Bun găsit, prieteni dragi! Știu, căldura face ravagii, simțim cum ne topește, dar nu ne lăsăm cu una- cu două. În fiecare articol sunt tentată să vă întreb cum faceți față și ce metode ați descoperit. Mie una, pur și simplu nu-mi vine să ies din casă sau birou, unde aerul condiționat funcționează aproape non-stop.

Aniway, iertată fie-mi tentația, dar am credința că este firească. Să trecem totuși la subiectul pe care vreau să vi-l aduc în atenție prin intermediul acestui articol. Povestea unui parfum: Trussardi Le Vie Di Milano.

Cuprins

Trussardi Le Vie Di Milano – povestea unui parfum

Trussardi

Dacă am spus poveste, înseamnă că am o poveste. De altfel, ca de fiecare dată când scriu. Iată povestea parfumului Trussardi. În luna mai am participat la un eveniment pe cât de frumos pe atât de drag și impresionant. V-am povestit atunci, la cald, sub efectul momentului, despre lansarea Colecției Caza Azul by Liza Panait. Primiseam cu acea ocazie câteva promoționale și trei eșantioane- tester de parfum.

Două dintre ele îmi erau cunoscute, unul însă îmi era total necunoscut. Dovadă că nici nu l-am încercat decât după câteva zile, mai mult din curiozitate. Parfumul eliberat odată ce am apăsat pe mica fiolă de Trussardi La Vie di Milano m-a lăsat fără cuvinte.

Căci sunetele de tipul ”oau”, ”mvaaai”, ”pfff,” ”ooo” care îmi ieșeau, pot fi încadrate cel mult la onomatopee. Visam cu ochii deschiși iar imaginația mă purta departe … într-o lume spectaculoasă, sofisticată  nedescris.

20230719 145224 Trussardi Le Vie Di Milano - povestea unui parfum

Trussardi – brand italian

Cine nu iubește parfumurile?!? Ținutele deosebite și bijuteriile? Eu una, ador să le am, să le pregătesc și asortez momentului, stării, locului etc. Îmi place calitatea, stilul unic, personalizat, bunul gust. Dar știți deja toate acestea, dacă ați citit cel puțin câteva articole. Dacă nu ați reușit, vă invit să căutați și parol, veți găsi ceva care să vă atragă. Pnă una-alta, să revenim la povestea de astăzi.

Bineînțeles, știam de brandul italian Trussardi, creat prin 1911 de Dante Trussardi. Brand de îmbrăcăminte și accesorii cu o eleganță deosebită, sofisticate și moderne.  Calitatea materialelor și atenția la detalii sunt de asemenea la un nivel foarte sus. Îmi scăpase însă, nu îmi explic cum, parfumurile brandului . Dar, cum puteau fi altfel parfumurile semnate Trussardi, dacă nu cel puțin la fel de sofisticate, elegante, rafinate? 

Pulverizarea fină a parfumului m-a înfășurat ca într-un voal mătăsos, cu tonuri de bergamotă și măr. Îmi plăcea cum mă învăluia, cum mă purta pe tărâmuri de poveste. Mă simțeam ca atunci când m-am îndrăgostit! Mă îndrăgosteam cu siguranță. De data aceasta de parfum.

Trussardi

Am dat imediat o căutare care m-a ajuat să înțeleg și mai bine despre ce înseamnă acest parfum. Mă uimea și mă cucerea cu fiecare ton și notă întâlnite în formula parfumului. Totuși, am pus cumva deoparte dorința, într-un sertar al viitoarelor posibile împliniri.

Între dorință și împlinire

Cine nu procedează la fel, atunci când prioritățile momentului sunt altele? Mi-am spus cu regret ”poate altă dată” și am încuiat sertărașul. Dar micul eșantion păstrat în buzunarul genții, ieșea mereu la iveală. Parcă voia să-mi reamintească de călătoria olfactivă pe care mi-o sugerase parfumul. De fapt, asta se întâmpla cu fiecare puf eliberat.

Iar pentru a mă impresiona și cuceri și mai tare, parfumul persista și mă însoțea mult timp. Țin să spun toate acestea, deoarece au avut un ecou la care am și răspuns. Pentru corectitudine, ar trebui să menționez că m-a încurajat și soțul meu. Astfel, am început să caut parfumul în parfumeriile în care ajungeam.

20230719 144413 Trussardi Le Vie Di Milano - povestea unui parfum

Spre surprinderea mea, Trussardi Le Vie Di Milano Walking in Porta Venezia nu era printre cele expuse. Știți și voi cum e: cu cât ceva este mai greu de găsit, mai inaccesibil, cu atât ți-l dorești mai mult. Ceva mă tot impulsiona să-l caut mai mult, să întreb peste tot. 

Shopping Limitless Via Della Spiga

Deși, atunci când știu că nu voi cumpăra acel lucru, nu-mi place să continuu căutarea. Mi se pare că îmi fac singură rău, fac loc regretelor și părerilor de rău etc. De data aceasta, mă încuraja partenerul, dar și eu simțeam că vreau să aflu mai mult. Ca un fel de confirmare a ceea ce știam. Și ce bine am făcut că mi-am urmat instinctul!

La un moment dat, am obținut informații despre edițiile limitate ale parfumului Trussardi Le Vie Di Milano. Colectia Trussardi Parfums, Le Vie di Milano conține șase arome extraordinare, create de cei mai buni parfumieri ai momentului. Dintre acestea, am obținut o rezervare la un preț imbatabil pentru Shopping Limitless Via Della Spiga.

20230719 145725 Trussardi Le Vie Di Milano - povestea unui parfum

Note și tonuri

Parfumul conține note inconfundabile de mosc oriental. Urmează tonuri elegante de trandafir, iasomie, magnolie și mahon. Iar inima, ah inima! Acest organ al emoțiilor și sentimentelor de iubire are nevoie doar de o picătură de miere. Adică, fagurele de miere care produce aroma de senzual și irezistibil. 

Exact ceea ce găsim în inima parfumului Trussardi  Shopping Limitless Via Della Spiga. Îmi era clar ca lumina zilei că mi-l doream. Tonurile de bază ale heliotropului, păducelului și boabei tonka erau cele care îi completau formula. Iar povestea, bineînțeles nu putea fi decât una interesantă.

Trussardi

Povestea parfumului

Shopping Limitless Via Della Spiga

Limitless Shopping Via Della Spiga aparține familiei olfactive floral oriental mosc. Este un parfum bogat și catifelat. În compoziția aurie, Quentin Bisch și Amélie Jacquin au adăugat note dulci de miere care evocă instantaneu atmosfera celor două patiserii- Cova si Marchesi- locuri în care oamenii se opresc înainte, în timpul sau după o sesiune de shopping în buticurile de pe Via Montenapoleone. Notele de trandafir, iasomie, magnolie și heliotrop oferă o atingere rafinată, indispensabilă pe străzile Via Spiga, Sant’Andrea și Via Gesù.

Trussardi

Poveste cu final fericit

Până a doua zi, când ajungea în magazin noul parfum descoperit, trebuia să iau o decizie. Grea. Dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. În timp ce eu începeam să regret pentru demersul făcut, iubitul meu mi-a dat o veste neașteptată. Ce spun eu aici? de-a dreptul nesperată! Parfumul va fi cadoul lui, în avans, de ziua mea.

Sigur vă imaginați fără a folosi cuvintele mele, ce am simțit și cum am așteptat momentul. Așadar, trec peste aceste amănunte și vă povestesc despre parfum. În primul rând, nu mă înșelasem deloc cu privire la ceea ce simțisem. Sofisticat, elegant, rafinat, începând cu prezentarea.

Prezentare

Trussardi Limitless Shopping Via della Spiga vine într-o sticlă inedită, satinată, bej prăfuit. Capacul din metal auriu elegant, specific Trussardi, reprezintă reproducerea fidelă a versiunii în miniatură a capului Levrier- ului italian. La gâtul acestui câine nobil, simbol al brandului se află o mica panglică din piele, în aceeasi nuanță cu sticla.

20230719 144558 Trussardi Le Vie Di Milano - povestea unui parfum

Parfumul este ambalat într-o cutie la fel de elegantă, în același ton de bej – prăfuit și auriu. De asemenea, parfumul are una dintre cele mai concentrate formule. Acesta conține uleiuri de parfum 10% până la 20% care prelungesc durata de persistență.

La final

Astfel, parfumul oferă bucurie celui care îl poartă pentru mai mult timp. Desigur, știmdeja  că putem prelungi durata unui parfum. O putem face cu ajutorul produselor de îngrijire a pielii ale aceluiași brand, împreună cu parfumul. Deocamdată am luat parfumul. Dar am primit mostre de gel de duș și cremă de corp. Într- adevăr, sunt divine!

Trussardi

Heiii, și totul e bine când se termină cu bine! Iar eu pot spune că povestea mea a avut final fericit. Aproape că nu visam să am acest parfum a cărui poveste tocmai ați aflat-o. S-a întâmplat însă și nu pot spune decât că sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat. Și, să vă întreb: știți sau ați folosit vreunul dintre parfumurile Trussardi Le Vie Di Milano?

Până data viitoare, o vară și experiențe extraordinare!

Cu drag și parfum de poveste,

MM

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

nu privi în urmă

hotel udalla

Berthelot

Rate this post