Bun găsit prieteni! Curățenie și parfum la puterea Lenor – perechea perfectă. De ceva vreme am tot văzut și citit opinii despre un detergent nou și un balsam cu același parfum. Este vorba despre detergentul Lenor AllinOne PODS în tandem cu balsamul Lenor. Mărturisesc sincer, nu am folosit până acum detergentul Lenor, doar un balsam, cu mult timp în urmă care nu mi-a lăsat o impresie deosebită. După ce am văzut promovarea noului detergent pe social media, mi-am propus să-l încerc și să văd efectul. Pe scurt, am vrut să mă conving singură de calitățile detergentului și m-am înscris în campania BuzzStore, Lenor- Perechea perfectă. Apropo, dacă vă doriți să deveniți buzz-eri și să participați la campanii, vă puteți înscrie aici.

Cuprins

Curățenie și parfum la puterea Lenor – perechea perfectă

IMG 20200604 170348 Curățenie și parfum la puterea Lenor -perechea perfectă

Prin urmare, după înscrierea și acceptarea mea în campanie, în câteva zile, a ajuns coletul cu produse. Acesta conținea produse Lenor, materiale promoționale și o surpriză, concret:

  • o cutie de capsule AllinOne PODS Spring Awakening pentru 15 spălări,
  • o cutie de capsule AllinOne PODS Gold Orchid pentru 15 spălări,
  • o sticlă balsam de 1 l Lenor Spring Awakening (33 spălări),
  • o sticlă balsam o,55 l Lenor Gold Orchid (18 splălări),
  • zece capsule și pliante pentru prieteni sau colegi,
  • o surpriză: un prosop personalizat Lenor
  • ghidul de buzz

Imediat după entuziasmul manifestat la deschiderea coletului, vă imaginați probabil, am trecut la testarea produselor. De multă vreme nu mai folosesc detergenții pudră, capsulele fiind preferate pentru eficiența lor. Îmi place ca lucrurile albe să rămână albe și nu gri după spălare, să simt un parfum delicat, nu strident în lenjeriile, hainele mele.

Lenor Spring Awakening

IMG 20200615 135347 Curățenie și parfum la puterea Lenor -perechea perfectă

Așadar, am trecut la acțiune: am ales lucrurile, am pus capsula de Lenor Spring Awakening în cuvă, peste care am pus rufele. Cum era firesc, am ales balsamul pereche al detergentului Lenor Spring Awakening și am lăsat mașina să-și facă programul ales. Rezultatul? Ei bine, trebuie să recunosc, când am scos și am întins rufele albe erau așa cum îmi dorisem, iar parfumul, suav, foarte plăcut.

Am simțit parfumul florilor de primăvară cu note de patchouli și cedru alb care aducea cu el o împrospătare a rufelor mele. Rufe albe, curate, pufoase și moi la atingere, dar și fin parfumate, cine nu-și dorește așa ceva? Incredibil, dar adevărat, Lenor și-a câștigat în mine un adept.

Curățenie și parfum la puterea Lenor -perechea perfectă

Ce am observat însă pe lângă toate acestea este și faptul că unele lucruri aveau parfumul mai intens iar unele, mai slab. Bănuiesc că este legat de fibra țesăturii, grosime sau ceva de acest gen, altfel nu aș ști să vă explic “fenomenul”. :) În orice caz, parfumul era unul plăcut și s-a menținut și în momentul în care am călcat tricourile și lenjeria.

IMG 20200611 WA0025 Curățenie și parfum la puterea Lenor -perechea perfectă

Pentru întărirea experimentului, am oferit prietenelor, vecinilor și colegilor, capsulele și pliantele primite. După câteva zile, am întrebat-o pe prietena mea cea mai apropiată, știind că va fi sinceră, care îi este opinia. Concluzia ei a fost în aceeași notă cu a mea. Folosise capsula pentru a spăla niște lucruri care necesitau o spălare delicată și rezultatul a fost uimitor.

Lenor Gold Orchid

IMG 20200608 145441 Curățenie și parfum la puterea Lenor -perechea perfectă

Eram tare curioasă însă să văd care va fi rezultatul și în cazul perechii de detergent Lenor Gold Orchid – balsam Lenor Gold Orchid. Trebuie să vă spun că iubesc florile, dar știți deja asta, casa și grădina mea sunt pline de flori, iar orhideele sunt printre preferate. Din acest motiv, când am văzut “Gold Orchid” la deschiderea coletului, am pornit din start cu puțin subiectivism. Cunoscând bine aceste flori, îmi era greu să cred că perechea detergent- balsam Gold Orchid mă va convinge că se ridică la înălțimea florilor.

Dar, curiozitatea este de multe ori un element important al acțiunilor noastre și, la fel s-a întâmplat în cazul meu. Curiozitatea nu m-a lăsat să aștept și, fără așteptări prea mari, am pus la treabă detergentul și balsamul Gold Orchid. Lucrurile noastre de casă și grădină, cu greu ies curate după un spălat așa că, m-am gândit să -i dau acestei perechi cea mai grea sarcină. Curioși să aflați care a fost rezultatul?

IMG 20200611 124404 Curățenie și parfum la puterea Lenor -perechea perfectă

Contrar scepticismului meu, concluzia a fost pe cât de neașteptată, pe atât de plăcută. Pantalonii, tricourile, cămășile de casă și grădină erau curate și parfumate de nu-mi venea să cred. Mai că îmi părea rău că “prăpădisem” bunătate de detergent și balsam pe ele. Și pentru că mi-a plăcut atât de mult cum a spălat și parfumat lucrurile alea, am adunat imediat o mașină de lucruri colorate.

Curățenie și parfum la puterea Lenor -perechea perfectă

De această dată mi-au fost confirmate și mai clar notele de vanilie- știți că vanilia se obține din orhideea Vanilla!-, parfumul delicat care calmează spiritul și emoția. Delicatețea și catifelarea florii de orhidee, sunt senzații minunate și speciale. Dar, să le simți la atingere rufelor proaspăt spălate cu detergentul și balsamul Gold Orchid este nemaipomenit.

IMG 20200611 124618 Curățenie și parfum la puterea Lenor -perechea perfectă

Așadar, dragi prieteni, Lenor m-a determinat să  mă duc cu gândul, din nou, la renumitul citat”niciodată să nu spui, niciodată” a cărei adeptă sunt! De unde privisem cu scepticism produsele de la Lenor, rezultatele obținute după testare duc la o singură concluzie. Mi-am făcut niște prieteni noi care îmi vor fi de ajutor în spălatul și împrospătatul lucrurilor: perechea perfectă Lenor detergent și balsam. Și știți de ce? Pentru că împreună, detergent și balsam, fac o pereche perfectă, vorba aceea, “unde-s doi, puterea crește”! Preferata mea este perechea Gold Orchid, nici nu era greu de intuit, nu-i așa? dar și Spring Awakening își are locul său. Vi ele recomand cu încredere și convingere!

După concluziile și opiniile mele, aștept să aflu de la voi dacă știți despre aceste produse și dacă le-ați folosit. Care sunt opiniile voastre în legătură cu aceste produse? Cum vi se pare ideea de a folosi detergent și balsam din aceeași gamă/linie?

Până data viitoare, alegeți ce vi se potrivește!

 

UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită! Dacă v-a plăcut povestea, mai poftiți!

Campanie BuzzStore

Rate this post