Salutare, dragi prieteni! Primele zile caniculare ale acestei veri și-au făcut apariția. Și ce motiv ar putea fi mai puternic care să ne ducă cu gândul la vacanțe? La plimbările preferate pe faleză, la briză, la relaxare și voie bună. Dar în afara acestor plăceri, cât de minunat ar fi să ne consultăm propriul smartwatch! 

Cuprins

Smartwatch Beyond – inteligență și eleganță

smartwatch

BEYOND WATCH Moon Series

Pe mine una m- a trimis instant la toate acestea. Parcă am și simțit adierea brizei! Că tot a venit vorba despre vacanțe, nu mai este niciun secret, că ador plimbările lungi. Plimbări zilnice pe jos, datorită cărora am devenit campioană la numărul de pași, Km și calorii consumate. Desigur, în viziunea aplicațiilor de pe smartphone.

Iar asta nu poate decât să mă bucure. Are impact pozitiv asupra sănătății, totul este mult mai bine. Cât despre efortul depus, nu este nicidecum o corvoadă, ci dimpotrivă. Dar despre toate acestea am mai vorbit. Astăzi am însă alt subiect foarte interesant, cu un impact deosebit.

Sănătate și frumusețe

Concret, vorbim pe tema care îmbină perfect două dintre pasiunile mele. Și sunt convinsă că nu doar ale mele. Mă refer la plimbările/mișcarea și un accesoriu foarte drag mie, ceasul. Adică, sănătate și frumusețe la un loc.

bbox1 Smartwatch Beyond - inteligență și eleganță

Carcasă Beyond Watch

Îmi plac foarte mult ceasurile și am câteva exemplare deosebite. Dar nu am încă un smartwatch elegant. Așadar, dacă nu intuiserăți legătura între cele două pasiuni, ați descoperit-o acum: ceasul inteligent.

Ceasul smart care spune totul despre sănătate. Funcțiile sale bine gândite îmi servesc atunci când mă plimb, când fac efort sau pur și simplu mă odihnesc. Ceea ce urmează să spun, s-ar putea să vi se pară egoist. Dar vă asigur că nu este, deoarece este vorba despre sănătate și nu vreun moft.

Smartwatch BEYOND

Ei bine, am decis să nu mai aștept să primesc un ceas inteligent, cadou. Mi- l voi cumpăra singură! Și am găsit deja unul care corespunde tuturor cerințelor și nevoilor mele. Este un smartwatch Beyond inteligent, elegant.

smartwatch

De ce BEYOND smartwatch

De ce am ales BEYOND watch? Iată câteva dintre motivele care m-au convins: Măsoară tensiunea arterială, nivelul de oxigen din sânge și monitorizează ritmul cardiac. Afișează pulsul, distanța, măsoară caloriile consumate, numărul de pași, monitorizează somnul.

Cum să nu- mi placă un smartwatch care îmi amintește să beau apă și de sedentarism!?! Care mă scutește de chinul de a utiliza telefonul. În plus, se poate conecta wireless prin bluetooth. Pot controla camera smartphone- ului și muzica de pe telefon cu ajutorul smartwatch- ului.

În plus:

De asemenea, am cronometru, oră, zi, dată, iluminare, info meteo, găsire telefon și alertă prin vibrație. Primesc notificări cu vibrații pentru apeluri, mesaje, cât și din rețelele mele de socializare. Este un fel de centru al monitorizării sănătății și un asistent (personal) inteligent.

smartwarch

Dar să vă povestesc un pic și despre partea de accesoriu, de eleganță. Alegerea ceasului inteligent nu poate trece neobservată cu acest model. Pentru mine este foarte important să mă simt confortabil. În același timp, îmi doresc să- l pot accesoriza cu ținuta, cu stilul meu.

Alegerea mea: Beyond smartwatch Moon

Beyond Watch Moon Series are carcasa rotundă, de culoare roșie, iar dimensiunea de 44 mm. Este un ceas care se potrivește stilului casual, casual-sport, are mecanism de tip quartz și afișaj digital.

mon03s 44 08e 1 Smartwatch Beyond - inteligență și eleganță

 

M-au atras designul, multitudinea și varietatea funcțiilor, senzorii, aplicațiile acestui ceas. Dar și greutatea (doar 35 g) și grosimea carcasei 9,5 mm. Geamul este din cristal mineral durificat iar cureaua din cauciuc (silicon).

Pe lângă acestea, cadranul ceasului se poate schimba cu una dintre cele peste 150 de cadrane disponibile în aplicație. Sau, cu ajutorul opțiunii de încărcare foto direct de pe telefon, pot crea cadranul propriu, personalizat.

mon03s 44 02 2 Smartwatch Beyond - inteligență și eleganță

La final

Bineînțeles, aș putea povesti multe despre ceasul inteligent ales. Dar, până una alta, vă întreb pe voi: este aceasta alegerea potrivită mie? Merită să lansez comanda? Fără a mai aștepta, nu știu, poate ziua mea, pentru a- l primi cadou. Atenție: asta nu înseamnă că ceasul va înlocui medicul, consultațiile sau analizele!

Desigur, eu am luat deja decizia. Voiam doar să aflu opiniile voastre despre Beyond Watch. Voi dețineți un smartwatch? Cunoașteți brandul Beyond? Ceva recomandări/tips- uri?

Până data viitoare, alegeți inteligent!

Cu drag, MM

Articol înscris în campania Beyond Watch BlogAwards

 

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

De ce să montăm panouri fotovoltaice (Voltra)

Hair styling – schimbare de look

Savoare și normalitate – Food Bloggers 2022

Cel mai bun prieten câștigat: Allurene

5/5 - (9 votes)