Bun găsit, prieteni! E vremea vacanțelor, dar, uneori nu reușim să facem rezervări din timp. Sunt multe motive care contribuie la nerespectarea planurilor, însă nu întotdeauna totul este pierdut. Oportunități de ultimă clipă, alinerea planetelor care ne favorizează, cineva acolo sus ne iubește. Who knows?

Cert e că lucrurile se pot întâmpla și în ultimul moment iar noi ne putem bucura de vacanța mult așteptată. În spiritul acesta am ales să povestesc puțin despre un loc de cazare din destinația mea dragă, Tenerife: Hotel Udalla Park.

Cuprins

Hotel Udalla Park – poveste, condiții, opinii

hotel udalla

S-a întâmplat de câteva ori să aud în jurul meu oameni disperați care au rămas fără cazare. Iar când mai ai și copiii cu tine deja lucrurile devin mai mult decât supărătoare. M-am pus în locul lor și, deși mi-am făcut câțiva prieteni pe insulă, nu știu cum ne-am fi descurcat. Mie una mi-ar displace, ce spun eu, cred că m-ar bulversa o astfel de întâmplare. Să nu mai spun că bugetul de vacanță s-ar duce într-o direcție nedorită.

Am avut destule experiențe de vacanță, unele împărtășite deja aici. Am pierdut avionul, ne-a fost spartă mașina și furate bagajele, dar cazarea a fost întotdeauna sigură. Fie că am rezervat din timp, fie au apărut oportunități de ultim moment, am avut mereu un plan B. Printre multele cazări de care am avut parte, unele super, altele vai mama lor, este și Hotel Udalla Park.

Povestea mea cu Hotel Udalla 

203124606 4211848505505201 6419475533079556380 n e1688988990689 Hotel Udalla Park - poveste, condiții, opinii

Hotel Udalla Park are 3* și este situat în Playa de Las America, El Camison.  Aici am petrecut deja câteva sejururi pe insula dragă mie. Încă un motiv pentru care am ales să scriu despre experiența avută și opiniile proprii. Consider important să ai idee despre locul în care vei locui timp de o săptămână, două. Cel puțin, așa este pentru mine.

Chiar dacă există recenzii pe site-urile de rezervare, nici acestea nu ne scutesc de neplăceri. Ca și în cazul restaurantelor, recenziile despre cazări pot fi false, neadevărate. Am avut o experiență de acest tip, cu recenzii bune care au generat nota 9. Adevărul de la fața locului a fost de nota 5 cu indulgență.

20230517 182742 Hotel Udalla Park - poveste, condiții, opinii

Și credeți- mă, oricât ai fi de îndrăgostit de destinația de vacanță, să stai 2 săptămâni în miros de canalizare, nu- i deloc plăcut. Iar aceasta nu a fost singura problemă. Bineînțeles, am petrecut cât mai puțin posibil timp în apartament. Dar noaptea, tot acolo trebuia să dormim. Să depășim însă momentele de acest tip. Din fericire s-a întâmplat o singură dată și, cu siguranță ne-am învățat lecția.

Prima dată la Hotel Udalla

hotel udalla

La Hotel Udalla Park am ajuns prima dată când am dat peste o ofertă de preț de nerefuzat. Exact despre ce vorbeam la începutul articolului. Citisem cu ceva timp în urmă și un articol pe un blog. Am studiat oportunitățile- mă interesa să fie aproape de magazine, plajă, restaurante, cafenele, centru. Cheked! Hotel Udalla se află la 6-7 minute de mers pe jos de Playa Las Vistas, 5 de Mercadona supermarket, restaurante etc.

În plus, stația de autobuz situată aproape în fața hotelului. Cum nu închiriem mașină, acesta este un alt avantaj pentru noi. Așadar, am analizat toate aspectele, am văzut și nota pe booking, 8,2 atunci, și am rezervat. Cunoșteam zona, prin urmare, de la aeroport am luat un taxi și în aproximativ 20 de minute am ajuns.

IMG 20221114 122819 284 Hotel Udalla Park - poveste, condiții, opinii

După 6 ore de zbor, altele pe drum și în aeroport, practic de dimineață până seara, îmi doresc doar să mă relaxez. Pentru mine, înseamnă să ajung în cameră, să fac un duș și să mă întind în pat. Nici măcar nu-mi scot bagajele pentru a mă instala cu totul. Ei bine, în vacanța aceea, am simțit relaxarea altfel.

Disponibilitate, prietenie, empatie

241134815 4414439118579471 4592103632729014472 n e1689000213331 Hotel Udalla Park - poveste, condiții, opinii

Zâmbetul, tonul prietenos și deosebit de plăcut, disponibilitatea cu care am fost întâmpinați la recepție au avut acest efect. Din clipa în care am intrat în Hotel Udalla și am interacțioant cu Olga, a dispărut și oboseală și tot. În zilele următoarele zile aveam să constat acest comportament la toți angajații din hotel Udalla.

Îmi amintesc că Olga ne-a repartizat un apartament la etajul 1, care dădea spre stradă. Foarte curat, lenjerie impecabilă, aspect drăguț pentru cele 3*. Nu spun că-mi displac 4-5 stele, dar consider că nu-mi petrec sejurul în camera de hotel. Prefer să investec în alte aspecte care îmi fac vacanța frumoasă, așa cum mi-o doresc.

hotel udalla

Atâta timp cât este curat, am strictul necesar privind dotările iar personalul este amabil și disponibil, este în regulă. Și-apoi, știți bine, vacanțele mele nu fac parte dintre cele extravagante, scumpe. Probabil că în acest fel nu aș fi reușit să ajung de atâtea ori în Tenerife.

Apartamentul – dotare & curățenie

hotel udalla

Apartamentele Hotel Udalla mi s-a părut că răspunde sunt destul de mari, undeva la 42 mp. Sunt dispuse pe 2 niveluri și au dormitor, baie proprie, un mic living, bucătărie, balcon.

Dormitorul este mobilat cu 2 paturi de o persoană, dulap, noptieră, tv. și seif contra cost. Baia cu cadă, uscător de păr, articole de igienă. În living se află o canapea extensibilă, măsuță de cafea și masă cu 2 scaune. Bucătăria este utilată cu plită, frigider, cuptor microunde, ustensile de bucătărie, aparat de cafea. Balconul este de asemenea mobilat cu masă și scaune.

Din apartament, pe o scară interioară se poate ajunge pe terasă. Aceasta are 2 șezlonguri și oferă o priveliște superbă, mai ales seara. Foarte curat, amabilitatea personalului extraordinară. Am avut parte de curățenie de 5 ori pe săptămână, prosoape schimbate iar lenjeria, de 2 ori pe săptămână.

240106603 4385916854765031 3859890683342700751 n e1689000599410 Hotel Udalla Park - poveste, condiții, opinii

Piscină  și șezlonguri, restaurant bar

Hotel Udalla are de asemenea piscină cu șezlonguri pentru clienți, restaurant și bar. Ne-am relaxat și noi, ba am și lucrat de câteva ori de la umbra unui Yucca.  Unele apartamente au vedere spre ocean. Am cerut și noi unul, dar nu era nimic disponibil la acel moment.

Ne- am dat seama că ar fi fost grozav să fi găsit unul disponibil, după primele nopți. La terasele de vizavi se petrecea zogmotos până târziu în noapte. Ce poți spune? Cu toții vrem să ne simțim bine în vacanțe și o facem așa cum considerăm fiecare. Iar oamenii aceia se simțeau bine în acest mod.

hotel udalla

Plusuri  & minusuri

În afara acestui mic inconvenient, pe care desigur l-am rezolvat închizând ușa, sejurul la Hotel Udalla a minunat. Excelent aș îndrăzni să spun, punând în balanță plusurile și minusurile. Prețul a fost super bun, Olga era o bucurie de fiecare dată când o întâlneam, la fel și restul staff ului și personalului.

Faptul că se făcea curat, se schimbau prosoapele, lenjeria, curățenia în general, au fost de asemenea plusuri. Tot plusuri sunt și posibilitatea închirierii unei mașini, transferul de la și/sau la aeroport și wi- fi gratuit. A, și mai este ceva: posibilitatea de a lăsa bagajele în siguranță într-o cameră dedicată acestora. La minusuri aș trece mobilierul care ar trebui cel puțin recondiționat.

20230527 134330 Hotel Udalla Park - poveste, condiții, opinii

De ce am revenit la Hotel Udalla

Am spus însă că am stat de câteva ori la hotel Udalla Park din Playa de las America. Cred că s-a întâmplat de încă 3-4 ori, prin urmare am putea fi considerați ”clienți fideli”. În plus, suntem familiarizați cu zona, avem tot ce ne trebuie în apropiere, știm ce oferă hotelul.

240950386 4432977873392262 6741243049589682904 n e1689000831364 Hotel Udalla Park - poveste, condiții, opiniiDe ce am revenit la Hotel Udalla park? Am găsit aproape de fiecare dată prețuri bune, iar oamenii sunt extraordinari. În următoarele sejururi petrecute la Hotel Udalla am avut șansa să găsim apartament cu vedere spre mare. Pe lângă vederea minunată a oceanului și muzica valurilor, am avut parte de mult mai multă liniște.

În ultimul timp însă, am observat că s-a redus numeric personalul. Sau, poate am și nimerit într-o perioadă mai puțin aglomerată. Cert este că se făcea curățenie de 4 ori pe săptămână. Asta nu înseamnă că era mai puțină curățenie sau calitatea serviciului era mai slabă. Nici mobilierul nu a fost recondiționat. Deși, orice problemă apărută, defecțiune, chiar și nesesizată de noi, se rezolvă imediat.

241277607 4423809590975757 3079297823959883460 n e1689002084741 Hotel Udalla Park - poveste, condiții, opinii

Ținând cont de celelalte aspecte, mai ales de oameni, cu prietenia și empatia, amabilitatea lor, voi reveni la Hotel Udalla. Olga este de departe, o încântare, dar și colegele sale sunt deosebite, drăguțe. Revin la balanța în care pun plusurile și minusurile, înclină spre plus.

La final, concluzia

Mă interesează în mod deosebit curățenia, prosoape și lenjerii curate, articole de igienă și tot ce este necesar în bucătărie. Ceea ce mă scutește de cheltuieli și griji în plus. Iar dacă acestora li se adaugă profesionalism, disponibilitate și prietenie, sunt mulțumită.

20220514 111242 Hotel Udalla Park - poveste, condiții, opinii

Acestea fiind spuse cu privire la o posibilă cazare la Hotel Udalla, mă opresc aici. Sigur aș mai putea adăuga multe, dar timpul este prețios și nu-mi permit să vi-l răpesc. Concluzia se poate desprinde cu ușurință: abia aștept o vacanță în Tenerife la Hotel Udalla Park! Și voi, nu-i așa?

Până data viitoare, bucurați-vă de vacanță!

Cu bucurie și drag,

MM

Sursa foto: Hotel Udalla, arhiva personală

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

Berthelot

lemonade

codul

Rate this post