Ca femeie, nu este nimic deplasat sau anormal în faptul că îmi doresc să arăt mereu impecabil, elegant, cu un aspect plăcut al pielii. Dintotdeauna, am admirat franțuzoaicele pentru personalitatea și energia lor, pentru eleganța, încrederea și aspectul sofisticat. Arta de a trăi! Și asta nu e tot! Mă preocupă metodele pe care le folosesc pentru a-și prelungi cât mai mult acest aspect. Ce elixir, ce formulă magică flosesc oare? Ei bine, înclin să cred că sunt foarte aproape de secretul lor. Elixirul Vinésime pe care tocmai l-am descoperit este unul dintre miraculoasele produse din portofoliul brandului de cosmetice de lux ale căror ingrediente sunt recunoscute pentru efectele lor.

Elixirul Vinésime sau tinerețe fără bătrânețe

Elixirul Vinésime

Bine, bine, dar cum am ajuns aici, cum am aflat despre elixirul Vinésime și i-am testat efectele, vă veți întreba pe bună dreptate. Iar eu, așa cum v-am obișnuit, vă voi spune pe îndelete povestea.

A fost odată ca niciodată, un ținut fermecat numit Burgundia, în care se cultivau cele mai alese soiuri de viță-de -vie: Pinot Noir și Chardonnay. Din miraculoasele soiuri se prepara chiar elixirul frumuseții, al tinereții – fără – bătrânețe și vieții – fără – de moarte. Domnițe, prințese și alte fețe nobile cu pielea catifelată și fină se răsfățau cu struguri negri,  cu licoarea magică sorbită din pocale de aur și se ”îmbăiau” în tescovină.

Povești: fiction & non-fiction

Iată un început de poveste pe care l- aș putea continua fără a fi departe de adevăr. Doar că, povestea pe care vreau să v-o spun, nu este ficțiune. Ci una foarte reală, cu personaje din zilele noastre. Așadar, să dăm drumul poveștii varianta non fiction.

Totul a început (cum altfel?!) de la preocuparea mea permanentă pentru îngrijire și întreținere, despre care am vorbit aici. Acela a fost momentul în care am văzut pentru prima oară gama de produse Vinésime. Și evident, mi-am dorit să aflu mai mult. Mai ales că avea legătură cu interesul meu pentru secretele franțuzoaicelor! V-ați prins, nu-i așa? Produsele aparțin brandului Vinésime, originar din Franța.

IMG 20210703 223301 Elixirul Vinésime sau tinerețe fără bătrânețe

Vinésime

Dar, haideți  să aflăm ce este Vinésime! Să încep prin a spune că este vorba despre vin roșu(!?!). Și, că vinul roșu este bun …, nu, nu vă spun că, ”e bun pentru femei, dacă-l bea bărbatul”! Ups, tocmai am făcut-o, dar un zâmbet face bine la sănătate.

Așadar, continuu (cu seriozitate): vinul roșu este cunoscut pentru beneficiile sale în sănătatea inimii. Se pare însă, că nu este singurul beneficiu. El are efecte de-a dreptul extraordinare și asupra pielii, asupra frumuseții.

Formula magică a elixirului Vinésime

Pornim de aici și de la studiile deja cnsacrate despre resveratrolul prezent în coji, semințe de struguri și implicit în vinul roșu. Ca într-o formulă magică, adăugăm climatul special și condițiile naturale specifice cultivării viței de vie din Burgundia.

Acestora li se alătură preocuparea și profesionalismul echipei de cercetători ai brandului francez Vinésime pentru valorificarea potențialului cu extract organic de Pinot Noir și celule stem din struguri.
Iar toate acestea, nu s-ar fi întâmplat dacă nu existau cei doi fondatori: Edouard Damidot și Bernard Bouvier. Pe scurt: formula magică a elixirului Vinésime.

Elixirul Vinésime Fiole

Eu una, nu sunt o mare consumatoare de băuturi alcoolice, dar un pahar de vin bun – pe care slavă Domnului îl și recunosc-, îl savurez. Și dacă nu știați, vă spun eu: parol d’honneur și franțuzoaicelor le place vinul!

Îl și consumă vreau să spun, dar cu măsură, așa cum numai ei (francezii) știu să folosească măsura în toate. Dacă mai iau în calcul că în viile din regiunile Burgundia (în special Côte de Nuits și Côte de Beaune la sud de orașul Dijon) se produce cel mai prestigios, apreciat și premiat Pinot Noir, pot afirma că am început să le descopăr secretul.

De ce Pinot Noir

Dar, de ce Pinot Noir? Simplu: deoarece este soiul de struguri cu cea mai mare concentrație de polifenoli și resveratrol. Prezența acestora este cu 47% mai mare decât în alte soiuri de viță-de-vie. Iar ingredientul activ Vinésime are de 5 ori mai mulți antioxidanți decât extractul pur de ceai verde.*

Elixirul Vinésime Fiole

Ce au făcut specialiștii brandului Vinésime? Au profitat de calitatea strugurilor cultivați în Burgundia, culturi ecologice, favorizate de climatul special, care conțin polifenoli în concentrații excepționale.

Ultracunoscuți pentru acțiunea antioxidantă și lupta împotriva îmbătrânirii celulelor organismului, polifenolii se obțin prin extragerea moleculelor din sistemele imunitare ale nobilelor culturi. Extractul final reprezintă de fapt, inima produselor Vinésime.

Exclusivitate Vinésime

Mergând pe mâna naturii, exclusivitatea brandului franțuzesc constă în combinarea a două extracte de plante tipice regiunii Burgundia. Este vorba despre fuziunea extractului viței de vie cu cel al coacăzelor. Rolul acestora este pe de o parte, protecția pielii de atacurile oxidative zilnice, iar pe de altă parte, stimularea ei. Complexul celular revoluționar și inovativ creat de Vinésime poartă numele de A2OC (antioxidant și oxigenant celular).

De ce vinul Pinot Noir

De ce vinul Pinot-Noir? Deoarece vinul, consumat cu măsură, este considerat un aliment. De altfel, beneficiile terapeutice ale strugurilor folosite în scop medical sunt cunoscute și folosite încă din antichitate. Să nu uităm că aportul moderat de vin roșu îmbunătățește parametrii precum lipidele din sânge, agregarea trombocitelor și alți factori de risc pentru bolile cardiovasculare.

Cu siguranță, franțuzoaicele știu toate aceste lucruri.  La fel de bine ca toți cei care au grijă de sănătatea și aspectul lor, atât la interior cât și la exterior. După documentarea pe care am parcurs-o am înțeles de ce mi s-ar potrivi aceste produse. Și cum să aleg primul produs al brandului franțuzesc prezent acum și la noi, grație unicului distribuitor Icon Beauty  Studio.

Am ținut cont în primul rând de problemele cardiologice, apoi de îmbunătățirea aspectului pielii și, de temperaturile caniculare. Adică, factoriii care îmi influențează sănătatea, calitatea vieții. De aceea am ales produsul din categoria Nutricosmetice ”Suplimentul alimentar antioxidanți Vinésime Elixirul Viței-de -Vie”.

Ce m-a convins

 • Principiul frumuseții In & Out
 • Formula nutri-cosmetică de ultima oră cu ingrediente active excepționale
 • Protejează corpul și sistemul cardiovascular
 • Acțiunea de încetinire a procesului de îmbătrânire a pielii
 • Este un tratament cosmetic anti-îmbătrânire cu fiole de băut 

Elixirul viței-de-vie Vinésime constă în fiole de câte 15 ml care conțin antioxidanți prețioși. Cutia conține 14 fiole cu ușor de folosit, într-o prezentare elegantă. Doar este un produs franțuzesc de lux!

Compoziție

Fiecare fiolă conține:

 • Extract de Pinot Noir din vița-de-vie nobilă Charmes-Chambertin Gran Cru 458 mg*
 • Extract de lipide din grâu
 • Concentrat de suc de cireșe
 • Extract de boabe de coacăze negre – 30mg*
 • Vitaminele C – 80 mg* / 100%**
 • Vitamina – E 12 mg* / 100%**
 • Gluconat de cupru – 1mg* / 100%**
 • Polifenoli – 188 mg*

*Doza zilnică

**VNR: valoare nutrițională de referință

Conținutul nu conține alcool, nu conține coloranți, și nici conservați. Nu are arome artificiale și nu conține gluten. Recomandare de utilizare: o fiolă pe zi, dimineața, conținutul fiind consumat simplu sau diluat într-un pahar cu apă.

177667186 294565765462298 6687447493868980928 n Elixirul Vinésime sau tinerețe fără bătrânețe

Ritual de frumusețe sau arta de a trăi frumos

Personal, prefer să am un ritual de frumusețe. Momente pe care mi le acord zilnic, doar pentru îngrijire și înfrumusețare. Ritual în timpul căruia mă răsfăț, mă relaxez, mă bucur din plin de momente unice. Îmi place să îl numesc ritual de frumsețe sau arta de a trăi frumos.

Prin urmare am început să folosesc fiolele Vinésime dimineața, consumând aconținutul dintr-un pahar de cristal. După savurarea licorii, turnam apă în paharul respectiv, apa pe care o beau de regulă pentru (re)hidratarea de după cafea. Altfel spus, nu-mi permiteam să pierd nicio picătură din magica licoare.

Cum am avut câteva zile de vacanță, după 3 zile am schimbat puțin ritualul și momentul zilei. Mi-am creat un răsfăț mai, exotic sau, mai luxos(!?!), în momentele apusurilor unice. Mi-am creat o armonie și un ambient exotic, lângă persoana iubită și desigur, momentul elixirului Vinésime. Mai întâi savuram licoarea nonalcoolică ce conținea doza de resveratrol și antioxidanți naturali. Apoi, dorindu-mi să prelungesc efectul (și magia ritualului) adăugam jumătate de pahar de vin roșu (alcoolic).

IMG 20210619 222227 Elixirul Vinésime sau tinerețe fără bătrânețe

Propriile opinii

După cele 14 zile în care am folosit elixirul Vinésime pot spune că am observat îmbunătățiri importante. Iată și câteva opinii sincere după testarea produsului:

 1. Aspectul pielii este vizibil îmbunătățit. Deși nu mai stau la plajă, soarele mă prinde chiar și în mers. Iar pielea, deși am un pigmet bun și folosesc întotdeauna protecție cu factor 50, nu mai are un aspect așa cum mi-l doresc. Ei bine, am constatat că în timpul utilizării fiolelor, pielea a căpătat aspect neted, plăcut, ferm, mulțumindu-mă chiar și pe mine care sunt extrem de exigentă.
 2. A dispărut disconfortul creat de problemele cardiologice. Deși nu am făcut nicio schimbare de tratament medical, ba am făcut mai mult efort fizic, inima mea nu a dat niciun semnal de supărare. Nicio înțepătură, nicio palpitație, niciun puseu de tensiune.
 3. Am un tonus și o stare generală mult mai bune. Știu, veți spune că am fost în vacanță și starea se datorează acesteia. Adevărat! Și acesta este un motiv. Dar pe lângă acea relaxare, pe care credeți-mă, o recunosc, este vorba despre altceva. Este vorba despre o stare generală, ca și cum mi-ar lipsi orice fel de grijă și aș avea o sănătate perfectă. Ceea ce, mi-ar plăcea, dar nu este deloc așa. Nu știu cât va dura, dar deocamdată sunt … Zen!
 4. Tenul este luminos și bronzul (atât cât este!) este uniform încât îmi place ce văd în oglindă. Deși tratamentul cu fiole nutricosmetice de băut acționează complementar cu cremele naturale anti-age Vinésime, fiolele și-au făcut treaba la interior.

Concluzia

În concluzie, mi-a plăcut tratamentul cu elixirul Vinésime și îl recomand sincer. Rezultatele obținute în urma folosirii timp de 14 zile sunt cele care nu pot fi contestate. Mi-am dorit să mă simt bine la interior iar binele să se reflecte și la exterior. Elixirul din poveste există cu adevărat și chiar pot spune că face minuni.

IMG 20210705 104242 Elixirul Vinésime sau tinerețe fără bătrânețe

Nu știu dacă voi ați aflat despre brandul Vinésime sau despre fiolele nutricosmetice Vinésime despre care v-am povestit. Dar, acum că ați aflat, tare aș vrea să vă aflu opiniile. De asemenea, nu pot încheia fără a vă spune că toate produsele brandului se găsesc și se pot comanda și afla toate detaliile, pe site -ul sau paginile de social media.

 

Până data viitoare, fiți frumoși & sănătoși! Din interior către exterior!

 

Cu drag, UniquebyMM

Mulțumesc pentru vizită!

Vă aștept cu articole interesante și despre:  sănătate, fashion, călătorii, carte & cultură, experiențe etc.

Citiți și: Icon Beauty Salon – poveste și experiență

Fior – Vinovat sau nevinovat? Allie Reynolds

Auping, expertul tău în somn

Surse: vinesime.ro; facebook.com/vinesimeromania; instagram.com/vinesimeromania; Youtube Vinesime Romania

 

Rate this post