Salutare, prieteni dragi! Sunt femeie și probabil asta explică faptul că ador produsele de îngrijire și înfrumusețare. Dar, sunt convinsă, și dacă lucrurile ar fi stat altfel, tot nu s-ar fi schimbat nimic. Convingerea mea este că există ceva în ADN în această privință. Oricum ar sta lucrurile, există o certitudine: îmi plac produsele de îngrijire de calitate, naturale, eco, bio naturale.

Cuprins

4 produse ZANNA care m-au cucerit + cadou

zanna

Din această categorie fac parte produsele pe care le-am descoperit pe Vitamix.ro: ZANNA. Dacă despre Vitamix.ro știam deja și apelam adesea la cumpărături, despre produsele Zanna nu știam nimic. Poate am văzut pe ici- colo câte ceva pe Instagram sau Facebook, dar nimic mai mult.

Înainte însă să dau liber curiozității, am primit câteva produse pe care le- am pus imediat la treabă. Produsele cu ingrediente naturale te trimit instant, nu doar cu gândul, ci mai ales cu simțurile la natură. Iar natura este generoasă, frumoasă, și curată (ne place să credem). Cine se bazează pe natură, nu poate fi decât câștigător.

Produse cu ingrediente naturale 100%

Produsele primite au avut exact acest efect: natura pură, frumoasă și binefăcătoare. De ce spun aceste lucruri? Pentru că iubesc natura și revenind la simplitatea naturii, voi folosi același stil pentru explicație. Deoarece, produsele Zanna conțin ingrediente cu proprietăți benefice pentru corp și piele. 

20230116 111534 e1674639652289 4 produse ZANNA care m-au cucerit + cadou

Ingrediente provenite din plante, vitamine care sunt extrase din de natură vegetală, naturale. Cât mai puțini sau deloc parabeni, conservanți, coloranți, SLS sau parfumuri sintetice. Concret, vă voi povesti despre: gelul de duș hidratant cu lapte de capră, balsamul cu extract de cătină, untul de corp relaxant și săpunul lichid Tea Tree & Cuișoare.

Cele 4 produse Zanna sunt exact cele pe care le folosesc cel mai des. Gelul este unul dintre produsele despre care spun că niciodată nu sunt suficiente. Asta pentru că îmi plac băile cu sare, spumă și geluri de calitate. Este dacă vreți, un fel de eliberare de energiile mai puțin bune acumulate. Sau, un răsfăț cu sănătate!

Gel de duș cu lapte de capră 

zanna

Gel de duș ZANNA

Gelul de duș cu lapte de capră Zanna oferă pielii nu doar răfăț și curățare, ci și hidratare, frumusețe și catifelare. De aproximativ un an de zile am început să folosesc produse cu lapte de capră și să mă conving de beneficiile acestui ingredient. Cunoscut drept elixir al frumuseții, laptele de capră conține vitaminele A, B, C, E și coenzima Q10. Ingredient perfect pentru păstrarea pielii fermă și tânără. 

Gelul de duș Zanna conține lapte de capră de origine 100% natural. Folosindu-l, am văzut cum pielea rămâne catifelată și hidratată. Am comparat gelul Zanna cu un alt produs și am decis să rămân la cel de la Zanna. Este delicat și foarte ușor parfumat de la ingredientele naturale conținute. Oferă un adevărat răsfăț pielii și ingrediente 100% naturale.

Unt de corp relaxant 

Imediat după baie, cremele, untul sau laptele de corp sunt cele pe care le folosesc din plin. În acest caz, untul de corp relaxant Zanna este cel care își va demonstra calitățile. Pentru că îmi doresc ca produsul să fie cât mai eficient, îl folosesc pe pielea ușor umedă. În felul acesta, untul intră mult mai bine în piele.

20230125 110412 4 produse ZANNA care m-au cucerit + cadou

Unt de corp relaxant ZANNA

Untul relaxant conține: ulei de migdale dulci, ulei esențial de ylang-ylang, unt de shea, de cacao și de măsline. Aceste uleiuri sunt binecunoscute pentru beneficiile lor. Împreună, prezente în untul relaxant au efecte vizibile, nemaipomenite. L-am folosit în fiecare zi pe întreg corpul, chiar și pentru mâini și călcâie. Mai ales că în perioadele reci pielea are nevoie de mai multă hidratare.

Concluzia: de când folosesc untul de corp Zanna, pielea arată hidratată, moale, are un aspect plăcut. Am constatat că cele două produse merg mână în mână și le voi păstra în ritualul meu de îngrijire. Desigur, doarece pe site sunt multe alte variante, mi-am propus să încerc și altele.

Balsam cu extract de Cătină

zanna

Balsam cu extract de cătină ZANNA

Cel de-al treilea produs dedicat îngrijirii pielii este balsamul cu extract de Cătină Zanna. Despre cătină știm cu toții cât este de benefică, deci nu mai repet. Voi aminti însă conținutul cmplexului de vitamine: A;C; E; K; P; F și complexul de vitamine B- B1, B2, B6 și B9. Datorită acestora și a acizilor grași Omega 3, balsamul poate contribui la vindecarea diverselor afecțiuni ale pielii.

Balsamul are efect antibacterian, vitamizant, cicatrizant, regenerant și emolient. Se aplică direct pe piele, masând cu mu mișcări circulare, până intră în piele.  L-am folosit pentru mâini, coate, călcâie. Opinia? Îmi place, îl voi adăuga produselor de îngrijire favorite.

Săpun lichid Tea Tree & Cuișoare

Ultimul, dar nu și cel din urmă este săpunul lichid Tea Tree și Cuișoare Zanna. Puteam începe chiar cu el, deoarece este clar mai des utilizat decât celelalte. Doar de vreo 5. 10…15 ori (nu am numărat, dar pot fi chiar mai multe) pe zi. Recomandat pentru pielea sensibilă a mâinilor, săpunul lichid are proprietăți antibacteriene și antiseptice.

20230125 110525 4 produse ZANNA care m-au cucerit + cadou

Săpun lichid Tea Tree & Cuișoare ZANNA

Nu știu vouă, dar mie îmi place mirosul de cuișoare care se eliberează odată ce iese din recipient. Acestea- cuișoarele- sunt responsabile cu efectul calmant, hidratant și tonifiant al pielii. De când îl folosesc, toate astea se simt și văd pe mâinile mele. Îmbogățit cu vitamina E și ricin, celălalt ingredient predominant este la fel de remarcabil.

Tea tree, căci despre el este vorba, are rol antibacterian, antiseptic și antifungic. Ceea ce este foarte important în general pentru un produs de spălat. În mod deosebit pentru mine, care urmăresc aceste calități în alegerea unui săpun. Cu alte cuvinte, săpunul lichid Tea tree & Cuișoare Zanna se potrivește nevoilor mele.

4 produse Zanna – concluzii

Să concluzionez: cele 4 produse Zanna testate și prezentate mai sus, m-au cucerit. Le-am pus în topul preferințelor mele în materie de produse de îngrijire. Sincer, onest, le dau un feedback pozitiv pentru calitate, ingrediente naturale 100%. Pentru beneficiile vizibil obținute în timpul folosirii. Și cum întotdeauna există și partea financiară, să vorbim despre prețuri. Acestea sunt foarte bune în raport cu calitatea și de asemenea, pe site sunt multe oferte.

zanna

Și … Cadoul:

Dar mai mult de atât, am un cadou pentru voi, așa cum sugerează și titlul. Este vorba despre un cod cadou: ”MIRELA20”. Codul este valabil doar online pe vitamix.ro și se aplică numai produselor ZANNA. Aplicându-l, veți beneficia de o reducere de 20% până pe 31 ianuarie 2023. Spor la cumpărături!

 

Până data viitoare, alegeți sănătatea, naturalul și frumusețea!

Cu drag și bucurie, MM

Sursa foto: erhiva personală

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

produsele

reduceri

laptopul

5/5 - (1 vote)