Este Duminică și sunt singură.
Nu se întâmplă des, dar se mai întâmplă și nu-mi place, mai ales că soarele nu se vede, e o ceață și o umezeală de te duce cu gândul la căldură și dulce lâncezeală în locul tău comod, prefarat din casă.

Aș vrea să fie soare, nu arzător, nu canicular, ci blând și îngăduitor, să stau afară și să mă bucur de natură, dar realitatea mă trage de mănecă și mă contazice neângăduitoare.
Așa se întâmplă în viață: există perioade când tânjești măcar la o oră de pauză, odihnă, ai da oricât și orice pentru ea, timp doar pentru tine cu tine și vin perioade când îți vine să plângi după primele.

Ce-aș putea face eu astăzi pentru a sfida vremea de afară?
Sigur că aș putea scrie sau citi, aș putea asculta muzica preferată, aș putea ieși în oraș, ar fi ceva variante, dar nu mă atrage niciuna. Și nici nu vreau.
În plus, nu am chef de gătit/pregătit ceva, probably tot de la vreme mi se trage. 

Pfuuui ce plictiseală! Câtă liniște!
Mdaaa. Am să dau drumul la muzică, ceva antrenant să mă înveselească, îmi fac un espresso, verific temperatura din casă, cobor în cramă să iau o sticlă de vin, cine știe poate fac un vin fiert și mă mai găndesc pe parcurs.
Okay, done.
Intru puțin în spațiul virtual să văd noutățile și după câteva minute de navigare găsesc rezolvarea unui punct: mâncarea.

Dau ”Play” la ”Wu Xing Mâncare Chinezească” și aflu despre campania Share&Play.

Foooarte interesantă!
Comanzi mâncare pentru un grup, famile/prieteni de la WU XING, mănânci, te distrezi și poți căștiga chiar marele premiu, dar despre asta vă povestesc un pic mai târziu.
Acum știu ce voi face în următoarele ore!!! Sper să – mi și  iasă.
Îmi sun prietenele și le invit la mine. 
Am trei prietene care sunt dornice să petrecem timp împreună dar cum nu le-am propus nimic concret, dorința rămăsese la acest stadiu, suspendată undeva în eter.

Sun pe Geo care acceptă imediat, apoi pe Didi și Helen care dau și ele okay-ul încântate de idee și le rog să treacă să ridice comanda pe care deja am făcut-o la Wu Xing.

Ne cunoaștem destul de bine încât să-mi permit să comand câteva feluri de mâncare chinezească – salată cu urechi de lemn, pui pe plită încinsă, pui Sichuan, Vită cu legume și ciuperci, rață picantă în sos chinezesc, orez Beijing, etc., convinsă fiind că vom share-ui între noi cutiile, 12 la număr. 

Sunt entuziasmată că au acceptat și vom transforma împreună ziua gri, tristă de toamnă, într-una veselă și frumoasă, minunată.

Fac ceva retușuri, pregătesc vinul și îmi aștept prietenele.
Prietenelor/prietenilor mei/noștri le place de obicei să vină la noi  pentru că e spațiu, e liniște, este plăcut, este atmosfera caldă în care se simt detașate, ies puțin din cotidianul lor.
Îmbinăm mereu activitățile în așa fel încât la sfârșitul vizitei toată lumea o așteaptă cu nerăbdare pe următoarea.
Iată-le așadar pe prietenele mele aici cu mine, așezându-ne la masa pe care avem suficient loc să ne ”desfășurăm” și noi și cutiile cu mâncare chinezească.Cele 12 cutii se învârt ca într-un dans amețitor, ca un Share &Play pe care îl dai și se duce în zeci, sute, poate mii de conturi, de la una la alta, cu veselie, comentarii, glume și desigur poftă!
După masa copioasă ne relaxăm jucându-ne, de această dată  folosindu-ne de imaginație, vom construi cu ajutorul cutiilor de mâncare chinezească și bețișoarelor din dotare.

Împărțim mai întâi frățește cutiile și ”construim” fiecare câte ceva. Helen face un emoticon, se simte bine, cam asta vrea să ne transmită, Didi cred că vrea să ne arate o gheișă care servește ceai, eu cu Geo ne unim cutiile și eforturile 😊 și construim doi luptători de arte marțiale. Ne mai grupăm și schimbăm scenariile, le povestesc despre experiența pe care am avut-o când am participat ca invitați la masă la niște chinezi, ne distrăm de minune.
Cine a întrebat de vreme?
Ne mai interesează ? Să fie cum o fi, la noi e bine, cald, atmosferă faină.
La final avem ideea să construim împreună, cu toate cele 12 cutii și 4 perechi de bețișoare. Ne-am gândit că ne dorim să ajungem cât mai repede într-o destinație frumoasă, poate chiar China, unde să admirăm un minunat brad și un spectacol de artificii, să ne imaginăm că s-a dat startul petrecerilor pentru sărbătorile de sfârșit de an.

Prin urmare, am construit un tren – unul dintre cele mai rapide afându-se în China –  folosind  8 cutii și 2 bețișoare, imaginându-ne că suntem în drum spre destinația dorită, un brad cu ajutorul altor 3 cutii iar din ultima cutie și restul bețișoarelor (6) un foc de artificii.
Hai că ne-a ieșit! Ce spuneți, intrăm și în concurs?

Acum să povestim și celorlalțti că WU XING ne provoacă imaginația și ne cheamă să comandăm mâncare chinezească în grup iar cu ajutorul cutiilor să ne jucăm ”construind”.
Este simplu: faceți comanda online sau telefonic, alegeți una din cele patru provocări propuse, ”construiți” apoi trebuie să fotografiați rezultatul/”construcția” și vă  înscrieți în concurs.

Se câștigă premii săptămânale iar marele premiu un smartphone Huawei P10 Lite la sfârșitul campaniei Share&Play din 15 decembrie.

Am petrecut o zi frumoasă cu prietenele mele, am mâncat, ne-am distrat și am putea chiar să câștigăm.
Nu ezitați nici voi să vă bucurați de savoarea mâncării chinezești, de jocuri distractive și premii, compania prietenilor/celor dragi cu Play&share, și să uitați de vreme, probleme, frământări, etc.


Distribuie și articolul pentru a afla toți prietenii.

Articol scris pentru SuperBlog 2017
””

Felicitări pentru că ai citit articolul.
Dacă consideri că articolul a fost util, distribuie-l să afle şi prietenii tăi.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0