Salutare, dragilor! După cum ați putut observa, de ceva vreme toate gândurile (și rândurile) duc la călătorii și vacanță. E foarte adevărat, ne ajută și vremea! Temperaturile mici nu prea dau șanse activităților în exterior. Cu alte cuvinte, creează condiții favorabile pregătirii pentru vacanță. Iar vacanța mea nici nu este chiar atât de departe. Rezervările pentru luna mai sunt deja făcute, aproape totul este pregătit din acest punct de vedere.

Cuprins

Rutina mea de frumusețe în călătorii.

Tips & tricks

rutina

SET ESSENTIAL ALLURENE

Acum, mă concentrez pe pregătirea bagajelor. Deoarece, un iubitor de vacanțe și călătorii este tot timpul gata de plecare. Unde mai pui că minivacanța de Paște este la o aruncătură de băț! Prin urmare, primul lucru de care am grijă să-l pun în bagaj este trusa necesară  pentru rutina de îngrijire.

Rutina minimalistă

Sigur aveți și voi în vedere acest aspect când plecați în vacanță sau orice călătorie. Iar primul sfat este să luăm produse ce asigură rutina minimalistă de îngrijire. Vă simțiți dezamăgiți că nu am pus în capul listei îmbrăcăminte și încălțăminte?

Ei bine,vă invit să reconsiderați prioritățile. Și, știți de ce? Deoarece, degeaba avem hainele și încălțămintea potrivită, dacă lipsesc produsele necesare îngrijirii tenului. Cu atât mai mult cu cât vor exista schimbări de climă, diferențe de atmosferă etc.

Desigur, am putea merge pe principiul ”Cumpăr produse din destinația în care merg. Voi găsi produse mai bune, mai potrivite” etc. Este posibil. Numai că tenul nu are nevoie de alți factori care l-ar putea da peste cap. Ci de produsele cu care l-am obișnuit.

set essential 6 min Rutina mea de frumusețe în călătorii. Tips & tricks

Păstrează aceeași rutină și în călătorii/vacanțe

Produsele care îi plac, i se potrivesc și îi oferă hidratare, vitaminizare, curățare și protecție. Rutina de îngrijire a tenului la care apelăm acasă. În niciun caz nu ne putem permite o experiență care îl poate expune mai mult noilor factori de umiditate și de temperatură. Acesta este alt sfat de urmat.

Dar, haideți să vorbim concret. Dacă sunteți cititori fideli, știți deja că destinația mea preferată este Insula Tenerife. Diferențele de temperatură, clima și microclimatele existente pe insulă acționează din primul moment.

Imediat ce cobor din avion, vântul cu stropi de apă sărată ai oceanului amestecați cu nisip se lipesc de tenul meu. Apoi, pe măsură ce mă îndepărtez de aeroport, soarele îmi mângâie fața de parcă s-ar bucura de revedere.

rutina

Setul Essential Allurene

Nimic nu mă poate mai fericită să simt sărutările și îmbrățișările insulei prin acești mesageri. Doar efectele asupra tenului mi-ar putea umbri fericirea. Asta nu mi se poate întâmpla, deoarece în bagaj stă cuminte Setul Essential Allurene. Cuprinde lapte demachiant și cremă hidratantă, care asigură curățarea, hidratarea și protecția perfectă. 

Pariez că erați convinși de enumerarea a cel puțin 4 produse. Tocmai de aceea, aș numi setul essential Allurene special tip & trick. Acoperă nevoile oricărui tip de ten de peste 18 ani, în orice destinație ne-am afla, cu doar două produse.

Inclusiv ale tenului meu, care nu mai are de 20, 30, 4o de ani. Mai ales atunci când sunt în vacanță/călătorie. În plus, nu ocupă mult spațiu în bagaj. Deci, the most important tips: puneți în bagaj acest set de rutină minimalistă. Tenul vă va mulțumi!

 

Laptele demachiant Allurene Uncover my beauty

rutina

LAPTE DEMACHIANT ALLURENE UNCOVER MY BEAUTY

Laptele demachiant Allurene Uncover my beauty își îndeplinește impecabil misiunea. Curăță foarte bine, dar delicat, demachiază și lasă tenul curat și hidratat. După 6 ore de zbor, plus 3-4 ore pe drum și aeroporturi, vântul și soarele care ne-au întâmpinat, tenul era afectat. Noroc cu machiajul care mai ascundea din paloarea și impuritățile adunate.

Prin urmare, era nerăbdător să ajungem în cameră, să-i aplic rutina multifuncțională. Aștepta să-și recapete aspectul de ten sănătos, catifelat, proaspăt, hidratat. Procedând aidoma ritualului de acasă, l-am curățat cu ajutorul dischetei și a laptelui demachiant. Cu mișcări blânde, am curățat zona din jurul ochilor, tenul, gâtul și decolteul. 

rutina

 Lapte demachiant Allurene – Beneficii și utilizare

Parfumul delicat, fresh, fără alergeni, textura fluidă, neiritantă, calmează și lasă o senzație de catifea. Se simte imediat cum se uniformizează culoarea și se relaxează. Rămâne curat, vitaminizat și hidratat, deloc gras, încărcat. La aceste beneficii ale laptelui demachiant se adaugă îmbunătățirea funcției de protecție a pielii.

Iar uleiul de migdale și ceramide, ingrediente conținute de laptele demachiant, sunt responsabile de reducerea cearcănelor. În vacanțe sau călătorii, nu folosesc machiaj. Sau, poate ocazional, unul cât mai natural.

Laptele demachiant îl voi folosi însă la fel ca și acasă: zilnic, dimineața și seara. În felul acesta, soarele, vântul marea sau nisipul nu-i vor afecta hidratarea și aspectul curat, îngrijit, catifelat.

Crema hidratantă Allurene My BFF

rutina

CREMA HIDRATANTĂ ALLURENE MY BFF

Crema hidratantă Allurene My BFF este cel de-al doilea produs al setului și pasul doi în rutina esențială on-the-go. După curățare și demachiere, crema se aplică pe față, gât și decolteu. Cu aceleași mișcări delicate, masăm de jos în sus (întotdeauna) și circular în jurul ochilor. Crema cu textură fină și ușor parfumată intră foarte bine și repede în piele.

Beneficii și utilizare

Puternic antioxidant, crema combate uscarea pielii și împiedică deshidratarea. Acidul hialuronic și HYDROTENSYL prezent în compoziția cremei, hidratează pielea în profunzime. Totodată, asigură respirația celulară optimă.

Cu alte cuvinte, tenului meu îi prinde foarte bine. Nu doar acasă, ci și, sau mai ales în vacanțe și călătorii rutina mea de frumusețe funcționează. Beneficiază de refacerea rezervelor hidrice din piele, o hidratează și vitaminizează, redându-i elasticitatea. Tenul rămâne luminos, catifelat și plăcut la atingere. Folosirea zilnică a cremei hidratanță Allurene, dimineața și seara, reduce adâncimea ridurilor. 

S-ar putea ca în călătoriile noastre să fim expuși la un mediu poluat, care afectează pielea. Pe Insula Primăverii Eterne nu este cazul, dar am fost în locuri în care am întâlnit medii poluate. Dacă rutina de îngrijire include crema hidratantă, pielea va fi protejată împotriva efectelor mediului.

Allurene, ritualul special de frumusețe

V-am povestit din experiența mea cu produsele Allurene fabricate cu drag în inima Transilvaniei. Lansate cu aproape un an în urmă, produsele Allurene sunt destinate femeilor de toate vârstele. Gândite și dedicate femeii active care ține la frumusețea și îngrijirea sa. Care are nevoie de rutina minimalistă, dar în același timp, multifuncțională și eficientă.

Produsele sunt de calitate superioară, cu ingrediente curate, de top. De la hidratare la antiîmbătânire, produsele acoperă nevoile esențiale îngrijirii tenului. Pentru o frumusețe naturală: ten luminos, aspect sănătos, hidratat și catifelat. Allurene este ritualul special de frumusețe al oricăreia dintre noi, oriunde s-ar afla.

Până data viitoare, aveți grijă de tenul vostru!

Cu drag, MM

Sursa foto: Allurene

Mulțumesc pentru vizită!

Dacă v-a plăcut  ce ați citit, distribuiți și prietenilor. De asemenea, abonați- vă pentru a afla primii noutățile.

S-ar putea să găsiți ceva interesant și aici:

platforma

mixit

puzzle de sticlă
Rate this post