Bun găsit, dragilor! Să vorbim despre frumusețea și întreținerea pielii, nu este niciodată prea mult. Motivul este unul firesc și lesne de înțeles. Suntem preocupați să păstrăm cât mai mult tonusul, aspectul plăcut și tineresc al pielii. Deși îmbătrânirea pielii este un proces natural, ne- am dori să putem opri timpul în loc. 

Tânjim după ”tinerețe fără bătrânețe” și sperăm ca supranaturalul din poveste, să se transforme în realitate. Dincolo de poveste, mult mai palpabil, așteptările ne sunt răsplătite prin descoperirile cercetătorilor. Iar una dintre cele mai importante descoperiri se referă la Vitamina C și beneficiile ei pentru piele.

Cuprins

Vitamina C – beneficii pentru piele și ten

vitamina C

Probabil ați observat și voi în ultima vreme, Vitamina C a devenit o adevărată vedetă în industria cosmetică. De la ”vitamina poftei de mâncare”, Vitamina C a devenit un ingredient principal al produselor de îngrijire a pielii. Pentru un ten sănătos prezența produselor cosmetice cu ingredientul minune este un must have.

Dar, haideți să vedem ce este Vitamina C și care sunt beneficiile acesteia pentru piele. Vitamina C (acidul ascorbic) este o moleculă hidrofilă solubilă în apă și unul dintre principalii nutrienți esențiali organismului. Probabil și cea mai cunoscută și polupară dintre vitamine și minerale.

Vitamina C și rolul său în organism

Studiile au demonstrat rolul antioxidant al vitaminei C, prin care protejează celulele de efectele radicalilor liberi. Radicalii liberi se formează în timpul procesului de transformare a alimentelor consumate, în energie. Suntem de asemenea expuși radicalilor liberi aflați în mediul inconjurator. Printre aceștia se numără fumul de țigară, poluarea aerului, lumina ultravioletă, radiațiile solare. Radicalii liberi acumulați în timp au efect direct asupra procesului de îmbătrânire. 

MM MStudio 19 min Vitamina C - beneficii pentru piele și ten

Alt rol important pe care îl are Vitamina C este acela de a ajuta la creșterea și repararea țesuturilor. Procesul constă în formarea proteinei- atât de importantă pentru organism- numită colagen. Colagenul este folosit de organism în formarea și menținerea sănătății pielii. De asemenea, a sănătății oaselor, tendoanelor, cartilajelor și vaselor de sânge.

Colagenul este foarte important pentru ca pielea să arate frumoasă, fermă, luminoasă și elastică. Așadar, lupta cu îmbătrânirea prematură este mai aproape de a fi câștigată decât ne- am imaginat. Cum? Apelând la Vitamina C și beneficiile sale, atât la interior, cât și la exterior. Dar, așa cum am promis, acum ne vom referi la beneficiile vitaminei C asupra pielii și tenului. Adică, la acțiunea acestora de la exterior spre interior. Iată câteva dintre aceste beneficii:

Beneficiile vitaminei C pentru piele

  • diminuează ridurile fine și are efect anti-aging 
  • antioxidant puternic, acționează ca o barieră împotriva radicalilor
  • reduce petele hiperpigmentare, redă luminozitatea și uniformizează culoarea pielii
  • reduce inflamațiile și roșeața
  • ajută pielea să rețină apa, menținându-i echilibrul, fermitatea și hidratarea
  • diminuează semnele post acneice și grăbește vindecarea pielii
  • sporește eficiența produselor cu factor de protecție UV (aplicată înainte).

Cu beneficiile vitaminei C asupra pielii în minte, trecem la pasul următor: alegerea produselor. Ceea ce nu este neapărat ușor dacă aruncăm o privire pe piața produselor cosmetice. Ce ne ajută, este o cât mai bună informare, experiențele și review-urile. De aceea sunt aici, gata să împărtășesc cu voi experiența mea. 

vitamina C

Crema antirid  & Lipo Ceravit C

În ceea ce mă privește, mai am câteva criterii după care îmi fac alegerile. O rutină minimalistă cu produse care să acopere nevoile tenului meu ar fi unul dintre acestea. Dintre produsele folosite în rutina mea, nu lipsește crema antirid Hey young lady. Este chiar obligatorie, aș îndrăzni să spun.

Țin mult la tenul meu și am grijă să îi acord timp și să-i ofer produse de calitate. Ați aflat deja că folosesc produsele Allurene fabricate cu drag în inima Transilvaniei încă de la lansare. Prin urmare, alături de alte produse, crema antirid face parte din rutina de îngrijire a tenului meu. Principalul ingredient activ al cremei antirid Allurene este Lipo Ceravit C.

Ce este Lipo Ceravit C: lipozomi cu pereți din ceramide pure, încărcați cu Vitamina C liposolubilă. Aceștia se absorb ușor în piele și eliberează toată cantitatea de Vitamina C. Penetrarea adâncă a vitaminei C stimulează producția de colagen la nivelul pielii.

MM MStudio 46 min Vitamina C - beneficii pentru piele și ten

Utilizare și acțiune

În acest fel, asigură efectul antirid ridicat și îmbunătățește funcția de barieră a pielii. Reduce hiper-pigmentarea, ajută refacerea straturilor lipidice și acționează împotriva radicalilor liberi. Altfel spus, Vitamina C își îndeplinește cu succes rolul iar datorită Lipo Ceravit C crema este ideală în tratamentul antirid. 

Cu textura sa fină și fluidă, crema se absoarbe ușor în piele, fără a o încărca și îngrășa. Are un parfum delicat, discret, fără alergeni. Pot confirma fără urmă de îndoială: acționează asupra ridurilor. Deci, este un produs care acoperă nevoile tratamentului antiîmbătrânire.

Ce am mai constatat după ce am folosit crema antirid Allurene? Pielea rămâne catifelată, fină și radiantă iar petele pigmentare se reduc. Se aplică dimineața și seara pe față, gât și decolteu, după curățarea și/sau demachierea pielii.

Crema antirid poate fi folosită pentru orice tip de ten peste vârsta de 30 ani. Folosită zilnic, împreună cu alte produse, într-o rutină multifuncțională redă tenului aspectul plăcut. Se aplică foarte ușor, masând blând tenul și poate fi folosită și ca bază de machiaj.

vitamina C

Experiență & opinii

Rezultatele sunt cele care conving întotdeauna. Cel puțin așa este pentru mine. Cred totuși că nu sunt singura. Datorită rezultatelor pot mărturisi sincer, opinii din experiențele mele. Iată, una dintre acestea! Când am rămas fără crema antirid Allurene, o spun cu toată sinceritatea, mi-a lipsit. De fapt, corect spus ar fi: tenul a suferit și mi-a demonstrat-o prin felul în care arăta.

Strălucirea aceea naturală, de ten sănătos dispăruse. Ridurile păreau să se fi înmulțit, iar petele pigmentare erau din nou vizibile. Sigur că nu eram mulțumită deloc de ceea ce vedeam. De parcă imaginea din oglindă aparținea altcuiva. Ei bine, am renunțat imediat la crema pe care o foloseam și am comandat crema antirid Allurene.

Rezultatul s-a văzut imediat pe tenul meu. În plus, am luat o decizie importantă: voi trece de la un ritual zilnic de îngrijire, la un

plan pe termen lung. Era cât pe ce să spun că am devenit dependentă de produsele Allurene. Probabil nici nu aș fi greșit prea tare, ținând cont de realitatea cu care m-am confruntat.

Allurene

În încheiere, câteva cuvinte despre Allurene. Allurene este despre grija pentru femeia activă, ocupată, care își dorește o îngrijire simplă, dar eficientă. Brandul care traduce esența prin simplitate, acoperind întreaga arie de îngrijire zilnică a pielii. Indiferent de vârstă sau tip de ten, de la curățare și hidratare, la antiîmbătrânire. Cu produse puține, în pași simpli, în doar câteva minute.

Produsele au la bază ingredinte curate de top. Special create pentru rutina minimalistă, cu rezultate vizibile. Valorile Allurene: frumusețe naturală. Prietenie. Includere și apartenență la o comunitate.

Recomand să încercați produsele Allurene. Desigur, dacă nu ați făcut-o până acum. După ce vă veți convinge singuri de rezultate, aștept opiniile voastre. Voi fi aici cu orice detaliu sau răspuns despre produse.

Până data viitoare, aveți grijă de tenul vostru!

Cu bucurie și drag,

MM

Sursa foto: Allurene, pexels

Mulțumesc pentru vizită! 
Sper ca informațiile din articol să vă fie de folos și să reveniți pe acest blog.
S-ar putea să găsiți ceva interesant/util și aici:
Rate this post