Bun găsit, prieteni! O știm cu toții: la noi în țară nu există educație financiară. În afara studiilor de specialitate în economie și instrumente de economisire, aceasta lipsește cu desăvârșire. Altfel spus cei mai mulți dintre noi, nu au o educație financiară.

Dovadă sunt sutele de cazuri de care auzim, și altele de care nu știm. ”Un fost profesor (sau un fost inginer), a ajuns pe străzi”. ”Marele actor X, vedeta Y, a rămas fără casă, mașină” etc. Din acest motiv, suntem numai ochi și urechi la soluțiile care ne ajută să economisim.

CashClub clubul pasionaților de smartshopping

cashclub

E-adevărat, unii dintre noi nici nu acordă importanță lecțiilor financiare pe care le trăiesc. Experiențe de viață prin care trec și care le-ar putea fi de un real folos. Altfel spus nu aplică teoria ultra cunoscutei expresii ”cine s-a fript cu ciorbă, suflă și în iaurt”.

În rest, întrebarea ”cum să mai economisesc?” ne ocupă mintea în fiecare moment. O metodă de economisire simplă, la îndemâna tuturor ar fi mană cerească. Fără a vă prezenta o lecție de economie, am o recomandare în sensul acesta. Este simplu și la îndemâna tuturor celor care fac #smartshopping: platforma cashback.

Povestea

Sună abracadabrant? NU. Prin urmare, vă rog, doar să citiți cu atenție povestea mea, în care veți găsi toate detaliile. În urmă cu doi ani, în anul de grație 2020 pe care nu-l vom uita ușor, cumpărăturile online au explodat. Cu toții am recurs la toate metodele de siguranță în fața virusului care a declanșat pandemia.

Dar shoppingul online ne poate face să alunecăm foarte repede în capcana cumpărăturilor fără rost. Ca într-un hipermarket în care mergi fără listă. Când tragem linie și aruncăm o privire în cont, descoperim o gaură în buget de toată frumusețea. Ei bine, tot în  dificilul an 2020, am aflat prima oară de platforma ChashClub.ro.

2022 11 07 1 CashClub - clubul pasionaților de smartshopping

Ce este CashClub.ro

Ce este ChashClub.ro? În termenii cei mai simpli și pe înțelesul tuturor: metoda simplă de economisire prin întoarcerea unui procent din valoarea cumpărăturilor făcute online. Un fel de club al pasionaților de #smartshopping. De altfel, și în traducere liberă înseamnă ”bani înapoi” sau pe acolo. 

Cum spuneam, nu este deloc complicat. Tot ce trebuie făcut este să instalăm o extensie de bowser sau/și o aplicație pe mobil. Cumpărăturile le facem așa cum obișnuim, la aceleași prețuri. 

Ce este diferit? Cumpărăturile se fac din cele peste 800 de magazine partenere din România și din afara țării. Extensia de browser sau aplicația pe mobil își face singură treaba și returnează între 1% și 30% din valoarea produsului cumpărat. Iar plăcerea shoppingului este fi și mai mare când vedem cum se întorc bănuți în cont.

Asistent personal & listă de magazine 

Stați liniștiți, nu vă speriați dacă nu știți care sunt magazinele partenere. Nici dacă uitați de platforma CashClub.ro când intrați pe site-uri. Lista completă a magazinelor partenere o găsiți în secțiunea ”Magazine” de pe platformă.

Iar în momentul în care începeți căutarea produselor, CashClub vă anunță printr-un pop-up. Cu alte cuvinte, ai un fel de ”asistent personal” care are grijă de banii tăi. 

2022 11 06 2 CashClub - clubul pasionaților de smartshopping

Ce am făcut eu când am aflat de platforma CashClub.ro? Calculată cum mă știți (din definiția zodiei), cu arici la buzunar (portofel) cum ar spune unii, am descărcat extensia. Pentru acces rapid, dar și siguranța mea, am luat și aplicația pe smartphone și mi-am făcut un cont.

Cadouri și economii?!?

Ca și acum, urmau Bllack Friday și Sărbătorile de iarnă. Cheltuielile obișnuite, instabilitatea și nesiguranța, elemente prezente și acum, mă limitau și chiar înfricoșau. Calculam, tăiam, planificam, împărțeam, și tot așa.

Căutam soluții de economisire, dar singura soluție era să tai din altă parte. Dar de unde să mai tai? De la medicamente, de la facturi, de la mâncare? Zero șanse. Și- apoi, vin sărbătorile. Nu știu cum să vă spun, dar pentru mine sărbătorile fără cadouri pentru cei dragi nu sunt sărbători. 

Ceva util, ceva ce și- ar dori, ceva ce i-ar surprinde, dar trebuie să fie ceva. Să fac o cât de mică bucurie, și asta face parte din definiția ființei mele. Dar cum să fac  să cumpăr cadouri și să economisesc? Astfel de gânduri mă frământau înainte să descopăr metoda cashback. Lesne de înțeles și rapiditatea cu care am acționat, nu?

1080x1080 1 CashClub - clubul pasionaților de smartshopping

CashClub – asistent virtual și comparator de prețuri

Cu lista de cumpărături lângă mine, am pornit noua experiență de shoppingăreală. Dar, cu toată vigilența de care sunt capabilă, uneori uitam de platformă. Apărea la timp însă ”asistentul” virtual care mă anunța.

Iar eu mă simțeam de parcă câștigasem potul cel mare. Astfel am pus în coș de la produse de îngrijire (Farmec) la produse farmaceutice (Springfarma), de la cărți(Cărturești) la jucării (Noriel).

Dar asistentul (platforma CashClub.ro) mai făcea ceva: mă ducea în magazinul cu cel mai bun preț. Aproape că nu înțelegeam ce mi se întâmplă, atât de grozav mi se părea. Explicația: platforma are integrat un comparator care arată în mod real magazinul cu cel mai bun preț.

2022 11 07 2 CashClub - clubul pasionaților de smartshopping

Cum primesc bonusul?

Acum, scuzați-mă, dar voi ați putea da cu piciorul la așa ceva? Eu una, nu pot. Într-adevăr, mai foloseam și înainte un comparator de prețuri. Dar nu primeam bonus, nu-l foloseam întotdeauna și situația prețurilor nu era afișată în timp real.

Buuun. Platforma CashClub mă convinsese până acum că funcționează, dar oare o va face până la capăt? Destul de sceptică la așa zisele câștiguri online, voiam să mă conving singură și de partea cu bonusul. Sunt convinsă, și voi ați fi procedat la fel. Așadar, mă întrebam: îmi voi primi bonusul promis pentru fiecare produs cumpărat din magazinele partenere Cashclub? Cum se va întâmpla?

Aflați că da. La fiecare 50 de lei adunați din bonusuri am primit banii în cont. Mecanismul de funcționare este simplu. Suma apare în contul pe care îl facem pe platforma CashClub.ro, unde există un buton ”Solicitare plată”. Apăsăm acest buton și introducem codul IBAN, numele titularului și numărul de telefon. Sau folosim contul de facebook. Există ceva mai simplu de atât?

Experiența mea 

cashclub

Pentru mine a fost o experiență uimitoare. În primul rând pentru că a funcționat cât se poate de ”pe bune”. Apoi, cei 50 de lei au contat enorm. Știu, s-ar putea să pară exagerat pentru unii, mai ales că nu este vorba de o sumă cu nu știu câte zerouri.

 

Dar în cazul meu, așa a fost. Mai ales că au venit exact atunci când aveam mai mare nevoie. Spre exemplu: bonusul primit în luna august a completat suma de care aveam mare nevoie. Era o urgență. Un membru de familie urma să se opereze iar suma pe care trebuia să i-o trimit era incompletă. Bonusul de la CashClub a venit exact la timp.

Link refferal – câștigi și tu și prietenii

Între timp, m-am obișnuit cu platforma de economisire și am recomandat-o și prietenilor, membrilor familiei și cunoștințelor. Putem câștiga și de aici. Cum? Din contul pe care l-am deschis dăm click pe ”Invită-ți prietenii”. Preluăm  apoi linkul personalizat (link referral) și îl trimitem fie prin mesaje, fie prin postări pe rețelele sociale (sau blog). 

cashclub

Suntem recompensați cu câte 30 de lei  pentru fiecare cont activat, atunci când cel invitat plasează o comandă validă. Noutatea, dar și motivația este recompensa de 30 de lei pe care o primește și invitatul.

Tips & triks din propria experiență

După experiența mea de aproape un an de utilizare a platformei CashClub.ro, pot împărtăși câteva opinii. Sincere, așa cum știți că obișnuiesc.

CashClub este un instrument de economisire aș îndrăzni să spun. Afirmația mea este susținută de argumente: înscrierea pe platformă și instalarea extensiei/aplicației de mobil sunt gratuite. Este la îndemâna oricui, ușor și rapid de instalat (3 secunde).

Acces la o mulțime de branduri și magazine renumite: Elefant, Booking.com, Epantofi, Sinsay, Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Cărturești, Libris, Hervis, Lensa etc.

cashclub

Ultimele noutăți

De asemenea avem acces la coduri de reducere, promoții și economisim printr-o metodă simplă. În plus, de când am intrat în comunitatea CashClub, primesc ultimele noutăți, informații și recomandări.

Spre exemplu, am aflat că pragul minim de retragere din contul CashClub a coborât de la 50 lei la 30 lei. Și că o parte din tranzacții vor fi plătite mai repede. Știu când începe Black Friday la majoritatea magazinelor, dar și care dintre ele vor lua startul mai devreme. În felul acesta îmbin plăcutul cu utilul: economisesc de fiecare dată când fac cumpărături.

2022 11 07 CashClub - clubul pasionaților de smartshopping

Atenționări

În cazul în care magazinul din care faceți cumpărăturile nu apare pe lista de parteneri, puteți trimite mesaj la [email protected] Eu am întâlnit o situație de acest gen. Am cumpărat o canapea de la un magazin care nu este pe listă. Tare mi-ar fi plăcut să primesc cashback la suma plătită pentru canapea, care era destul de consistentă. Din păcate am trimis mesajul abia după ce am cumpărat produsul. 

De asemenea, chiar dacă platforma vă atenționează prin acel pop-up, e bine să consultați lista magazinelor. Din motive tehnice, unele magazine nu pot înregistra comisionul cashback utilizând extensia de browser CashClub.

Exemplul concret pe care l-am întâlnit și pot să vi-l împărtășesc este Booking. În acest caz, comenzile se fac direct de pe site-ul CashClub.ro sau din aplicația de mobil CashClub.

2022 11 07 CashClub - clubul pasionaților de smartshopping

La final

Așadar, fiți foarte atenți la toate informațiile și profitați de orice ocazie să economisiți. Ar  mai fi ceva de reținut: CashClub acordă premii lunare pentru valoarea totală a cumpărăturilor pentru care primiți cashback în luna respectivă. Singura condiție este să folosiți aplicația CashClub când faceți cumpărături online și veți participa automat.

Voi ați aflat de CashClub? Folosiți platforma? Dacă da, cum vi se pare și ce experiențe puteți împărtăși? La final, nu-mi rămâne decât să vă recomand cu toată sinceritatea metoda de economisire cashback cu platforma Cashclub. S

per ca experiența mea și trips & tricks să vă fie de folos și să economisiți cât mai mult. Eu fug să fac ceva cumpărături pentru cadouri din bonusul cashback adunat.

Până data viitoare, spor la cumpărături & economisire!

Cu drag, MM

Articol scris prntru proba nr.14 SuperBlog 2022

Sursa: CashClub, cont personal Cash club

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

https://news.whatjobs.com/

o poveste;  Bella;   bijuteria

Rate this post