Hello, generație în sneakers! Zilele acestea, când vremea s-a răcit, am dat fuga la dulapul cu încălțăminte. Pe măsură ce deschideam cutiile sau săculeții cu pantofi, botine, cizme etc. am dat peste o pereche de sneakerși. Sentimente amestecate au dat năvală și mi-au umplut sufletul de bucurie, dar și de dorul primilor mei sneakerși.

Evident, erau albi, simpli, din pânză. Cum nu puteam să mă pierd în anonimat, i-am personalizat: i-am pictat și le-am aplicat câteva accesorii metalice. Dar, despre peripeții, altă dată. Acum, despre piesa de rezistență a tuturor stilurilor: sneakers.

Cuprins

Sneakers & combinații în stil personal

sneakers

Când spui ”sneakers”, indubitabil te duci cu gândul la tineresc, la exuberanță, dar și la confort. Dacă ”generație în sneakers” te duce cu gândul la generația Z, ei bine nu (mai) e chiar așa. Vremea când sneakerșii erau considerați doar încălțăminte sport, de lucru sau drumeții, a apus.

Astăzi, sunt atât de populari, încât cred că în fiecare garderobă se găsește cel puțin o pereche. Chiar și milenialii au ajuns să considere pantofii sport sneakers o încălțăminte foarte versatilă. Iar asta se datorează faptului că sneakerșii au fost adaptați pentru a răspunde tuturor cerințelor. Îi întâlnim în ținute casual, sport, elegant ori street style.

Sneakers PRM din garderoba mea

Am trecut repede însă peste nostalgia amintirilor, când mi-am dat seama că exact asta căutam: sneakerși.  Alesesem deja hainele pentru zilele mai reci de toamnă, aveam nevoie doar de sneakers damă de pe PRM. În garderoba mea sunt câteva perechi de sneakerși pe care îi pot combina și purta în fiecare anotimp. Acum însă, mă preocupă ținutele pentru toamnă- iarnă.

Baner 1080x1080 3 Sneakers & combinații în stil personal

Spre exemplu, pot obține ținute combinând rochii cu acest tip de pantofi sport. Rochia bej din jerse, cu lungime medie mi se pare foarte potrivită cu modelul sneakerșilor din colecția Puma. Ușori și confortabili, genul acesta de încălțăminte cu platformă (înălțime de 4 cm.) îmi dă încredere și siguranță. Inserțiile colorate din combinația cu alb a sneakerșilor, împreună cu rochia, dau un aer feminin outfitului.  

Un pont? Suntem unici, dar pentru a pune amprenta stilului nostru, introducem un pic de neprevăzut. Combinațiile neașteptate, inedite, ne vor face remarcați, cu siguranță. Dar, dacă stilul personal nu dezvăluie puțin din personalitatea noastră, nu este complet.

sneakers

Culorile, combinațiile pieselor pot transmite ce fel de persoane suntem. La fel și accesoriile. Bejul prezent în ținuta mea dezvăluie o persoană caldă, calmă, spontană, adaptabilă. În timp ce tipul de sneakerși ales, trasmite încredere, lejeritate și un aer tineresc. Combinația este expresia stilului meu unic, tocmai datorită modelului de sneakerși.

 Rochie și sneakerși

În completarea ținutei, folosesc eșarfa mare (în tendințe), în culori asortate și o geantă de culoare maro. Cum zilele reci sunt tot mai dese, voi adăuga un trenci sau jachetă, cardigan nude.  Dincolo de faptul că mă încadrez în tendințele sezonului toamnă – iarnă 2023, outfitul îmi oferă confort și eleganță. Unde pot merge îmbrăcată în această ținută? Ei bine, se potrivește la întâlniri, la cafea, o ieșire la restaurant, chiar la diverse evenimente de zi.

AW23 OBD1P9 01X F1 Sneakers & combinații în stil personal

Îmi place să spun despre sneakerși că ”se furișează cu succes” :-) . Mă gândesc desigur la numele lor: sneak-up însemnând ”a se furișa”. Lejeritatea și versatilitatea cu care se poartă, demonstrează că își merită din plin numele.  

Diversitatea de modele, branduri, stiluri, culori sau texturi fac din ”banala” încălțăminte, o expresie a stilului personal. Oferind multiple posibilități de accesorizare, potriviți oricărui stil, sneakerșii transformă orice ținută în eveniment. Atenție însă, să nu cazi în capcana ”prea clasic” sau ”prea sport”. Cum spuneam, combinațiile cu un strop de neașteptat și creativitatea sunt cheia.

My outfit Street style

sneakers

Revenind la ținuta mea, lungimea rochiilor poate varia, la fel și modelul, culorile și materialele. De asemena, vom putea alege tipul de încălțăminte pentru combinațiile dorite. Stilul personal, preferințele și, nu în ultimul rând, silueta sunt de luat în calcul. Prin urmare, povestea mea despre ținutele combinate cu încălțămintea vedetă a ultimilor ani, continuă.

Garderoba mea cu încălțăminte are și o pereche de sneakerși New Balance https://prm.com/ro/h/new-balance-550. Cu specificul N pe partea superioară, pantofii brandului au devenit un must street style. Cu ce îi pot combina în acest sezon? Pot alege fără teamă combinațiile cu rochii sau fuste, dar preferata este cea cu pantaloni conici.

AW23 OBU03S 00X F1 Sneakers & combinații în stil personal

Împreună cu o bluză lejeră și sneakerșii mei N, am obținut ținuta dorită. Cu ajutorul accesoriilor stilul comod și lejer cu aspect casual, va primi amprenta personalității. Mă refer desigur la geanta rucsac, mănuși și pălărie.

Alte combinații în stil personal

De asemenea, combinația dintre cămașă albă, pulover negru oversize și pantaloni din stofă. Sneakerșii albi, cu sau fără platformă și contrastul alb-negru dau nota elegantă și trendy outfitului. Însă la fel de bine aș putea înlocui cămașa albă cu o bluză în tonuri calde, cum ar fi stacojiul. În altă variantă, aleg o pereche de blugi cu un tricou lejer sau cămașă albă și sacou. 

pexels photo 6418588 Sneakers & combinații în stil personal

De reținut!

Acestea sunt câteva idei personale despre outfiturile cu acest tip de încălțăminte versatilă. Ce ar fi de reținut? Am o recomandare sinceră, în cazul în care vi se pare utilă și inetersantă. Principalul element de la care trebuie să pornim este stilul personal. 

Gândiți-vă puțin la stilul vostru vestimentar și răspundeți la câteva întrebări de genul: Ce combinații preferați? Ce culori predomină în stilul vostru? Ce spun acestea despre voi? Ce accesorii vă plac și vă definesc stilul? etc.

Combinați perechea de sneakerși potrivită și veți avea surpriza să atrageți priviri admirative. Dincolo de asta, ce este cel mai important, vă veți simți bine, unice. Vă veți simți confortabil. Deoarece acest tip de încălțăminte este renumit pentru confortul oferit.

Baner 1920x1080 16 Sneakers & combinații în stil personal

La final

În încheiere, trebuie să să spun că garderoba mea are și lipsuri. Ce să fac? Nimeni nu e perfect, nu- i așa? Ei bine, îmi lipsesc, și mi le doresc, două tipuri de sneakerși: unul înalt, gen gheată și unul colorat New Balance. Evident, tot de la PRM*. Tot ca element definitoriu al stilului personal, desigur. Voi cum purtați acest den de încălțăminte sport? Câte perechi aveți?

*PRM este un concept store care combină lumea streetwear cu cea a modei. Veți găsi adidași, teniși sau pantofi outdoor care oferă confort, calitate înaltă și un design original.

Până data viitoare, alegeți stilul care vă reprezintă!

Articol scris pentru SuperBlog 2023

Sursa foto: PRM, pexels

logo PRM Sneakers & combinații în stil personal

Cu bucurie și drag,

MM

Mulțumesc pentru vizită! 
Sper ca informațiile din acest articol să vă fie de folos și să reveniți pe blog.
S-ar putea să găsiți ceva interesant și util și aici:
Rate this post