Bun găsit! Toamna aduce cu ea o nostalgie aparte, dar și dorința de a împrumuta din paleta ei de culori. O dorim prezentă mai mult decât în suflet, o vrem prezentă în designul interior. În acest context, am o poveste despre decor interior de toamnă cu Poster Store. Sunt o iubitoare de confort și îmi doresc un decor interior care să mă reprezinte și să mă inspire. Iar toamna este cea care mă ispitește și inspiră grozav! Cu toamna în gând și dorința de schimbare, am pornit să aleg din diversitatea de postere pe care am descoperit-o în magazinul online. Iar prima oprire a fost la categoria de postere pentru copii.

Cuprins

Decor interior de toamnă cu Poster Store

Decor interior - poster palmier în apus

Prezența copiilor în familie este de neprețuit, iar eu mă consider o privilegiată să -i am. Și cum pot exprima asta cel mai bine, dacă nu cu ajutorul cadourilor care aduc zâmbetul și bucuria pe chipurile lor inocente? Nevoia de a beneficia de un decor plăcut privirilor, dar și cu rol educativ și un mediu prietenos, sunt absolut necesare.

Pentru cei  mai mici membri ai familiei am ales primele postere, care vor completa decorul pereților camerelor lor. Din vară mă tot gândesc cum să contribui la decorul interior al camerelor micuților, dar aveam câteva aspecte la care țineam foarte mult.

Postere pentru copii

Decor interior -postere copii

Căutam în primul rând calitate, iar posterele de pe Poster Store corespund perfect primului meu criteriu. Acestea sunt tipărite pe hârtie de înaltă calitate (Premium de 200g și finish mat rezistent în timp), produsă în mod sustenabil.

Designul creativ și diversitatea sunt la fel de importante, deoarece trebuie să fie atrăgătoare și sugestive. Design scandinav trendy și accesibil, larga selecție și tematica posterelor din categoria postere pentru copii m-au inspirat extraordinar în alegerile mele.

Animale sălbatice din safari, animale marine din fauna oceanului sau animalele pădurii și harta lumii cu animale sunt parte din posterele alese. M-au atras culorile, ingeniozitatea desenelor, cât și aspectul plăcut. Cu cele câteva postere am realizat un decor interior minunat și imensă bucurie.

Decor interior

Decor interior & bucurie

Și s-a dovedit că nu am greșit deloc, pentru că  cei mici au fost atrași de la prima vedere. Cât despre bucuria lor multiplicată infinit în bucuria mea, nici nu e nevoie să mai spun.

După ce am făcut alegerile pentru copii, am trecut la cei mari. V-am mai spus că îmi place să schimb decorul interior ori de câte ori simt că am nevoie de un vibe bun, de energie, și de ce nu, un feng shue bun. Îmi plac peisajele care îmi amintesc de minunatele mele vacanțe, ador marea pentru energia valurilor, pentru șoaptele lor. Și, nu în ultimul rând, mă inspiră și motivează citatele.

Mesajul potrivit transmis prin decor interior

De multe ori amintirile plăcute ne influențează ziua și activitatea. Amintiri care pot fi activate de un tablou, un poster atârnat pe perete, un citat motivațional. Le putem avea pe toate, folosindu-ne de un decor interior cu ajutorul posterelor.

Decor interior

Locul în care lucrez, locul meu preferat pentru relaxare și zona de impact public (să-i spun așa), sunt primele de la care pornesc. În zonele acestea am grijă ca elementele de decor interior să transmită mesajul dorit. Spre exemplu, zona de lucru este cea în care am nevoie de inspirație și energie. Prin urmare, aleg un tablou, un poster care să-mi transmită asta.

De ce postere

Acestea au fost premisele de la care am plecat când am ales postere pentru un nou decor interior. Posterele și ramele de calitate, tematica, diversitatea și unicitatea modelelor, m-au ajutat să fac cele mai potrivite alegeri.

De asemenea, nu a fost nevoie să-mi fac griji asupra stilului de design arhitectural interior sau a prețurilor. Posterele bine alese se încadrează minunat oricărui stil, iar prețurile sunt bune, raportul calitate – preț fiind unul avantajos.

IMG 20210924 145035 e1632484574863 Decor interior de toamnă cu PosterStore

Ultimul aspect, dar nu și cel din urmă de care am ținut cont în alegerea elementelor de decor, postere, în cazul de față, este mediul înconjurător. Ca o iubitoare de toamnă, indubitabil iubesc natura și mediul care ne înconjoară. Ceea ce explică bineînțeles, preocuparea mea pentru alegerea produselor prietenoase cu mediul.

Poster Store și mediul înconjurător

Ei bine, Poster Store este preocupat de reducerea impactului producției proprii asupra mediului. Scopul este acela de a îndeplini cele mai înalte standarde de sustenabilitate și transparență pentru clienți.

În acest sens, Poster Store deține certificate* care atestă utilizarea lemnului provenit din păduri gestionate responsabil. Toate activitățile lor folosesc trasee scurte de transport și logistică inteligentă care reduc la minimum amprenta de carbon asupra mediului înconjurător.

IMG 20210924 150513 Decor interior de toamnă cu PosterStore

În final

Toate acestea sunt de apreciat și neapărat de recomandat, din punctul meu de vedere. Pentru că, dragi prieteni, nu este totul să obții un decor plăcut sau dorit, contează toate aspectele pe care eu le-am expus mai sus. Cum aș putea explica celor mici despre frumusețea decorului interior din camerele lor, dacă nu aș ști care este impactul asupra naturii și a mediului înconjurător?

Iată de ce, fie că doriți să obțineți un decor interior care vi se potrivește (estetic sau funcțional), fie că vreți să dăruiți, recomand să apelați la Poster Store. V-am pregătit și o surpriză: obțineți 45% reducere dacă folosiți codul uniquebymm45.

Obțineți 45% la toate posterele (cu excepția posterelor din categoria Selection). Nu se poate combina cu alte promoții și nu este valabil pentru rame. Valabil de astăzi până în 3 octombrie. Spor la cupărături! Mie abia mi s-a deschis apetitul!

Voi ce elemente de decor interior preferați? Știați de posterele Poster Store? Dacă da, cum ați ales? Dacă nu, cum vi se par argumentele mele pentru a le alege? Aștept cu interes răspunsurile voastre.

 

Până data viitoare, bucurați-vă de decorul preferat!

Cu drag, MM

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, vă aștept cu articole interesante și despre: sănătate, fashion, călătorii, carte & cultură, experiențe etc.

 

S-ar putea să vă intereseze și: Start pregătirilor de toamnă: rețete & secrete

3 metode (practici) pentru dimineți productive

 

*Hârtia și partenerul nostru de tipărire Exakta Stockholm sunt certificați de:
FSC – Forest Stewardship Council
Nordic Swan Ecolabel
International environment guidelines ISO 14001

Rate this post