Aș vrea să scriu o poveste frumoasă despre oameni frumoși dar mai ales sănătoși.
O poveste cu o cină romantică petrecută la un restaurant elegant “first class” cu doi tineri aflați la începutul unei relații, o poveste de iubire în care nici să nu mai conteze mâncarea, pentru că ea ar fi obligatoriu una sănătoasă.

 

Aș putea scrie cu drag și despre o cină de afaceri, dar al cărui obiect de discuție să reprezinte încheierea unui acord/contract cu punct unic care să prevadă introducerea aparaturii casnice pentru pregătirea mâncării sănătoase în fiecare gospodărie.

 

De ce am ales să scriu despre a doua variantă?
Pentru că situația strict statistică care reflectă modul în care mâncăm este una dezastruoasă și pur și simplu nu poate fi trecută cu vederea.

 

Știați că în România 1 copil din 2 este supraponderal si 1 din 4 este obez?

 

O știre tristă care ar trebui să ne trezească ca o alamă puternică ce nu te lasă să te culci din nou cum faci dimineața după ce o oprești.

 

Este motivul în plus care ar trebui să ducă la conștientizarea importanței consumului de mâncare sănătoasă.

 

De aceea presa pentru obținerea uleiului Yoda nu este un moft, ea trebuie privită ca o necesitate.

 

Și acum… mă voi desprinde puțin de realitate ca măcar în imaginația mea lucrurile să prindă conturul dorit.

 

Să ne imaginăm că aș găti pentru Julia Roberts, care vine în restaurantul select cu stele Michelin în care am onoarea să gătesc, pentru o cină de afaceri.
 

 

De ce Julia Roberts?

 

Pentru că este celebritatea mea preferată dar și pentru că este preocupată de un stil de viață sănătos, natural, de consumul alimentelor  cât mai puțin procesate, sănătoase.

 

Îmi voi imagina că va lua cina de afaceri cu un personaj “sus-pus” pe care  îl va convinge să ia măsura ca presa de ulei Yoda să facă parte din obiectele casnice ca și obiect strict necesar în fiecare gospodărie.

 

Julia va reuși folosind argumente concrete care se află chiar în farfuriile lor în primul rând, apoi exemplul propriu și în ultimul (sau nu!) rând de farmecul său.

 

A, dar să nu uit să menționez că în scenariul meu, Julia “joacă” în echipa noastră, iar uleiurile folosite sunt toate obținute cu ajutorul presei de ulei la rece Yoda.
 

 

 

Am ales să le ofer mai întâi câteva feluri reci, porții mici de salată cu fasole roșie, avocado și ulei presat la rece  de dovleac, mozzarela cu roșii uscate la soare, măsline verzi și ulei de măsline presat la rece, presărate cu oregano uscat, salată din icre de crap cu ulei de dovleac extravirgin presat la rece, zacuscă cu ulei de floarea soarelui presat la rece însoțite de focaccia cu roșii și ceapă caramelizată și ulei de floarea soarelui presat.

 

Pentru a desăvârși gustul, asortez totul cu un vin bun din podgoriile românești, fin, bine ales.

 

Julia, cu o documentare de nota zece, prezintă avantajele presei de ulei Yoda Home Pro, piesă importantă a bunăstării fiecăruia dintre noi, uleiurile obținute chiar la noi acasă fiind de o calitate superioară, fără aditivi și conservanți.
Conversația curge, invitatul pare captivat de subiect iar după studiul farfuriei am putea avansa un verdict favorabil.

 

Îi povestește cum Yoda este prima presă de ulei casnică căruia i s-a atașat un motor puternic și caracteristicile unei prese industriale, concepută astfel încât să ofere rezistență și performanță în obținerea uleiului în confortabila ta (lui) bucătărie.

 

Și cum datorită celor 7 presetări, presa poate fi utilizată la extragerea uleiului din ingredientul dorit: susan, in, floarea soarelui, arahide, rapiță, nuci, mix.
Putem obține astfel uleiuri din fistic, migdale, arahide, nuci, nuci braziliene, nuci caju, macadmia, semințe de pin, rapiță, in, floarea soarelui, susan, chia, dovleac, mac, chimen, cânepă, argan, coriandru.
Rezultă un ulei presat la rece, extra-virgin, cu o temperatură de mai puțin de 40 grade păstrând mirosul și aroma naturală și îmbogățind gustul salatelor sau felurilor de mâncare gătită.

 

Uleiul proaspăt stors este la fel de folositor ca și fructele sau legumele, fiind o sursă importantă de proteine și “grăsimi bune” absolut necesare pentru inimă, circulație și sănătatea celulelor.

 

Julia se folosește de oferta la presa de ulei Yoda gasită pe magazinul profitstore.ro, prețul fiind accesibil, face calcule din care reies dublul câștig – amortizarea investiției și sănătatea din farfurie pentru organismul nostru, aducând în discuție beneficiile verificate chiar de ea, pentru copii.

 

Mizez pe sănătatea pusă în farfurie cu ajutorul uleiului obținut la presa Yoda și plusez oferindu-le de această dată pui cu ulei presat la rece extravirgin de susan alături de o porție de orez cu legume aburind.
Am folosit piept dezosat de pui, ulei presat de floarea soarelui, sos de soia, ghimbir proaspăt, usturoi, ardei gras proaspăt, ulei de susan și busuioc proaspăt.

 

Ea a introdus în conversație ingredientele folosite pentru a evidenția savoarea și naturalul aduse împreună în feluri gustoase și ușor de pregătit, nu pentru că invitatul ar fi fost interesat de rețetă.

 

Savoarea felurilor de mâncare, licoarea fermecată, pledoaria Juliei, exemplul propriu sau farmecul său, ceva din toate acestea vor duce la un verdict.

 

Eu sunt pregătită să aflu rezultatul. Voi?

 

Ei bine, îmi place să-mi imaginez că micul experiment a reușit și că fiecare dintre noi a înțeles ce reprezintă o presă de ulei la rece Yoda Home Pro.

 

Ea reprezintă investiția fiecăruia în noi, soluția pentru sănătatea noastră dar și mica noastră contribuție la sănătatea generațiilor viitoare.

 

Cina a fost o reușită: invitatul s-a convins și a făcut deja o comandă on line la presa de ulei la rece pentru utilizare casnică Yoda YDZY02A1, iar mie rețetele.

 

Articol scris pentru SuperBlog 2017
Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0