Bun găsit, prieteni! Lumea pietrelor prețioase și a bijuteriilor este de-a dreptul fascinantă. Odată ce  pătrunzi în tainele ei, te atrage, îți stârnește curiozitatea, te cucerește. Ador lumea aceasta și tot ce descopăr în ea! Este o lume a poveștilor adevărate. Iar eu am crezut dintotdeauna într-o lume a poveștilor. 

Poate credința mi-ar fi fost știrbită dacă nu ar fi fost faptele. Deși nu e nevoie de demonstrații, pentru că pietrele te simt, te aleg și te lasă să le afli povestea. Așa cum  m-au ales pe mine perla naturală, onixul sau ametistul. Trebuie doar să crezi în ele și în puterea lor. La fel cum adevărata credință nu are nevoie de dovezi.

Bijuteria Anyoli care m-a cucerit

bijuteria

Andreea Marin – ambasadorul Anyoli

Poveste reală este și cea pe care am aflat-o acum un an: Anyoli. Brandul lansat în toamna anului trecut este o poveste reală despre bijuterii, iubire, frumusețe și credință. Despre bijuterii inteligente, cu stocare data on things, unice, delicate, elegante. Tot ce ți-ai putea dori de la o bijuterie.

Ca orice iubitoare de bijuterii, atrasă de unicitatea, frumusețea și pietrele bijuteriilor Anyoli, m-am îndrăgostit pe loc. Prima bijuterie Anyoli pe care am simțit că mi-o doresc a fost un colier inteligent cu perle naturale .

Cunoscută ca simbol al sincerității, purității, perla este un talisman al prosperității. Are rol de protecție împotriva pericolelor, protejează mamele, copiii și familia. Stimulează concentrarea, respectul de sine și încrederea în propria persoană. Știam că este bijuteria care mă va pune în valoare. Că voi fi unică și perlele mă vor proteja, mă vor inspira și îmi vor aduce prosperitate. 

Cum funcționează bijuteria inteligentă

Dar colierul de perle Anyoli mai are ceva unic:  mesajul – de tip text, foto, video, link sau document tip Biblia. Indiferent de tipul mesajului, acesta va fi prezent în bijuteria Anyoli.

Cum este posibil? Datorită tehnologiei NFC implementată în absolut toate bijuteriile Anyoli. Odată instalată aplicația Anyoli, tehnologia NFC face posibilă vizualizarea mesajului pe telefon. 

Cum funcționează cadoul inteligent:

 • accesezi www.anyoli.ro;
 • alegi bijuteria care se potrivește cu emoția pe care vrei să o transmiți;
 • după ce adaugi bijuteria Anyoli în coșul de cumpărături, încarci mesajul special ce are menirea să dea viață cadoului tău;
 • poți încărca un mesaj text, poză, video, link sau chiar un document precum Biblia, astfel încât ceea ce oferi să fie cu adevărat din suflet pentru suflet;
 • odată ce bijuteria Anyoli ajunge la persoana căreia vrei să i-o dăruiești, mai este un singur pas de îndeplinit: prin simpla atingere a cadoului de telefonul care are instalată aplicația Anyoli, inima se va umple de bucurie în momentul în care va apărea, pe ecran, emoția pură.

Există perfecțiune: bijuteria Anyoli

Poate că nu există perfecțiune, așa cum spunem mereu. Dar cum poate fi numită bijuteria care transmite mesajul potrivit? Bijuteria vie care transmite mesajul pornit din suflet, pentru suflet. Mi-aș permite să răspund: bijuteria Anyoli.

bijuteria

Nadia Vișan -fondatoarea Anyoli

Îmi place să dăruiesc și să surprind bucuria. Lumina aceea unică din ochii celui care primește cadoul, îmi umple sufletul. Nimic nu se compară cu fericirea pe care o simt văzând fericirea celuilalt. Pentru mine asta înseamnă să dăruiești din toată inima, pentru sufletul drag.

Se întâmplă însă să nu reușesc întotdeauna să transmit emoția, dragostea sau recunoștința. S-ar putea ca mesajul pe care îl transmit să nu fie cel potrivit sau suficient de bine înțeles. În acest caz, cadourile nu le mai consider cadouri. Ci simple obiecte, mici atenții sau chiar schimb de amabilități.

Anyoli – Mesagerul lui Dumnezeu

În timp ce bijuteria Anyoli poate fi oferită cu orice ocazie- ziua mamei, soției/soțului, zile de naștere, logodnă, nuntă, botez, oameni religioși etc.- fără a da greș. Alegerea și transmiterea mesajului potrivit dublează bucuria cadoului oferit.

Imediat ce am aflat despre povestea Nadiei Vișan, fondatoarea Anyoli România, m-am gândit la oamenii prețioși din viața mea. Anyoli înseamnă ”Mesagerul lui Dumnezeu”. Eu aș vrea să fiu mesagerul bucuriei, dăruind bijuteria Anyoli fiecăruia. Aș pune câte o bucățică din sufletul meu și le-aș oferi cu toată dragostea pe care o am pentru ei.

Din păcate, nu pot face asta odată pentru toți cei dragi. Sufletul meu este destul de mare și dragoste destulă cât să ajungă pentru toți. Dar nu pot rămâne fără un pic de suflet și puțină dragoste. Atât cât amândouă să se poată regenera. Prin urmare, voi dărui pe rând și prima ființă căruia i-aș dărui este mama. Probabil că nu sunt singura, dar contează ce simt.

Un cadou pentru mama

Cuvintele care să exprime ce înseamnă mama, sunt sărace și puține. La fel și pentru a-i mulțumi. Mama este unică și prețioasă în primul rând, pentru că mi-a dat viață. Că m-a ținut de mână atât cât să-mi transmită încrederea și puterea de care aveam nevoie. Pentru că m-a învățat să mă respect și să respect. Și pentru omul care sunt.

Niciun cadou din lume nu este prea mult pentru mama. Sau prea scump. Chiar dacă i s-ar potrivi colierul de perle naturale, sigur dorește ceva de care să nu se despartă. Rămân la perlă, dar cea mai potrivită alegere este o pereche de cercei inteligenți.

bijuteria

Cercei Love

I-am găsit în colecția Love, una dintre cele patru colecții Anyoli: Love, Dio, Full Moon și Nature. Cerceii Love cu pandantiv inimă, aur galben 9K și piatra Madre Perla albă vor prinde viață cu mesajul trimis din inima mea.

Mesajul din inimă pentru inimă

”Mama, să știi că chiar și atunci când nu pot ajunge la tine, ești în inima mea. Mă rog să fii sănătoasă, îți mulțumesc că exiști, și te rog să-ți păstrezi zâmbetul blând și cald. Te iubesc, mama!”

Livrare direct la persoana căruia îi dăruiești

Am ales cadoul, am încărcat mesajul, acum finalizez informațiile de plată și livrare. Aleg livrarea bijuteriei direct pe adresa mamei pentru că nu știu când voi ajunge. Astfel, mama mă va putea asculta ori de câte ori îi va fi dor (pe viață).

Mama nu are un telefon sofisticat, dar modelul pe care îl are este compatibil cu tehnologia NFC. Îi explic tot ce trebuie să facă și să știe:

 • să se asigure că atât datele mobile / WiFi-ul, cât și NFC-ul sunt pornite;
 • telefonul de pe care va fi scanat cadoul viu trebuie să aibă instalată aplicația Anyoli;
 • imediat ce va atinge cadoul viu de telefon, va putea vizualiza mesajul ori de câte ori va dori să mă simtă aproape;
 • odată citite, mesajele pot fi accesate și offline; 
Ce trebuie să știu eu:
 • pot schimba mesajul din bijuteria oferită persoanei dragi în orice moment;
 • destinatarul va fi notificat în momentul în care mesajul s-a schimbat;
 • voi fi notificat în momentul în care mesajul este citit prima oară de către destinatar;
 • am posibilitatea de a schimba mesajul ori de câte ori vreau. 

Anyoli 12 Bijuteria Anyoli care m-a cucerit

Alegerea pietrelor prețioase pentru copii

Povesteam despre lumea bijuteriilor, a cristalelor, pietrelor prețioase și cum acestea ne aleg. Dar când alegi un cadou pentru copii, te ghidezi după compatibilitatea cu zodia. Pentru a păstra echilibrul, următorul cadou va fi pentru cel mai mic membru al familiei.

Buburuza s-a născut în zodia Gemeni, piatra reprezentativă zodiei fiind perla. Buburuza are doi ani și jumătate, adoră cărțile și, cum altfel? bijuteriile. Eu sunt responsabilă cu partea cultural artistică: muzică, dans & citit. În ultima vreme cere să-i citim tot mai mult din cărțile preferate.

Pe mine mă preferă pentru că nu-i rezist. Seara, înainte de culcare în loc de 3 cărți (limita), mai citesc una. Spre nemulțumirea Buburuzei (și a mea), mai bine de 2 săptămâni  am lipsit din program. O laringită nesuferită m-a lăsat fără voce și m-a făcut indisponibilă. Toate acestea m-au condus către cadoul potrivit: bijuterii copii.

Brățara cu pandantiv cruce piatra Madre Perla

17622814 F7F40430 190 Bijuteria Anyoli care m-a cucerit

Brățară copii Anyoli

Când am ales bijuteria Anyoli pentru Buburuză am ținut cont de piatră (perlă), de plăcerea de a-i citi și de credință. Brățara ajustabilă  cu pandantiv cruce, aur galben 9 K, piatra Madre Perla, fir mătase neagră este cel mai potrivit cadou.

Mesajul va fi un fragment din povestea de seară pe care îl pot schimba în fiecare zi. Important este ca atunci când Buburuza dorește să mă asculte, să o poată face prin intermediul bijuteriei inteligente.

Bineînțeles, bijuteria Anyoli o va ajuta și când sunt plecată și nu putem fi împreună. Faptul că mesajul poate fi schimbat ori de câte ori doresc, pot înregistra și transmite mesajul potrivit. Mi-aș dori chiar să înregistrez prima rugăciune pentru copii.

Chiar vrei un motiv să dăruiești? 

Cadourile pot fi oferite oricând simți că vrei să faci o bucurie. Nu avem nevoie de zile sau ocazii speciale. Dar dacă chiar vrei un motiv, Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi. Ne vom trezi mirați când a trecut timpul.

Prin urmare, nu-i deloc devreme să ne gândim și să alegem cadoul unic: bijuteria Anyoli. Bijuteria inteligentă care va aduce atâta bucurie persoanelor dragi din viața ta și se va transforma în bucuria ta. Lăsați-vă purtați de sentimente, de credință și încredere în pietre, și bijuteria vă va alege.

La final

Cât mi-aș dori ca ametistul din inelul dăruit de bunica să poarte un mesaj din partea ei! Evident, pe vremea aceea nu exista tehnologia necesară și nici povestea Anyoli. Pe care, apropo, o puteți citi în detaliu pe website-ul Anyoli.

Tocmai de aceea vă invit să descoperiți bijuteriile inteligente Anyoli, să profitați și să dăruiți cadouri unice. Pentru detalii, vizitați e-shopul Anyoli, paginile de facebook și instagram sau You tube.

Ați aflat despre brandul cu bijuterii inteligente Anyoli? Voi cui ați dărui o bijuterie Anyoli? Ce piatră s-ar potrivi și ce mesaj ați transmite?

Până data viitoare, alegeți și dăruiți inteligent!

 

Cu drag, MM

Articol scris pentru proba nr. 12 SuperBlog 2022

Sursa: Anyoli

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

afacerea;  furtunul;  adepozit

Rate this post