Viața este ca o carte. Cu capitole pe care le parcurgem cu încredere și speranță, pentru că, nu- i așa, nimeni nu- și dorește un final trist. Desigur, personajul principal este fiecare dintre noi. Și cum suntem unici, fiecare capitol este completat în stilul propriu, personal. Astăzi veți afla o poveste mai altfel, despre prietenie: Allurene Cosmetics.

Cuprins

Allurene Cosmetics noul BFF (best friend forever)

Allurene

Allurene Cosmetics este un brand românesc, prietenos și atent la nevoile femeilor. Allurene își propune să fie BFF (best friend forever) pentru toate femeile, de toate vârstele. Prietena cea mai bună- asemenea celei din viața fiecăreia dintre noi-, care oferă sfaturi de skincare, dar și de nutriție, sport, lifestyle, health. 

Odată cu fiecare nou capitol apar noi provocări și nevoi. Deși ne-am dori ca unele aspecte să ne însoțească pe tot parcursul, de la un capăt la altul al vieții. Ne dorim spre exemplu, să păstrăm tinerețea și aspectul tenului, până la ultimul capitol al vieții.

Sau, prietenii cei mai buni, prieteniile din copilărie sau adolescență. Ambele dorințe au în comun libertatea de a fi tu însuți. Deși, independent de voința noastră, lucrurile se schimbă, ne adaptăm fiecărei etape. Stă în puterea noastră să reușim în ambele privințe. 

Prietena mea cea mai bună, Ana

Allurene

Bineînțeles, am o prietenă foarte bună, cu care pot împărți bune și rele, bucurii și tristeți etc. Ana este prietena mea de (aproape) o viață. Ne-am descoperit pasiuni comune, gusturi, idealuri, vise. Ne- am bucurat împreună de succese, am trecut prin situații limită de viață și de moarte.

Prietenia noastră a început pe vremea în care eram colege de serviciu. Ne- am apropiat recomandându-ne cele mai bune produse cosmetice de îngrijire a tenului.

S- a consolidat și dezvoltat frumos și sănătos cu fiecare situație sau eveniment prin care am trecut. Bazată pe sinceritate și respect, prietenia noastră a trecut testul tuturor încercărilor. Inclusiv pe cel al timpului.

Allurene

Acceptarea

Ce mai este foarte important în prietenia noastră? Acceptarea. Acceptarea celui de- al doilea prieten, despre existența căruia ne-am dat seama amândouă. Prietenul care va rămâne lângă noi până la ultimul capitol al vieții. Acesta este ritualul de îngrijire și înfrumusețare.

Suntem două femei care țin la aspectul lor, la îngrijire și înfrumusețare. Două femei ambițioase, moderne, care își fac confidențe, împărtășesc secretele și se sfătuiesc. Care se apreciază și pun preț pe încredere, atractivitate, și feminitate.

Împărtășim noi experiențe, produse sau metode de înfrumusețare, întreținere și îngrijire a tenului, corpului și sănătății. Din acest punct de vedere brandul Allurene ni s-a potrivit mănușă. De ce?

Allurene

Allurene – brand românesc

În primul rând, pentru că atât eu cât și Ana susținem brandurile românești. Apreciem oamenii care dovedesc ceva prin ceea ce transmit și  lasă semenilor lor. Apoi, calitatea este unul dintre criteriile la care ținem în mod deosebit. Iar produsele cosmetice românești care apar sub marca Allurene sunt produse de cea mai bună calitate

Natura îți oferă fața pe care o ai la vârsta de 20 de ani. Viața îți modelează fața la 30 de ani. Dar la 50 de ani îți primești fața pe care o meriți.” Coco Chanel.

Ritual de îngrijire pentru fiecare etapă a vieții

Cu alte cuvinte, Coco Chanel ne-a transmis un mesaj deosebit de important: grija pentru ten în funcție de etapele vieții. Preocupare pe care o avem și eu, și Ana. Ba, chiar a fost prima scânteie care a luminat începutul prieteniei. Ei bine, Allurene propune o gamă de produse care au grijă tenul nostru în fiecare etapă a vieții.

Allurene

Produsele cosmetice sunt testate dermatologic, conțin ingrediente naturale și nu conțin parabeni. Produsele pot fi folosite de la 18+ ani. Împreună cu Ana am decis să le introducem în ritualul nostru de îngrijire.

După ce am aflat despre gama de produse Allurene, decizia comună a fost să  acceptăm brandul ca prieten. În același timp, vreau să vă împărtășesc și vouă scurta descriere a produselor și cum le vom folosi.

Gama de produse Allurene – descriere și utilizare

Lapte demachiant Allurene 

Este un produs folosit pentru curățarea tenului. Fiind recomandat pentru toate tipurile de ten, va fi primul pas al ritualului nostru. Plusul în folosirea acestui produs este conținutul de ulei de migdal. Acesta ajută la reducerea cearcănelor și îmbunătățirea tonusului.

Allurene

De asemenea, prezența Biohidractil-ului asigură hidratarea pe termen lung și îmbunătățirea flexibilității și fineții pielii. Pentru ca rezultatele să fie cele așteptate, vom respecta cu strictețe recomandarea de utilizare. Astfel laptele demachiant va face parte din rutina zilnică de curățare, atât dimineața, cât și seara.

Apă micelară Allurene – este produsul care vine în completarea curățării tenului. Al demachierii lui, dar și pentru tonifiere. Conține: Extract de lucuma,  Cobiophytonic și Cobiobright.

Allurene Cosmetics noul nostru prieten

Conținutul contribuie la curățarea delicată și la reducerea cearcănelor. Respectă echilibrul natural al pielii și are afect calmant. De asemenea, împiedică degradarea colagenului și uniformizează culoarea pielii. Recomandare: se folosește dimineața și seara.

Allurene

Ser de hidratare Allurene

Serul de hidratare este următorul în ritual  nostru zilnic de îngrijire. Iar eu ador serumurile! Se aplică dimineața și seara pe față, pe gât și decolteu. Evident, după curățarea cu produsele Allurene amintite mai sus. Poate fi folosit de la vârsta de 18+ ani, pentru toate tipurile de ten. De aceea l-am și ales!

Conținutul de Hydrotensil și Biohidractil are rolul unei hidratări intense și durabilă.  Diminuează pierderile transepidermale de apă și îmbunătățesc flexibilitatea și finețea pielii.

Crema contur ochi Allurene

Trebuie să recunosc, produsul acesta este unul dintre cele mai importante pentru noi. Eu și Ana avem grijă de conturul ochilor pentru a preveni sau reduce ridurile. Varianta oferită de brandul Allurene are exact această misiune: îngrijește zona sensibilă din jurul ochilor.

Allurene

Fiind o zonă predispusă la apariția ridurilor, are nevoie de o îngrijire delicată și specială. Folosită corect- după curățare și demachiere- , crema redă suplețea și elasticitatea pielii. Previne și reduce apariția ridurilor, dar și a cearcănelor.

Acestea se realizează cu ajutorul ingredientelor pe care le conține: Hyaceramidil, Phytosqualan și Cobiophytonic.

Crema hidratantă Allurene 

Bineînțeles, crema hidrtantă nu poate lipsi din ritualul de îngrijire și înfrumusețare. Folosită zilnic, dimineața și seara, aplicată pe față, gât și decolteu, crema hidratantă Allurene poate constitui și bază de machiaj. Ana este cea care amintește mereu cât de importantă este hidratarea. Atât la interior cât și la exterior.

Conținutul cremei: Acid hialuronic și Hydrotensil, Hydrargan, Phytosqualan și Biohidractil. Acestea asigură hidratarea în profunzime și vitaminizarea pielii. Au efect antioxidant, ajută la combaterea uscării și pierderii elasticității pielii. Și contribuie la îmbunătățirea flexibilității și fineții pielii.

Allurene

Cremă antirid Allurene

Absolut necesară pentru în programul de îngrijire al acestui capitol al vieții. Rolul  cremei antirid este de a preveni apariția ridurilor și diminuarea celor existente. Se recomandă folosirea ei începând cu vârsta de 30 de ani și este destinată tuturor tipurilor de ten.

Ritualul meu constă în folosirea zilnică (dimineața și seara)- prin aplicarea pe față, gât și decolteu. Am învățat să aplic acest tip de cremă cu mișcări blânde. Masând ușor întotdeauna de jos în sus, până ce crema intră în piele. Sfatul i l-am dat și Anei, iar ea l- a preluat și l- a pus în practica ritualului său de îngrijire. 

Allurene

Crema antirid – esențială în îngrijirea tenului meu

Crema antirid Allurene are beneficii asupra texturii pielii datorate efectului sinergic asigurat de prezența ingredientelor sale. 

Lipoceravit-C – are efect antirid garantat, ajutând pielea să își păstreze tonusul și elasticitatea. Acesta stimulează producția de colagen din piele și reduce hiperpigmentarea. De asemenea, protejează și restaurează straturile lipidice ale pielii.

Phytosqualan– are rolul de a reda suplețea și elasticitatea pielii. Previne pierderile transepidermale de apă și are un puternic efect de hidratare.

Prietenia este ca vinul: cu cât se învechește, cu atât este mai bun 

Allurene

La final

Povestea a ajuns la final. Cu siguranță ați înțeles că îmi plac lucrurile care îmbătrânesc cu grație. Branduri și prieteni care rezistă testului timpului, devenind exemple desăvârșite.

Ați aflat despre un brand nou-nouț cu un concept și produse care vă vor fi alături mereu. Va deveni cel mai bun prieten, alături de prietena pe care o aveți. Aceasta este promisiunea Allurene, iar eu îi acord credit maxim de încredere.

Apropo, sunt curioasă: ați aflat deja de brandul Allurene? Sunteți tentate să testați produsele românești Allurene?

Până data viitoare, aveți grijă de voi!

Cu drag, MM

Articol înscris în competiția Spring SuperBlog 2022

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți prietenilor. Abonați-vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Farmecul se cultivă, se întreține și se transmite

Portretul dorit – Laura Morelli (recomandare carte)

5/5 - (1 vote)