contează rezultatul la fel de mult ca starea sănătoasă a părului. Cu mențiunea că fotografia nu reflectă culoarea reală obținută la dumneavoastră, ci un blond luminos, ușor rece, din cauza luminii artificiale. La lumină naturală se văd reflexele gri pe care vi le-ați dorit. 

MM: Mulțumesc pentru precizare! Spune-mi, te rog, dacă cineva este totuși interesat să afle, să învețe aceste tehnici, ce ar putea face?

IuliaFăcând totodată cursuri de makeup, am realizat că iubesc să împărtășesc cunoștințele acumulate. De aceea voi extinde cu aceste cursuri și pe zona de hair, pe tehnici de highlights și balayage.

Aceste tehnici sunt extrem de populare și căutate la nivel internațional  dar și prima alegere a vedetelor de pe covorul roșu. Aș enumera pe Rosie Huntington -Whiteley, Olivia Palermo, Jessica Biel Jeniffer Lopez, Kim Kardashian, Amber Heard, Gisele, Chrissy Teigenm Jessica Alba, etc. Așadar, doritorii mă pot contacta.

Mulțumesc Iuliei pentru amabilitate dar și pentru pasiunea și munca pe care o face! Pot spune că pe mine m-au cucerit produsele dar și omul. Și vă mai pot spune că recomand sincer și produsele, și omul, dar și elegantul salon. 

Aștept impresii și opinii din partea voastră. De asemeni, dacă aveți întrebări vă invit să le exprimați în comentarii.

 

Până data viitoare, profitați de magie, faceți-vă timp (și) pentru voi!

Fiți frumoși, fiți unici!

 

UniquebyMM

 

Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți! Nu uitați să share-uiți!

Rate this post