Bun găsit prieteni! Când vine vorba de alegerea cadourilor, întotdeauna ne trezim că suntem în dificultate. Ce să alegem astfel încât cadoul ales să reprezinte cel mai potrivit, cel mai apreciat și deosebit dintre cadouri? V-am povestit cât de mult îmi place să fac surprize plăcute și să dăruiesc cadouri speciale, unice? Nu-i nimic, vă mai povestesc. Pentru că este o activitate plăcută, , dar și pentru că ne putem inspira reciproc.

Cuprins

2 sărbătoriți și cadouri unice Classgifts

De această dată am de oferit cadouri pentru partea din familie care face ”opinie separată”, cei care urmează să fie aniversați. După ”avalanșa” de sărbătoriți din martie, în scurt timp îi aniversăm pe gemenii noștri de iunie. Și, bineînțeles, am nevoie de o nouă sursă de inspirație de cadouri unicat, pentru doi oameni sensibili și foarte dragi.

cadouri - set pahare șampanie Regina

 

Regula celui mai reușit cadou este să cunoaștem foarte bine persoana respectivă. Dar un rol extrem de important îl joacă și locul de unde alegi cadourile. Astfel, pornim să căutăm magazinul care oferă produse de calitate, modele deosebite, într-o gamă largă și diversă.

Cum am ales cadouri inspirate

Class Gifts este locul în care eu am găsit cele mai inspirate idei pentru  cadourile celor dragi. Miile de produse pe care le-am găsit, calitatea și originalitatea lor, cât și diversitatea de obiecte, m-au ajutat să găsesc cadouri deosebite.

Știind cât de mult apreciază draga noastră Anne cristalele de Bohemia, ceramica tradițională grecească sau obiectele din argint placate cu argint Chinello, am avut de unde alege un cadou frumos.

Set argint cafea Larissa

 

Noi am aranjat cele peste 9.000 de produse ( cristale de Bohemia, icoane din argint, ceramică tradițională grecească, obiecte placate cu argint Chinelli, obiecte din ceramica, sahuri din bronz, statuete, figurine, tacâmuri, pahare, vaze, obiecte de iluminat, tablouri, ceasuri etc) astfel încât să găsești ceva potrivit pentru toți cei din jurul tău și pentru casa ta. (Class Gift.)

Cu așa paletă de produse deosebite, elegante și fine, cel mai greu mi-a fost să aleg. Norocul meu că nu a trebuit să alerg fizic și m-am învârtit virtual printre atâtea produse, care mai de care mai atractive.

Vază cristal Bohemia

Bucuria cadoului 

Așadar, reducând mult timpul și efortul fizic, stând comod în fotoliul preferat, mi-am delectat mai întâi privirea cu minunatele obiecte de pe site. Știți și voi cum e când dai peste astfel de minunății: îți vine să le iei pe toate.

Nu știu voi, dar eu pun tare mult suflet și sunt foarte atentă atunci când aleg cadourile, mai ales pentru cei dragi. Îmi place să-i surprind total, păstrez totul în mare secret și nu dau nici cel mai mic indiciu despre cadouri. Iar bucuria care îmi umple sufletul când le surprind reacția, zâmbetul și lumina de pe chip,  nu poate fi descrisă în cuvinte.

2619 rama foto de argint 18x24 1 2 sărbătoriți și cadouri unice Classgifts

Ce cadouri am ales

Probabil sunteți curioși să aflați ce cadouri am ales pentru cei doi sărbătoriți ai familiei noastre. După un tur virtual complet, pentru Anne am ales ținând cont de faptul că este o mare iubitoare de ceramică grecească. astfel, din click în click, am ajuns la obiectele grecești lucrate integral manual.

Pentru ea

Caseta de bijuterii pe care am ales-o este decorată cu motive grecești, cu decoruri realizate cu foiță de aur de 24 karate. Deoarece este lucrată manual, poartă amprenta unicității, dată de inspirația de moment a meșterului care a realizat obiectul. Caseta este ambalată într-o cutie de cadou, ciu grijă la detalii și protecție pentru transport.

Cadouri - Casetă de bijuterii lucrată manual

Pentru că întotdeauna avem și un buget în care trebuie să ne încadrăm, suntem atenți și la prețuri. Iar la Class Gifts găsim cadouri la prețuri pentru toate buzunarele. În plus, pe site sunt produse cu prețuri promoționale iar la cumpărături de peste 200 de lei, transportul este gratuit. Prin urmare, am profitat și am adăugat casetei grecești și o ramă foto de argint.

Pentru el

Radu este un iubitor al rafinamentului și un cunoscător al ritualului de savurare a cognacului. Pentru el am ales încălzitorul de cognac  placat cu aur, foarte ingenios și deosebit lucrat, cu suport în formă de trăsură.

Cadouri - încălzitor de cognac  placat cu aur

 

 

Se spune că alegem cadourile pe care ni le-am dori. Ei bine, pot confirma dacă mă gândesc că mi-aș dori astfel de cadouri. Dar cum mie îmi plac surprizele, unde ar mai fi ea, dacă le-aș sugera ce îmi doresc? Oare nu ar fi bine să-mi fac singură un cadou, decât să rămân cu gândul la el?

2855 set aurit cafea espresso serra fruits 2 sărbătoriți și cadouri unice Classgifts

Cadouri pentru noi

Bănuiți răspunsul, nu-i așa? Căutam de multă vreme două cești speciale de cafea, pentru a ne savura cafeaua în doi. Dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple iar pentru ceștile mele acum a fost să fie momentul. Așadar, le-am găsit, mi-au plăcut,  le-am luat. Vă așteptați, nu-i așa?

Voi ați aflat de Classgifts? Dacă da, care sunt obiectele preferate? Ce părere aveți despre alegerile mele? Cum procedați voi când alegeți cadouri pentru cei dragi? 

Până data viitoare, alegeți cadouri inspirate!

 

UniquebyMM

Sursa foto: classgifts

Mulțumesc pentru vizită!

Vă aștept cu articole interesante și despre călătorii, carte & cultură, experiențe etc.

Spre exemplu: Știri grozave despre călătoriile în Tenerife

Experiența nu ne scutește de dezamăgiri

Rate this post