Bun găsit! Când te lasă mașina veche, soluția este SIXT SH. Uneori, o bucurie poate fi umbrită de întâmplări mai puțin fericite. Așa-i în viață: una caldă, una rece! Doar că cele din urmă nu vin și ele mai domol, oferind timp să ne dezmeticim din ce ni se întâmplă. Nuuu …, ne trezim pur și simplu cu ele pe cap! Ceva de acest fel am trăit când, starea de bine despre care am povestit zilele trecute, a fost curmată brusc de “una rece”. Pe scurt, am rămas cu mașina în mijlocul drumului, la propriu.

Știam că are destule “bube”, draga de ea (mașina) are o vârstă “onorabilă”, cât să mai poată și ea? Problema cea mai mare este că nu și-a găsit deloc momentul potrivit să ne facă o astfel de “surpriză”. Bineînțeles, poate fi reparată, dar la o scurtă diagnosticare a specialistului în domeniu am constatat că factura e destul de mare. Mai dureros însă pe lângă costuri este faptul că, nu avem garanția că putem pleca cu mașinuța noastră la drum lung. Ori, aici vine alt duș rece.

Când te lasă mașina veche, soluția este SIXT SH

După atâta lockdown în care am respectat cu strictețe toate măsurile impuse, abia așteptam să plecăm la drum. Încă nu aveam o destinație stabilită clar, dar știți și voi că cel mai mult mi-au lipsit călătoriile. Abia aștept să plec încotro văd cu ochii, numai să pot. Tânjesc după experiențe care îmi lărgesc orizontul și mă lasă fără cuvinte iar acum, șansele s-au redus substanțial, dacă nu s-au spulberat definitiv. Mașina era singurul mijloc de a porni în prima călătorie, după o perioadă atât de dificilă.

mașina veche

E clar, “vizibil cu ochiul liber”, vremurile și veniturile, incertitudinea, nu ne permit să investim într-o mașină nouă. Iar mașina, chiar și fără pasiunea mea pentru călătorii, nu mai rereprezintă de multă vreme un lux, ci o necesitate. Cu alte cuvinte, e musai să găsim o soluție pentru a schimba mașina veche. Iar dacă ești determinat și cauți, găsești.

Ce am găsit noi? SIXT SH  unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de mașini rulate din România, care oferă servicii unice pe aceasta piață. După vizita pe pe site-ul www.sixtsh.ro, am știut că acesta este locul din care vom achiziționa viitoarea mașină. 

De ce am ales o mașină rulată de la SIXT SH

Pentru oamenii pragmatici, alegerea unei mașini rulate depinde în primul rând, de garanția mașinii. La Sixt SH am găsit oferta unei garanții totale, pentru o perioadă de maximum 2 ani sau până la 30.000 km., la orice model. Siguranța este deosebit de importantă pentru noi, prin urmare primul criteriu de pe listă, garanția din bară în bară, era rezolvat.

Mai multe detalii despre ce conține garanția, aflăm contactând un consultant la 021.9400, 074.181.2700 sau 037.237.2038.

Alt criteriu este transparența. Când cumperi o mașină la mâna a doua, îți dorești să știi cu exactitate la a “câta mână” este, cu alte cuvinte, câți proprietari a avut. La Sixt SH avem certitudinea că mașina nu a avut decât un singur proprietar: compania de rent-a-car și leasing operațional nr. 1 în Germania. Sixt SH pune la dispoziție cu seriozitate și transparență maximă toate documentele legate de întreținerea și eventualele reparații ale mașinii.

ITP -ul este una dintre problemele care preocupă proprietarul unei mașini noi achiziționate. Ei bine, doar Sixt SH oferă ITP– ul valabil cel puțin un an pentru mașina second hand cumpărată de aici. Deoarece asta ne oferă o garanție în plus privind starea tehnică ireproșabilă a mașinii, iată încă o problemă rezolvată.

Când te lasă mașina veche, soluția este SIXT SH

Putem rezerva mașina dorită. Vizitând secțiunea dedicată “Mașini disponibile la cerere”, numai la Sixt SH alegem mașina second hand dorită. Poți face o rezervare pe loc și vei fi contactat primul în momentul în care mașina aleasă este disponibilă.

Cu avantajele de mai sus, la care se adaugă o largă varietate de mașini și niște prețuri atractive, am decis să achiziționăm un Opel Astra 2016. Am ținut cont în alegerea noastră de numărul de Km. rulați, an de fabricație, capacitate, puterea motorului, numărul de uși. Au contat de asemenea tracțiunea, transmisia, caroseria și dotările, pe lângă criteriile enumerate mai sus.

IMG 9E8D6A 4FCD7D C69A56 4DBAFE 79EC8E ABF5B0 Când te lasă mașina veche, soluția este SIXT SH

Cred că oricine aflat în situația aceasta ar decide la fel, deoarece avantajele sunt cât se poate de convingătoare și puternice. Chiar dacă este o mașină la mâna a doua, aceasta trebuie să ofere siguranță și să ajungem cu bine la destinație.

Când te lasă mașina veche, soluția este SIXT SH

Alegerea noastră se încadrează în criteriile tehnice și ale dotărilor, dar și în ceea ce privește prețul. Am optat pentru achiziționarea cu plata cash, dar se poate și printr-o finanțare. Spre exemplu, pentru persoană juridică (SRL / PFA / cabinete medicale și de avocatură / întreprinderi individuale) este disponibilă varianta de leasing financiar, iar pentru persoană fizică – creditarea auto.

Experiența cu Sixt SH mi-a redat speranța că  vom putea pleca în prima noastră călătorie din acest an. Deoarece condițiile nu ne permit încă să petrecem un sejur în afara țării, primul drum va fi în Nordul Moldovei. Câteva zile petrecute în această zonă, vor fi perfecte și avem ocazia să vedem cum se descurcă noua noastră mașină rulată. Sunt locuri încărcate cu o energie deosebită, dar și un colț din România cu peisaje impresionante, splendide. Abia aștept să le descopăr pe unele dintre acestea.

Apoi, când lucrurile se vor clarifica și măsurile ne vor permite, vom pleca într-o vacanță în Grecia. Desigur, tot cu mașinuța rulată proaspăt cumpărată. Acum, când am găsit soluția pentru rezolvarea problemei provocată de vechea mașină, pot spune că sunt fericită din nou. Gândul că voi putea călători la bordul mașinii noastre nu poate decât să- mi aducă energie bună, pozitivism.

Voi ați cumpărat o mașină second hand? Ați auzit de Sixt SH? Ați apela la ei pentru achiziționarea unei mașini? Cum vi se par avantajele pe care le oferă? Care este primul drum pe care l-ați face la volanul unei mașini de acest fel? Aștept răspunsurile și opiniile în comentariile voastre.

Până data viitoare, alegeți inteligent, alegeți siguranța!

UniquebyMM

 

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!

Articol scris pentru campania Blogal Inițiative

Rate this post