Vă salut, prieteni dragi! Vara a trecut deja de jumătate. Ultima lună de vară și-a făcut debutul și, nu știu cum și cât de fierbinte va fi, din punct de vedere meteo. Știu însă sigur- sigur, o spun cu mâna pe inimă: iulie 2022 a fost cea mai fierbinte lună de când mă știu.

Cuprins

Iulie 2022 cea mai fierbinte lună

iulie

buchet

Cu siguranță ați observat o oarecare schimbare a ritmului la postări, ba chiar lipsa acestora. M- aș putea scuza într-un fel sau altul, dar nu- mi place superficialitatea. Sigur nici vouă. Multă lume se plânge de efectele caniculei, a epuizării, crizelor de tot felul.

Pe mine însă nu canicula, vacanțele sau lipsa subiectelor m- au ținut departe de scris. Ba dimpotrivă, aș zice. Inspirația era de-a dreptul prietenă cu mine în iulie. Programul încărcat pe care trebuia să- l respect cu strictețe, a fost unul dintre motive. Suprapus peste emoțiile pe care le-am simțit cu fiecare por al corpului.

Adevărul este că pentru mine luna iulie a anului de grație 2022 a fost clocotitoare. Cea mai fierbinte de până acum, dacă mă gândesc mai bine. Sigur, știm că iulie se mai numește și luna lui cuptor.

20220723 102035 Iulie 2022 cea mai fierbinte lună

Eveniment cu emoții și maxime 

Dar nu din cauza temperaturilor din termometre a fost astfel luna iulie pentru mine. Sau nu doar din acest motiv. Adevăratul motiv care a întrecut chiar și maximele istorice înregistrate în iulie a fost altul. V-am dezvăluit deja puțin despre evenimentul important pentru mine și familia mea. 

Despre emoții care nu țin cont de starea cardio, de caniculă sau alte evenimente cu impact direct. Sunt emoții de genul celor pe care le trăim spre exemplu, atunci când aducem un copil pe lume.

Cele trăite de-a lungul vieții cu o intensitate de nedescris în cuvinte. Iar voi le știți, poate le-ați și trăit. La fel ca voi, le-am trăit pe toate. S-a întâmplat însă să fie ”programate” în alte luni ale anului.

iulie

Coroniță

Cel mai fierbinte iulie din viața mea

Deși ne pregătim oarecum pentru evenimente de acest tip, ultima perioadă este cea mai… fierbinte. Cred că vă imaginați cam cum au fost pentru mine ultimele săptămâni. Nu mai spun de ultimele zile dinaintea evenimentului lunii iulie. Atunci când mi-am condus unul dintre copii în fața altarului.

Dacă mai ținem cont și de temperaturile nemaiîntâlnite, istorice chiar, sigur îmi veți da dreptate. Și parol, spun adevărul gol-goluț: A fost cea mai fierbinte lună iulie din viața mea!

Cât despre eveniment, totul e bine când se termină cu bine. M-aș repeta dacă aș spune- o pe aia cu planetele, însă tot despre ceva, cineva ”de sus” este vorba. Căci asta am simțit: cineva acolo sus mă (ne) iubește!

iulie

Într-un cuvânt: Superbissim!

Cum altfel să văd lucrurile? De unde mi se părea că totul merge anapoda, lucrurile s-au aranjat pe un făgaș normal, firesc. Așa cum bagheta magică a unui dirijor face să curgă muzica perfectă a orchestrei.  Superbissim!

Sigur, totul este perfectibil. Sunt conștientă că nu putem aprecia cu toții la același nivel. Vorbesc însă în numele celor care au dat feedback. Fără subiectivism, făcând o medie, rezultatul se situează în parte superioară (aproape de top) a clasamentului.

Distracția și voia bună  fost la ea acasă. Ținute elegante, decor de poveste, organizare, flori în ton. Pe măsura evenimentului. Muzică și dans, antren, bucurie, frumusețe. Așa cum stă bine unui eveniment de acest fel.

iulie

Surprize, prieteni, armonie

Știu că mi- ați ținut pumnii (așa cum v-am rugat)! Am simțit asta atunci când inima a înregistrat recordul de bătăi pe minut. Am avut parte de cele mai neașteptate surprize plăcute. A fost ca și cum am fi participat la o întâlnire de x ani cu prietenii, colegii, rudele. Nu doar ai noștri ci și ai copiilor.

Prietenii noștri de suflet ne-au fost aproape și ne-am bucurat tare mult de prezența lor. Despre familie, ce să mai spun!?! Armonie și distracție fără limite.

Evident, am fost nevoită să schimb tocurile pantofilor eleganți cu sandalele comode. Trebuia să-mi protejez coloana, care m-a scos din circuitul normal atâtea luni. Hei, dar nu vă grăbiți să dați verdicte. Am fost în ton și nici nu m-am dus în zona ținutei sport. ( :-P )

20220723 101449 Iulie 2022 cea mai fierbinte lună

Scenograf și regizor: 

Dar altfel, nu aș fi reușit să fac față atmosferei și provocărilor pe ringul de dans. Și am dansat! Exact cum mi-am propus. Ceva am ratat totuși: dansul mirilor. Aveam o misiune mult mai importantă de îndeplinit.

Mica prințesă trebuia să apară la finalul dansului și eu făceam parte din scenariu. Bineînțeles, mi-am interpretat onorabil rolul. Cât despre dansul mirilor, îl voi vedea pe filmări.

Aproape de miezul nopții emoțiile s- au mai disipat. Ca un nor trecător de vară. S-au transformat în mici steluțe care se puteau vedea strălucind în ochii noștri. Ori de câte ori primeam felicitări, povesteam, ne întâlneam cu oameni dragi sau dansam.

20220723 194703 1 Iulie 2022 cea mai fierbinte lună

Iulie 2022 cea mai fierbinte lună

Buburuza a fost dusă la somn iar eu am avut liber la distracție. Adică la dans și distracție alături de oameni dragi. Nu spun că până atunci nu am avut, dar am fost mai ancorată în lumea copiilor.

iulie

La final

Da, dragilor! A fost un iulie fierbinte! Pe care l-am simțit și trăit la intensitate maximă. Dar a fost minunat! Un iulie atât de frumos și de însuflețit, încât nu-l vom uita niciodată. Dogoritor de- a dreptul, dar strălucitor, extraordinar! Toate urările și gândurile primite pentru tinerii care și-au unit destinele au fost balsam pentru inimi.

Desigur, nu am uitat promisiunea pe care v-am făcut-o despre rochie. Pregătesc și foto, așa cum am făgăduit într-un alt articol. Mulțumesc pentru răbdare, înțelegere și pentru susținere!

Până data viitoare, bucurați-vă din plin de ultima lună de vară!

Cu drag și emoție, MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

eticheta

abeauty

politicos nu

5/5 - (1 vote)