Facem marketing așadar și suntem manageri de vânzări iar provocarea este să vindem Sistemul de boxe S2000 Pro de la Edifier.

Sărbătorile de iarnă bat în scurt timp la ușă iar noi trebuie să facem pregătirile necesare și să luăm cadouri pentru cei dragi.

Sunt fericită să am un sărbătorit chiar de ziua cu care debutează șirul sărbătorilor de iarnă, prin urmare pornesc în căutarea unui cadou. 
Am tras cu urechea la discuții și am aflat ce își dorește: un sistem de boxe “super, nemai…, extra…, cel mai.”
.

Cum am auzit deja de Edifier care a crescut frumos în timp, de la o companie mică axată doar pe piața din China până în prezent, o organizație internațională importantă cu operațiuni în America de Nord, America de Sud, Europa, Orientul Mijlociu și în regiuni din Asia Pacific, voi alege sistemul cu care au intrat în domeniul producției muzicale.

Pornesc așadar la documentare în vederea cumpărării sistemului de boxe și aflu că Sistemul de boxe 2000 Pro de la Edifier este conceput pentru înregistrarea și mixarea la domiciliu, adică exact ce caut. 

Intru în contact cu un vânzător de pe magazinultău.ro căruia îi explic ce doresc/caut și mă lasă să aștept…mult și bine.
Revin cu calm și o iau de la capăt cu cerințele, în speranța că pot purta o conversație decentă din care să înțeleg și eu care sunt complet pe din afară, de ce aș alege să cumpăr acest sistem.
Nu am succes/noroc sau de ce-o mai fi nevoie nici de această dată, “plimbându-mă” de la un coleg la altul invocând diverse motive.
Pe scurt, oamenii nu știau de produs, nu puteau da explicații, erau  plictisiți/neinteresați/obosiți/nemotivați sau nu aveau nicio treabă cu acest domeniu.

Când eram pe punctul de a  încheia discuția și a renunța la achiziționarea produsului, îmi vine ideea să schimb abordarea.
– Domnule B, spuneți-mi vă rog dacă se poate, știți că pentru prima dată Edifier a încorporat tehnologia de sunet de ultimă generație într-un design clasic, mixând stilul clasic cu sensibilități și progrese moderne?
– Asta nu.
– Dumneavoastră ați cumpăra acest articol?
– Daaa.
– Care ar fi motivele pentru care l-ați cumpăra?
– Este un sistem bun, aspectuos și modern.
– Dați-mi voie să schimbăm pentru câteva minute rolurile, să ne imaginăm că eu sunt vânzătorul iar dumneavoastră cumpărătorul/clientul. Acceptați?
– În regulă.
– Domnule B, dacă doriți să cumpărați un Sistem de boxe vă prezint Sistemul S2000Pro de la Edifier.
 Am încredere în acest produs pentru că difuzoarele sale oferă împreună o putere de 130 Watt, folosind un bas de 5.5 inch cu diafragmă din aluminiu pentru maximum de claritate și oferă un control precis al alocării frecvenței pentru performanța difuzoarelor de bibliotecă.
Pentru o experiență acustică excelentă, sistemul posedă un sistem de înalte, de ultimă tehnologie (planar magnetic).
Ce așteptări aveți de la sistemul pe care v-ați propus să îl achiziționați?


Doriți să ascultați puțin să vedeți cum funcționează, cum se aud sunetele?
Cum vi se pare?
– Îmi place cum se aude.
– Pot să vă mai spun că acest sistem posedă 4 presetări (EQ): vocal, monitor, clasic și dinamic.
Boxele au multiple conexiuni, incluzând intrările următoare optic, coaxial, aux, balance și Bluetooth, iar raportul de semnal/zgomot (SNR) este de 105 db.
Pentru o performanță completă, sistemul este proiectat cu componente de calitate superioară și o construcție robustă în care brandul Edifier și-a pus amprenta: pasiunea pentru sunet, design și calitate.

Aveți și o limită de buget pentru această achiziție?
Este destinată dumneavoastră sau o veți face cadou?
– Un cadou.
Dacă este un cadou pentru cineva drag, este o alegere foarte potrivită deoarece panourile laterale din lemn de 18 mm reduc rezonanța evidențiind designul elegant și luxostehnologia de sunet redesenată împreună cu standarde profesionale și design de ultimă generație.


Dacă sunteți nehotărât, vă pot prezenta și alte produse.
Dacă țineți însă la calitate și echilibrul preț – calitate, Sistemul S2000Pro de pe magazinultău.ro reprezintă răspunsul.
Simplitatea designului prezintă un nivel de profesionalism pe care Edifier o face în stilul său greu de imitat.

– Ce părere aveți domnule B?
– Știți atâtea date, ați oferit multe informații. Poate prea multe.
– Pentru că trebuie să fii informat, omul are încredere în tine, în siguranța cu care prezinți produsul, simte dacă tu însuți crezi în produs sau nu.
Dacă ești sincer, bine informat și prezinți cu disponibilitate ceea ce dorești să vinzi, vei reuși. 
Și te vei simți bine, vei simți că ai făcut o treabă bună.
-Mulțumesc. 

Articol scris pentru SuperBlog 2017.

Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0