Bun găsit, prieteni! După ce mi-am pus cenușă în cap spunându-vă motivul lipsei de pe aici, m-am gândit să recuperez. Și cum sunt destule de povestit, nu mai pierd vremea și intru direct în subiect. Astăzi, despre ceasul inteligent Beyond watch versus cadoul dorit. Impresii și opinii.

ceasul

Beyond Watch Moon44 series

Ceasul inteligent Beyond vs cadoul dorit

Sper să nu mă certați, dar nu am ținut evidența timpului trecut de la momentul în care povesteam despre dorința mea. Cred însă că nu asta este important. Mă refer la dorința legată de faptul că mi-am dorit un smartwatch elegant. Unul care să îmi ușureze situațiile în care sunt nevoită să consult informații de pe telefon.

Imaginați-vă numai atât: sunt în vacanță, parcurg 14-15 km pe zi și trebuie să folosesc telefonul. Nu doar pentru monitorizarea numărului de pași, dar și pentru a vedea notificările primite, cât este ora, vremea etc.

IMG 20220729 162449 293 Ceasul inteligent Beyond vs cadoul dorit

De ce am ales ceasul inteligent

Cum nu- mi place să port căști – ador să discut și să socializez cu partenerul sau prietenii- sunt nevoită să port telefonul în buzunar sau în geantă. Ei bine, cred că știți la fel de bine ca mine, cât este de incomod și deranjant să tot scoți telefonul, să-l verifici și așa mai departe.

Așadar, toate acestea, dar și faptul că îmi plac ceasurile iar un smartwatch nu aveam în colecție, mi-au determinat alegerea. Mi-am propus chiar să nu mai aștept să vină zilele în care voi primi cadouri, ci să-mi fac singură acest cadou. Și, am făcut-o!

Alegerea mea

ceasul

Mi-am ales ceasul Beyond watch Moon44 Series, roșu. Și eram tare curioasă să văd dacă tot ce citisem despre acest ceas inteligent este adevărat. Dacă acest ceas inteligent era ceea ce îmi doream.

Îmi doream să am ceasul smart, dar  și elegant. Purtabil. Care să-l pot purta atât în vacanță (casual), dar și la diverse ocazii (elegant). În plus, nu știam mare lucru despre acest nou brand, Beyond watch. 

Ceasul dorit versus ceasul primit

Voiam ceasul care să mă țină la curent cu notificările. Să mă ajute în monitorizarea funcționării inimii, mișcării etc. Lucruri importante, nu mofturi. Curioși să- mi aflați opiniile? Oky, vi le spun imediat. Doar să citiți până la capăt.

Prezentare

20220804 160618 1 Ceasul inteligent Beyond vs cadoul dorit

În primul rând m-a impresionat plăcut prezentarea. Ceasul pe care l-am primit era ambalat într-o cutie elegantă neagră, marca Beyond Watch.

În interiorul cutiei, ceasul ales- exact culoarea dorită-, instrucțiunile, un cupon de reducere*, cardul de garanție și cablul de încărcare magnetic.

Conectarea 

Curioasă să-l pun la treabă, am citit instrucțiunile și l-am pus la încărcat. Între timp, mi-am luat aplicația GloryFit pentru a- l conecta la telefon. Dacă aveți cumva temeri că nu vă descurcați, aflați că este foarte ușor. Până și cineva atehnic ca mine se descurcă cu brio. Deci, bilă albă!

20220804 160532 Ceasul inteligent Beyond vs cadoul dorit

Testarea

După încărcare, l-am pus imediat la mână să văd cam cum arată. Dar recunosc, și pentru a-i testa inteligența. Mi-a plăcut să mă joc cu fețele cadranului pe care le-am găsit în aplicație. Ba mai mult, are opțiunea de a fi personalizat, ceea ce am și încercat, desigur.

Apoi, am legat notificările whats up și instagram, contactele, sms- urile  și am început să mă mișc. Onest: mi-a plăcut! Este ușor, cureaua este subțire și chiar îmi place cum arată pe mână. Cu alte cuvinte, până aici, ceea ce promitea coincidea cu ceea ce îmi doream.

ceasul

Alt aspect care îmi place: Trebuie doar să ridic mâna, gestul acela de a-ți consulta ceasul și se activează afișajul cadranului. Astfel poți afla: ora, ziua și data, luna, anul, cronometru, temporizator, viteză etc. În funcție de ce te interesează.

Alte funcții 

Arată numărul de bătăi/minut ale inimii, numărul de pași, kcal consumate și procentul de apă al organismului. Super! Încă un 10!

ceasul

Ce mai face ceasul meu inteligent cumpărat de pe Japora? Mă avertizează prin vibrație când nu mă ridic de pe scaun. Adică îmi amintește că nu am făcut mișcare. Cu alte cuvinte este o alertă de sedentarism.

Ar fi trebuit să aibă și alertă pentru a- mi aminti să beau apă, dar încă nu am reușit să o descopăr. S-ar putea să fie ceva legat de setările aplicației. Mai studiez, promit.

Ceasul inteligent Beyond vs cadoul dorit

20220804 175907 Ceasul inteligent Beyond vs cadoul dorit

Tot ceasul Beyond despre care vă vorbesc, afișează vremea, are funcție ”găsire telefon” și ceas. Afișează tensiunea- coincide cu cea luată tensiometru-, nivelul de oxigen din sânge -comparat cu pulsoximetrul, aceeași valoare- și monitorizează somnul.

Este important să am toate aceste informații, deoarece sănătatea mea chiar contează. În plus, apar notificările primite de la rețelele sociale pe care le- am ales. De asemenea, memento pentru apeluri și refuzul acestora. I like it!

ceasul

Încă nu am avut timp să testez rezistența la apă (doar la duș sau în piscină, pe termen scurt). Și nici controlul muzicii din telefonul mobil. Fiți convinși însă că le voi testa și vă voi împărtăși concluziile.

În concluzie

În concluzie, ceasul inteligent pe care mi l-am făcut cadou (în avans de ziua mea! :-P ) este o alegere bună. Sunt încântată și mulțumită de cadoul versus dorința mea! Voi ce spuneți? Ați aflat de ceasurile acestui brand? Cum vi se par?

Ah, era să uit: ceasurile Beyond Watch le găsiți aici iar modelul ales de mine este la reducere (16%). Eu zic că merită(m)! Voi?

Până data viitoare, alegeți inteligent!

 

Cu drag și bucurie, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

iulie

abeauty

filme

Rate this post