Crăciun minunat prieteni!

 

 

 

Cu sănătate, bucurii, pace, iubire și împliniri în tot ce vă propuneți.

Am lipsit în ultima vreme de pe aici, dar am avut motive întemeiate.

Îmi vin acum în minte atâtea să vă spun, poate că vina este a atmosferei specifice de Crăciun cu amestec de arome de brad, cozonac, scorțișoară, portocală sau vin fiert. Sau poate sentimentele care mă inundă.

Aș fi vrut să scriu despre fiecare eveniment în parte, dar ele s-au succedat cu o repeziciune mai mare decât timpul alocat ”rebranduirii” site-ului, așa că m-am văzut depășită.

Într-un scurtă descriere ce se vrea a fi introducere pot să spun cam așa:

Între competiție, conferință și gală am găsit un numitor comun, prietenia.

Am vrut să fac lucruri (cursuri) pentru care am insistat până când am înțeles că nu trebuiau făcute, că nu era momentul. Când am crezut că nu voi mai avea o vacanță, am intrat în competiția Superblog pentru că am vrut să-mi testez limitele iar startul l-am luat din vacanță. Am reușit să mut blogul pe domeniu privat exact în momentul în care părea că totul era pierdut, dovedindu-se a fi un cadou aniversar pentru cele 9 luni de blog.

Răsfoind agenda ”de lucru” – îmi fac una la începutul fiecărui an- mi-a atras atenția fraza de început: ”Vreau. Anul acesta vreau, pot și știu că pot să vreau și am realizat că lucrurile s-au înșiruit într-un anume fel, parcă aranjate de ceva sau cineva, asemeni cuvintelor așternute într-o poveste.

Și am mai înțeles ceva: că tot ce am primit, bun sau rău, a fost o cărămidă în plus la temelia încrederii.

Ultima lună a fost, este dovada a tot ce spun.

Conferință

1. Am participat la Food Bloggers Conference, unde am aflat lucruri interesante, am cunoscut oameni grozavi și mi-am făcut prieteni.

 

Food Bloggers Conference Radisson Blu

Cu o organizare foarte bună, cu timp alocat pentru socializare, cu atenții din partea sponsorilor – Lidl, Nestle, Tefal, Lurpak, Silva, ș.a.- și o mare disponibilitate din partea organizatorilor – Evensys – și a speak-erilor – Cristian Manafu, Alexandru Negrea, Cristian Florea, Adrian Hădean, Ciprian Muntele, Andreea Retea, Andra Iliaș, Ruxandra Micu,  Cătălin Jernoiu, Cezar Munteanu, fiind doar o parte dintre ei.

M-am simțit grozav în compania unor oameni extraordinari care ne-au împărtășit din experiențele lor, din reușite sau greșeli, într-o manieră simplă, prietenoasă, firească.

Gala

2. Am devenit finalistă superblog și am fost la Gala organizată într-o locație super(bă), Royal Boutique Hotel Poiana Brașov.

Gazde bune și primitoare, staff-ul, personalul de la Hotel Royal ne-au întâmpinat într-o manieră caldă și profesionistă, în camere curate, calde, de la geamul cărora descopereai muntele cu minunatele sale peisaje și surprize pe măsură.

 

Hotel Royal Poiana Brașov

 

Mulțumesc Hotel Royal!

Seara dedicată decernării premiilor și petrecerii a fost manageriată, prezentată și organizată de Claudia Pătrașcu și Albert Budică, de altfel sufletele a tot ce presupune SuperBlog, de la cooptarea sponsorilor, moderarea și monitorizarea desfășurării concursului, până la finalizare, gala. A lipsit covorul roșu dar sunt convinsă că vor avea în vedere pentru următoarea gală (hi-hi).

 

Gala SuperBlog Hotel Royal

Și petrecerea

Am descoperit offline o Claudia plină de emoții, caldă, zâmbitoare și săritoare mai mult decât în online, de după ecran străbătând mai mult partea puternică și spiritul mediator.

Lor li s-au alăturat o parte din sponsori, bloggeri parteneri, invitați, iar noi finaliștii/concurenți de partea cealaltă, nu în altă tabără ci doar în partea restaurantului populată cu mese. Totul într-un decor prietenos, relaxant, elegant și decor inspirat.

 

 

 A fost încă o experiență!

Am făcut față cum s-a putut mai bine, ci brio chiar, date fiind circumstanțele, nu am fost un boboc ascultător și mi-am expus propriile gânduri – cuvinte în minutul de la microfon, cu impresia că nu interesa pe nimeni ce spun eu acolo. Mi-am făcut prieteni, m-am bucurat de atmosferă, de gustările pregătite și oferite de gazde (sponsori), de servicii bune, muzică, antren.

 

 

Am devenit ”superblogger” cu acte/diplomă în regulă, am primit cadouri, m-am distrat și cred că pentru prima mea experiență de agest gen a fost bine. Am învățat, am primit lecții care m-au motivat, m-am confruntat cu tot felul de situații, le-am acceptat și le-am luat așa cum au fost pe toate, mi-am atins scopul propus.

Mulțumesc SuperBlog, mulțumesc Claudia & Albert!

Mai departe, vom vedea ce ne rezervă viitorul.

Și de parcă se aliniaseră planetele în favoarea noastră, sau o magie, ceva pe-acolo se întâmplase, ne-am trezit a doua zi că totul era alb. Ningea frumos și liniștit, special pentru a te face să regreți că trebuie să părăsești un loc ca acesta.

 

Poiana Brașov

Aș mai avea lucruri de spus dar mă opresc aici pentru a nu vă lua prea mult timp din mijlocul petrecerii de Crăciun.

Nu pot trece totuși peste,

3. Petrecerea Samsung.

 

Samsung #giftie

 

 

Foarte ingenios organizat, cu muzică de bun gust, decor și atmosferă care se potrivea mănușă spiritului tânăr, inovativ al Samsung. Evenimentul a fost completat și punctat cu realizările anului 2017, exemplu: lansarea Samsung Galaxy Note 8.

Apoi, muzică bună, antren, socializare, cadouri.

Mulțumesc Samsung, mulțumesc Marius Călugăru!

 

 

M-am bucurat de atmosferă, m-am încărcat de energie și mi-am făcut prieteni noi, cel mai mare câștig.

Până data viitoare, spor la petreceri, visare sau ce vă mai doriți și nu uitați că viața trebuie prețuită.

 

 

 

Mă puteți vizita pe www.uniquebymm.

 

 Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0