Deși capricioasă din cale afară, primăvara aceasta ne-a oferit și zile cu soare. Suficiente cât să facem planuri și să ne ocupăm de decorul și mobilierul de grădină. Cel puțin eu așa am făcut!

Am amenajat terasa, am pregătit decorul floral, și urmăresc cu mare interes prognoza meteo. Cum se anunță o zi cu soare, sunt prima care își savurează cafeaua pe canapeaua de pe terasă.

Canapeaua potrivită livingului meu

(criterii de alegere)

canapeaua

Set Chesterfield 3-1-1 -sursa Biano

Dar, oricât de mult am așteptat vremea bună și oricât mi-ar plăcea să petrec timp pe terasă, nu pot sta afară zi și noapte. Unde mai pui, că nu-mi plac temperaturile prea ridicate, dar nici cele prea scăzute. Eu ador primăvara eternă!

Prin urmare, petrec mult timp și pe canapeaua din living. Îmi place să  mă scufund efectiv în brațele canapelei mele. Să simt confortul perfect pentru relaxare sau pentru vizionări tv.

Să mă cuibăresc în brațele ei, să citesc, să ascult muzică. De asemenea, să-mi savurez cafeaua sau chiar să lucrez cu laptopul în brațe. Dar pentru asta am nevoie de un nou set de canapea și fotolii.

set hol chesterfield 3 1 1 canapea extensibila 3 locuri si 2 fotolii fixe 3607 9099 e1652290796745 Canapeaua potrivită livingului meu (criterii de alegere)

Canapea Chesterfield -sursa Biano

Canapeaua veche cere ajutor

Se întâmplă ca cea mai importantă piesă de mobilier a livingului meu, să strige după ajutor. Locul meu preferat de pe canapeaua veche s-a transformat într-un adevărat crater. Recunosc, m-a luat puțin valul și m-am lăsat antrenată în amenajarea exterioară. Așa s-a întâmplat să ignor mesajele transmise de canapeaua din living.

Nicidecum  din aroganță sau și mai rău, din ignoranță. Altele sunt motivele reale! Epuizantele vizite prin magazinele fizice, teama de prețuri foarte mari și problema transportului sunt doar câteva din motive.

Știu însă care îi este rolul și importanța. Pentru livingul meu mare, generos, lipsa unui set de canapea și fotolii este ca lipsa sării din bucate.  Deoarece, canapeaua este piesa de mobilier care nu schimbă doar decorul livingului. Ea schimbă întreaga stare, în ceea ce mă privește.

canapeaua

Fotoliu set Chesterfield – sursa Biano

Cum aleg canapeaua potrivită

Canapeaua trebuie să fie potrivită stilului casei, dar și confortabilă, reprezentând piesa de rezistență a spațiului dedicat relaxării. Potrivit designerilor de interior, mobilierul dedicat acestui spațiu ar trebui să ocupe 35%.

Ca element principal al livingului, trebuie să fiu foarte atentă atunci când aleg canapeaua. Țin cont de durabilitate, de tendințe, de funcționalitate, însă și de accesibilitate. Știu la ce vă gândiți: trăim vremuri grele și poate ar fi bine să fim mai cumpătați cu cheltuielile.

Alte criterii: dimensiune, funcționalitate

Corect! Tocmai de aceea am folosit motorul de căutare Biano. Care este alegerea câștigătoare și care au fost aspectele de care am ținut cont? Pornind de la dimensiunea spațiului din livingul meu, am ales o canapea robustă.

Generoasă, elegantă, confortabilă și funcțională. Pe scurt: Canapeaua și fotoliile care să ne permită mie, soțului, copiilor sau prietenilor să petrecem timp de calitate în confortul dorit.

set hol chesterfield 3 1 1 canapea extensibila 3 locuri si 2 fotolii fixe 3607 9780 e1652290698495 Canapeaua potrivită livingului meu (criterii de alegere)

Canapea Chesterfield -Sursa Biano

Culoare, textură, tendințe

Cum se spune, măsoară de trei ori și taie o singură dată. Dacă spațiul nu ne permite, cum să cumpărăm canapeaua de dimensiuni mai mari decât acesta? Următorul aspect de care am ținut cont în alegerea mea a fost culoarea și textura materialului

Eu am vrut să ofer livingului, aerul proaspăt de primăvară eternă pe care o ador. Culoarea verde este alegerea mea, care se pare că este și în trendul lui 2022. Tonurile de verde folosite în decorul întregului meu living se potrivesc perfect setului ales.

Iar materialul tapițeriei este catifeaua. Elegantă, moale, durabilă și evident, este materialul aflat în topul preferințelor mele.

canapeaua

Canapea Cesterfield Sursa: biano

Setul Chesterfield 3-1-1

Setul Chesterfield 3-1-1, format din canapea extensibilă 3 locuri și 2 fotolii fixe este exact ceea ce visam pentru livingul meu. După cum observați, am avut în vedere și elementul de funcționalitate al canapelei: extensibil.

Acesta oferă posibilitatea de a transforma canapeaua elegantă într-un pat confortabil. În cazul în care avem invitați mai mulți decât numărul paturilor disponibile, canapeaua- pat este soluția.

Desigur, nu doar în aceste cazuri canapeaua poate fi folosită ca pat. La fel de bine o putem folosi și noi dacă dorim să dormim în living. Ce vreau să spun? pentru mine acesta este încă un aspect important în alegerea canapelei.

Elegant, relaxant, versatil

Prin urmare, setul Chesterfield a bifat toate cerințele noastre. Structura din lemn și aspectul materialului oferă eleganța și aspectul relaxat, versatil pe care l-am dorit. 3, 2, 1, click. Comanda a fost transmisă, visul pe cale de a fi împlinit.

Așii din mânecă

Care au fost așii din mânecă? Pardon, punctele forte cu care am câștigat folosind Biano? Primul este eliminarea timpului pierdut cu vizitele în magazinele fizice. Fără stres și nervi în trafic.

Apoi, posibilitatea de a proiecta propriul proiect de mobilare și decorare, testând mobilierul și accesoriile dorite. Putem astfel imagina mult mai multe variante din care vom alege exact ceea ce se potrivește. De asemenea, putem alege canapeaua și fotoliile dorite folosind căutarea după imagine.

Am ales eficient și am economisit

Din confortul casei mele, am avut posibilitatea alegerii eficiente, dar și a economisirii. Nu, nu doar timp am economisit, ci și bani. Adică, ceea ce ne preocupă cel mai tare pe majoritatea dintre noi. Cum am economisit? Ei bine, ar fi câteva aspecte de notat, pe care vi le spun și vouă.

În primul rând nu cheltuim bani pentru combustibilul mașinii, pe taxi sau orice alte mijloace de transport. Apoi, multitudinea și varietatea de produse existente cât și prețuri pentru fiecare buzunar. Iar al treilea, dar nu și cel din urmă aspect este livrarea gratuită.

La final

Așadar, ținând cont de criteriile pe care le-am amintit, am reușit să aleg canapeaua dorită pentru livingul meu. Voi ce criterii aveți când alegeți o canapea? De unde alegeți? Folosiți motorul de căutare Biano? Sunt curioasă să aflu opiniile!

Până data viitoare, alegeți eficient!

Cu drag, MM

Articol înscris în campania BlogAwards

 

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți prietenilor. Abonați-vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Spring SuperBlog radiografie de final

Oamenii sinceri au prieteni puțini

Rate this post